Stroga Sylvie iz serije Emily v Parizu skoraj ob vlogo, ker je prestara

Emily se je vrnila v Pariz s tretjo sezono, kjer je še bolj modno ozaveščena in ljubka. Modne kombinacije so to sezono res dih jemajoče, k čemur pripomorejo tudi pravljični kadri romantičnega Pariza.

Med prazniki sem imela čas, da si ogledam tretjo sezono, ki me je spet navdušila. Ko že misliš, da so se stvari razpletle, pride do novega še večjega zapleta. Res me veseli, da je potrjena že četrta sezona. Govori pa se, da bo nadaljevanka morda imela pet sezon. A danes ne bomo govorile o glavni junakinji nadaljevanke, ampak o francoski igralki Philippine Leroy-Beaulieu, ki je vrhunsko odigrala strogo šefico Sylvie.

Sprva so ji rekli, da je veliko prestara

Zvezdnici filma Emily v Parizu, ki jo igra Philippine Leroy-Beaulieu, so sprva rekli, da je “veliko prestara” za vlogo Sylvie. Na srečo so si premislili. Sylvie Grateu je verjetno prelomni lik serije, vendar bi lahko bilo vse drugače, če v vlogo ne bi bila izbrana Philippine Leroy-Beaulieu. Kot je igralka pred kratkim razkrila, so ji sprva rekli, da zaradi starosti ne bo prišla v poštev za vlogo.

Kot je igralka pred kratkim razkrila, so ji sprva rekli, da zaradi starosti ne bo prišla v poštev za vlogo. Foto: Profimedia

Igralka je povedala, da je bila avdicija zelo preprosta. Poklical jo je vodja kastinga in rekel: “Imam vlogo, ki jo moram oddati, a to nisi ti … Za to vlogo si veliko prestara. Vendar bi morala vseeno prebrati scenarij, ker bi bila dobra v tej vlogi. Ne vem pa, ali jo boš dobila, ker očitno izbirajo ženske, stare od 35 do 40 let. “

Dobro znana vloga, kajti lik ji je blizu

“Dobila sem strani, jih začela brati in rekla: To žensko tako dobro poznam. Poznam jo, ker je moja mama nekoč delala v modni industriji. Kot najstnica sem spoznala ogromno takšnih žensk. In tudi moja mama je bila nekoliko podobna Sylvie. Prebrala sem scenarij in potem mesec in pol nisem od nikogar ničesar slišala. Mislila sem, da so izbrali mlajšo igralko. Potem so me poklicali in bila sem zelo presenečena.”

Vse tri sezone serije Emily v Parizu si lahko ogledate na Netflixu.

Pojasnila je, da je ustvarjalec serije Darren Star v tistem trenutku videl njeno “ranljivost”, zato se je odločil, da bo vlogo dobila prav ona. “Ni želel, da bi bila Sylvie samo enostranski lik,” je dodala. “Bila sem presenečena, vendar ne zares, kot sem že povedala, lik je bil zame preprosto popoln.” Vse tri sezone serije Emily in Paris si lahko ogledate na Netflixu, če slučajno niste kot večina in že nestrpno čakate na četrto. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam