Toliko so vredne noge Heidi Klum!

Nemška manekenka je gostovala v oddaji pri Ellen DeGeneres, kjer ji je med drugim zaupala, da je eden od njenih naročnikov pred časom za milijonski znesek zavaroval njene noge.

Heidi se pri 48ih še vedno lahko pohvali s popolno postavo, ki jo rada tudi pokaže. S sledilci na instagramu večkrat deli svoje treninge za zadnjico in noge, pravi, da pazi, da ne trenira preveč pogosto, v povprečju dvakrat na teden. Ena od vaj, ki jih najpogosteje izvaja je takoimenovani “sumo počep”, ki ga izvajate tako, da z nogami stopite narazen, malo širše kot v širini bokov, stopala obrnete navzven in delate počepe, kolena gredo navzven in pazite, da kolena ne gredo preko prstov na nogi. To je res super vaja za lepo oblikovane noge.

Heidi Klum pri Ellen DeGeneres

Pred kratkim pa je Heidi gostovala v oddaji Ellen DeGeneres in razkrila, da sta njeni nogi skupaj zavarovani za 2 milijona dolarjev in, da je ena od nog dražja od druge.

Foto: Profimedia

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam