ALMA RAS

Top 5 najbolj udobnih pižam Alma Ras

Nepremagljive imamo zelo rade lepe stvari, a poleg lepega videza stavimo še na udobje. Saj poznate tisti prijetni občutek, ko se vam zdi, da vas je objelo nekaj prijetno toplega, zelo mehkega in izredno prijetnega.

Takšni so tudi naši najljubši kosi iz različnih kolekcij Alma Ras. Danes smo izbrale svoje favorite, ki so hkrati odlična ideja za darilo. Prazniki že trkajo na vrata, zato hitro poiščite navdih za najbolj čarobne dni v letu. Spoznajte naše najljubše pižame, v katere se boste zaljubili, ne samo vi, ampak vsa vaša družina.

Pižama Happy

Obdobje čarovnije v zraku je tu … Vendar v svet čarovnije brez pižam, v katerih lahko uživa vsa družina, enostavno ne gre. Happy pižame vas čakajo, da skočite v praznični čas. Udobje, srečni trenutki, veliko ljubezni z izjemno udobnimi pižamami. To je čas, ko se bo vsa družina zavila v veselje in skupaj uživala v srečnih trenutkih. 

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ

Kolekcija Elena

Elena skriva nežnost viskoze v kombinaciji z barvami, ki vzbujajo posebne občutke. Prefinjeni čipkasti detajli ji dajejo posebno noto elegance in razkošja. Potopite se v nežnost in prefinjenost kolekcije in poiščite kose, ki so vam pisani na kožo. Ta kolekcija je lahko tudi izjemno darilo za damo, ki vam veliko pomeni.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ

Elena

Pižama Luna

Pižama Luna s seboj prinaša novo dozo samozavesti. Ta model je skrbno ustvarjen, pretkan z nitmi razkošja in elegance in se bo odlično podal v vsakdanje življenje žensk, ki jim je mar za njihov videz. Čudovita pižama, ki bo navdušila vsako Nepremagljivo, zato je to popolno darilo za božične praznike.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ

Pižama Luna

Kimono Lajla

Neverjetno razkošje z drznimi kosi, ki jih lahko nosite doma za počitek ali pa kot zunanja oblačila. Elegantni materiali dajejo tej ekskluzivni liniji posebno prefinjenost, vaši koži pa dotik, ki ga ljubite. To je kimono, ki ga boste hotele nositi vse dni v letu. Izbirate lahko med čudovitimi odtenki, ki bodo popestrili vaš stil.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ

Kimono Lajla

Otroška pižama Ćeif

Moja Ćeif pižama je glavna zvezda. Pižama je narejena iz 100-% zelo kakovostnega bombaža. Pakirana pa je v posebnem paketku s tremi flomastri osnovnih barv, s katerimi si bodo otroci po lastnih željah porisali pižamo. Otroci bodo dobili unikatno pižamo s svojimi risbami, staršem pa bo ostala v spomin za vse življenje. Zagotovo darilo, ga bo vesel vsak otrok.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ

Otroška pižama

Otroci bodo uživali tudi v udobju, mehkobi in nežnosti materiala pižame. Hkrati pa bodo trenutki pred spanjem polni domišljije in veselih idej, da bodo njihove sanje pobarvane z lepimi barvami in pisanimi risbami, ki jim bodo delale družbo na pižamah.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam