To nam je priznana numerologinja povedala o tem, kaj nas še čaka v letu 2022

Priznam, da sem današnji intervju že komaj čakala. Moja sogovornica Lili Sorum je izjemno zanimiva, še bolj pa je zanimivo njeno delo in poslanstvo, vsaj tako menim, ker mislim, da numerolog ne more biti vsakdo.

Izvedela sem veliko o številkah, kaj pomeni številka 8 recimo in kako nam lahko številke v življenju pomagajo. Zanimala me je tudi osebna rast in kako je postala prava tržna niša ter kaj prinaša leto 2022, ki je že pokazalo zobe.

Kdo je Lili Sorum?

Jaz zase rada pravim, da sem povsem normalna punca, ki jo zanimajo ne najbolj vsakdanje stvari. Nisem pristaš definicij, saj nas mnogokrat omejujejo. Vsekakor pa bi sebe opisala kot nekoga, ki se trudi stopati po pravi poti, ne po lažji. Od malih nog se trudim biti del rešitve, saj razumem, da je pasivnost lahko včasih enako nevarna kot škodoželjnost. 

Kako ste sploh spoznali numerologijo?

Vedno so me zanimale starodavne vede in tako sem prišla tudi do numerologije. Knjige o duhovni ter osebni rasti sem prebirala že v otroštvu. Sedaj sem na tem področju zelo aktivna. Zavzemam se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana sem ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva, ohranitvi jezika in avtohtonih običajev. 

Delujete tudi preko naših meja. Kje vse in kako to?

Tako je. Po pravici povedano, te poti so se razkrile same od sebe pred menoj. Leta 2011 sem delovala kot učiteljica numerologije v večji duhovni šoli v Los Angelesu, kjer sem še vedno aktivna. Razen Slovenije delujem predvsem tudi v meni zelo ljubem Ekvadorju, Španiji, Nemčiji in ZDA. Najlepše bi to opisala kot čar interneta.

Kaj pomeni biti numerologinja? Kako to, da ste šli po poti te vede?

Meni osebno to pomeni pomagati ljudem razumeti sebe, razumeti svoje življenje in izbirati poti, ki so zanje dobre ter seveda raziskovati to starodavno vedo o številih in njene globine. Neprecenljivo lep občutek je, ko vidim napredek in spremembo leska v očeh tistih, ki jim je predaja sporočil numerologije pomagala spremeniti svoje življenje. 

Na neki način imam že vsa ta leta občutek, da je numerologija našla mene in ne obratno. Očitno sva si bili namenjeni. 

Vedno so jo zanimale starodavne vede in tako je prišla tudi do numerologije.

Kaj pa je sploh numerologija? Se mi zdi, da vsi najprej pomislimo na svojo srečno številko ali pomen rojstnega datuma.

Tako je. Na začetku moje poti me je veliko ljudi prosilo za dobitno kombinacijo za loterijo (smeh). Numerologija je mnogo več kot le razlaga številk našega rojstnega datuma. Vsaka črka ima svojo numerološko vrednost, zato lahko preučimo vse: tudi naslov, nazive trgovske znamke in seveda, naše ime in priimek. V zadnjem času se vse bolj uveljavlja in znova dobiva spoštovanje na področju izbire imena za novorojenčka in ob spremembi imena. 

Lahko bi rekli, da numerologijo delimo na dva dela, ki nista popolnoma enaka. Kako izračunamo osebna numerološka števila?

En del numerologije je razumevanje nas preko osebnih numeroloških števil. Izračunamo jih iz našega imena in priimka kot ob rojstvu ter rojstnega datuma. Jaz jim mnogokrat v šali rečem kar naša navodila za uporabo, saj razkrivajo naše darove, skrite talente, močne plati in potenciale, namen našega poslanstva, sliko, ki jo oddajamo v okolico in možne razloge za nesporazume ali namige, kako izboljšati prvi vtis.

Numerologija razkriva našo drugo polovico življenja in tako pravilno predvidi možno krizo srednjih let in razlog za le-to.

Izjemno pomaga pri razumevanju kompatibilnosti med dvema ali več osebami, zato lahko ključno pomaga pri težavah v partnerstvu ali pri samem razumevanju nas samih: torej kakšen partner smo in kakšnega partnerja potrebujemo. Seveda to velja za vse odnose. Marsikdo tako lažje razume svoj boleči odnos s starši, težaven odnos z otroki itd.

En del pa je določen z obdobji v našem življenju.

Drug del je razumevanje določenih obdobij. Tako vemo, kdaj nas energije podpirajo pri novem začetku, ali nasprotno zaključku. Znamo izbrati primeren datum za poroko, za otvoritev posla, za selitev in druge pomembnejše odločitve, kot pa tudi prejmemo razumevanje za obdobja, ki so minila in nas še vedno nekako preganjajo. V partnerskih odnosih je ravno neskladje obdobij zaljubljencev mnogokrat razlog za trenje, ki privede po enem letu težav do vprašanja: ”kaj pa, če nisva za skupaj?” Neverjetno velikokrat gre le za dve nasprotujoči si osebni obdobji numeroloških osebnih let, ki minejo – zamere pa mnogokrat ostanejo. Denimo, če ena oseba potrebuje več osame, druga pa več bližine, lahko razumemo, da bo čez čas to načelo odnos. Povsem drugače to doživljamo, kadar vemo, da ne gre za osebno karakteristiko ali pomanjkanje ljubezni ali nekompatibilnost, ampak razumemo, da je le del procesa osebne rasti, ki lahko zahteva več samote, da bi sebe lažje slišali ali pa interakcij, da bi se učili slišati druge. To je le eden izmed primerov, kako lahko numerologija pomaga parom, ki se srečujejo s težavnimi trenutki.

Kako nam lahko številke pomagajo v življenju? Nekje sem prebrala, da ste rekli, da so števila živa. Kako jim v današnjem hitrem tempu prisluhniti in upoštevati?

Tako je, omenila sem, da jih lahko primerjamo s kristali, za katere vemo, da vibrirajo na določeni frekvenci. Tako nas lahko število podpre ali pa v določenih situacijah šibi. Določeno število lahko meditiramo kot mantro, ali pa ga preprosto napišemo in nosimo s seboj, položimo v denarnico, zvečer pod kozarec vode, ki ga zjutraj popijemo; morda vizualiziramo, si ga popevamo itd. Pomembno je, da nam je tehnika, ki jo uporabljamo, blizu. Število 8 je kot znak za neskončnost (infinity) zelo popularno kot obesek, privablja pa obilje. 

Števila najbolj pogosto opazimo denimo na uri ali pa registraciji, čeprav so pravzaprav vsepovsod okoli nas. Predvsem bodimo čuječi in opazimo število, ki nam na tak način predaja sporočilo.  

Ste pa tudi coachinja za osebno rast. Delati na sebi je danes že skoraj moda in veliko je nasvetov in tistih, ki svetujejo. Kaj je osebna rast za vas in zakaj je tako pomembna?

Dandanes sta osebna in duhovna rast res postali moderni in posledično tudi velika tržna niša. Izbira je ogromna, kar je super. A tako kot se včasih uštejemo pri kakovosti kupljenih čevljev, se lahko uštejemo tudi pri terapevtu. Ob tem bi dodala, da nihče izmed nas ni vsemogočen in da smo tu, da bi pomagali. Nekateri si želijo, da bi mi prehodili pot namesto njih. Coach ni čudežna tabletka. 

Kaj vam največ pomeni pri delu?

Meni osebno je največja nagrada in darilo, veste, tisti občutek ganjenosti in pravzaprav hvaležne radosti, ko slišim: ”ful si mi pomagala”. Mislim, da ni primerljivega občutka, vsaj zame ne. Vsi smo tu, da bi si medsebojno pomagali. Rodili smo se, da bi se učili in da bi delali na sebi. Vsak izmed nas je neprecenljiv drobec večjega mozaika, in vsak je pomemben, ne glede na veličino vlog, ki jih ima. 

Preden zaključiva ta zanimivi pogovor, pa me zanima še vaš pogled na letošnje leto. Kaj bo torej še prineslo leto 2022, ki je zobe že pokazalo?

Leto 2022 je mojstrsko leto, kar pomeni, da pred nas postavlja izzive in prepreke na višjih vibracijah. Kaj zdaj to pomeni v preprostih besedah? Smo v času gradnje. Torej, zdaj gre zares na drugačen način postavljanja temeljev, če se le tako odločimo. Kot družba smo nekako preklani in razdeljeni, kar zelo destruktivno vpliva na nas. Nauk letošnjega leta je najti pot med dvema bregovoma, ki ne bo vedno na sredini. Učimo se popustiti potrebo po tem, da imamo prav. Mnogi ga označujejo kot leto boja med svetlobo in temo. Moje mnenje je, da je med njima vedno trenje in da imamo vsi v sebi temo in svetlobo. 

Kakšne spremembe lahko pričakujemo do konca leta 2022?

Pomembno je, da se trudimo premagati strah in da sprejemamo tudi tiste dele sebe, ki nam niso všeč. Leto 2022 je čas predelovanja odnosa z mamo, odnosa do ženstvene energije, ozaveščanje zdrave ljubezni do sebe. Ključen vpliv bo imelo na naše odnose, predvsem na odnosu, ki ga gojimo do sebe in svojih najbližjih. Spreminjajo se definicije, kaj je v odnosu in medsebojni komunikaciji spoštljivo in sprejemljivo. Posledično delamo na lastni vrednosti in samospoštovanju. Iz tega leta bomo prišli ven s spremenjeno samopodobo. 

Pričakujemo lahko, da se bodo spreminjale definicije doma, družine in samega pojma odnos – torej kaj odnos je, kaj partnerstvo je, kaj je in kaj ni sprejemljivo itd. Veliko zanimivih vprašanj in polemik se nam obeta, čemur smo v ZDA že priča (pravica do splava, primer Depp proti Heard). 

Prepričana sem, da ste v intervjuju uživale in se marsikaj tudi naučile. Ker nam je bila Lili tako všeč, smo jo tudi nagovorile, da bo napisala kakšen članek za Nepremagljive. Komaj čakamo na nove vsebine. Prva izmed njih pa bo numerološka napoved za poletje, ki se je že zelo veselimo. Če vas zanima še kaj več, najdete Lili na spletni strani: www.lili-sorum.com ali jo kontaktirajte na LS@lili-sorum.com ali 070 822 084.

Fb: https://www.facebook.com/Numerologija-LiLi-Sorum-105002822903304

Ig: https://www.instagram.com/numerologija_z_lili_sorum/?hl=en

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam