VESTINA

V spomin na preteklost prižgimo svečo prihodnosti

Trendi nakupovanja se spreminjajo na vseh področjih in nič drugače ni tudi v segmentu nagrobnih sveč.

Vse več ljudi se odloča za trajnostne, okolju prijazne izdelke, s katerimi prispevajo svoj del k boljšemu jutri. Solarne nagrobne sveče so vsako leto bolj priljubljene. Predvsem zato, ker imajo najdaljšo dobo gorenja, z njihovo uporabo pa prizanesemo tudi naši naravi.

Solarna sveča Vestina gori do 1000 dni in noči

Solarna sveča Vestina deluje s pomočjo sončne energije, s pomočjo solarnih celic na njenem pokrovu. Z izkoriščanjem naravnega vira energije tako lahko gori kar do 1000 dni oziroma tri leta. Za neprekinjeno delovanje potrebuje minimalno količino sončne energije, njen plamen pa gori vedno – podnevi in ponoči.

Gori v vseh vremenskih razmerah

Zahvaljujoč steklenemu ohišju je solarna sveča Vestina težja in bolj stabilna, zaradi česar se odlično znajde v različnih vremenskih razmerah. Odporna je tako na sonce, dež in veter, kot tudi sneg. 

Solarne sveče Vestina

Ena solarna sveča Vestina nadomesti 143 voščenih sveč

Solarne sveče so izdelane iz stekla, ki ga je mogoče 100 % reciklirati in uporabiti za nove izdelke. Ena solarna sveča Vestina pa zaradi svoje dolge življenjske dobe nadomesti kar 143 običajnih voščenih sveč, kar pomeni, da z nakupom solarne sveče ne boste dodatno obremenjevali okolja.

Varna, trajnostna in zanesljiva

Ko prižigamo sveče v spomin na drage preminule, si želimo zanesljiv izdelek, ki bo tudi po več letih gorenja izgledal brezhibno. Solarna sveča Vestina je izdelana iz visokokakovostnih materialov in bo tudi po treh letih gorenja še vedno ohranjala enak videz kot takrat, ko ste jo kupili. Ker solarna sveča v notranjosti nima ognja, pa se boste izognili uporabi vžigalic na pokopališču in se z njo tudi ne boste mogli opeči. Aktivacija sveče je zelo enostavna in hitra – 10 sekund dela za 1000 dni gorenja.

Solarna sveča Vestina Junona

Široka izbira nagrobnih sveč

Pri Vestini ne le, da spremljajo trende na področju nagrobnih sveč, ampak jih tudi ustvarjajo. Sveče Vestina so oblikovane in izdelane v Sloveniji, ter so na voljah v različnih oblikah, barvah in velikostih. Med drugimi so ustvarili tudi solarno svečo Vestina Aurora, ki vključuje pomemben del slovenske tradicije – čipko. 

Solarna sveča Vestina Aurora z vzorcem čipke.

Nakup nagrobnih sveč preko spleta

Sveče Vestina lahko naročite tudi prek spleta, na dom, in sicer na njihovi spletni trgovini www.vestina.eu. Na spletu lahko kupite vse izdelke Vestina, tako solarne sveče, kot tudi elektronske sveče, solarne lanterne in spominske dodatke za grob.

Vse do 30. 10. pa lahko izkoristite popuste do -30 % v sezonski akciji »VEČ SE IZPLAČA«. Ob nakupu 2 sveč Vestina prejmete 20 % popusta, ob nakupu 3 ali več pa kar 30 % popusta. Akcija velja na vse solarne in elektronske sveče Vestina ter solarne lanterne. 

Ob nakupu nad 70 € pa vam podarijo še brezplačno darilo – praktičen komplet za čiščenje grobov za večkratno uporabo.

Ohranjajte spomin na okolju prijazen način

Solarna sveča Vestina je obstojna nagrobna sveča, na katero se lahko vedno zanesete. Vsi želimo, da bi bili grobovi naših dragih preminulih urejeni skozi celotno leto. Solarne sveče Vestina vam omogočajo, da boste lahko brez skrbi tudi takrat, ko ne boste mogli obiskati grobov … v dežju, vetru, snegu … do tri leta. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam