V Ljubljani odprli novo poslovalnico Alma Ras

Alma Ras, znana blagovna znamka finega spodnjega perila in spalnega programa, ki jo Nepremagljive zelo dobro poznamo, je na slavnostnem odprtju še enega butika v nizu gostila poslovne partnerje, prijatelje in medije.

Ta butik je v Sloveniji že peti, v mreži Alma Ras butikov pa petindvajseti. Otvoritev nove trgovine je simbolična, saj letos praznujejo 25 let uspešnega poslovanja. »Zahvaljujoč vedno večjemu številu zadovoljnih kupcev izdelkov Alma Ras smo se odločili, da poleg butikov v Ljubljani, Mariboru, Celju, Murski Soboti odpremo še en butik v Ljubljani, tokrat v Supernovi na Rudniku. Tu je tudi naša spletna trgovina, v kateri smo dosegljivi in ​​vedno na voljo vsakemu kupcu, po vsej Sloveniji«, je prisotne nagovoril Rasim Memagić, generalni direktor in predsednik uprave družbe Alma Ras.

Kakovost in brezhibno udobje

Alma Ras s sloganom Dotik, ki ga ljubim, zagotavlja kakovost, brezhibno udobje in visoko estetiko vsakega kosa. Kot poudarjajo, so ponosni, ker se uporabniki njihovih izdelkov vedno znova vračajo, zahvaljujoč kakovostnim materialom evropskega porekla, katerih kroji zagotavljajo udobje, s katerim posebej izstopajo. Nemalokrat se njihovi izdelki uporabljajo tudi za zunanje kombinacije oblačil, saj so večinoma narejeni tako, da imajo značilnost večnamenskosti. V svoji ponudbi imajo široko paleto izdelkov za vso družino. Zato so vodilni na lastnem trgu in preko podružnic širijo svoje poslovanje regionalno.

Kakovost prepoznavajo tudi drugi kupci (B2B), zato so na evropskem in svetovnem trgu prisotni zahvaljujoč svetovnim blagovnim znamkam, kot so Triumph, Calida, Armani, Mey, s katerimi že leta sodelujejo.

Širok spekter kakovostnih strokovnjakov

Mimogrede, to podjetje ima več kot 1300 zaposlenih, v dolgoletnem obstoju pa so zbrali širok spekter strokovnjakov – od kakovostnih izkušenih šivilj in krojačev do inženirjev in kreativcev, da ustvarijo kakovosten izdelek. Ključ do uspeha pripisujejo posebnemu pristopu v vsakem procesu, od izbire kakovostnih materialov, razvoja izdelkov v kreativnem oddelku Alma Ras do šivanja v lastnih proizvodnih prostorih.

Trajnostno poslovanje

So zagovorniki trajnostnega poslovanja, zato si prizadevajo slediti temu konceptu v vseh poslovnih procesih. Tako večino izdelkov izdelujejo z uporabo zelene energije in uporabljajo okolju prijazno embalažo ter vlagajo v znanje in zadovoljstvo zaposlenih. Kako je bilo na otvoritvi, pa poglejte v galeriji.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam