Vsebino omogoča ELECTROLUX

Vaše nogavice lahko res izginejo med pranjem!

Ne boste verjeli, kje končajo vaše nogavice. Se tudi vam dogaja, da vsakič, ko zložite perilo – na koncu ostanejo nogavice, ki nimajo para? Ko ste jih dali v pralni stroj, ste vedeli, da so bile vse v paru.

Kam so šle? Izginjajoče nogavice niso plod vaše domišljije. Tukaj je nekaj zabavnih dejstev o tem, kako se vaše nogavice izgubijo in kje jih lahko najdete.

Jih je vaš pralni stroj pojedel?

Medtem ko poteka razprava o tem, ali je boljši pralni stroj s prednjim ali zgornjim polnjenjem, se je izkazalo, da lahko obe vrsti pralnih strojev skrijeta nogavice – na presenetljivo različne načine.

Pri strojih z zgornjim polnjenjem se nogavice lahko zagozdijo pod mešalcem (palica na sredini pralnega stroja) ali pa se ujamejo pod pralno ploščo (osrednji del na dnu bobna). Če pralni stroj preobremenite, se lahko nogavice potisnejo v prostor med notranjim in zunanjim bobnom. Ko se to zgodi, jih ne boste nikoli več videli. Adijo, izgubljena nogavica!

Pri pralnih strojih s prednjim polnjenjem se nekatere nogavice ujamejo v filter pralnega stroja. Če ima vaš pralni stroj predel za čiščenje, ga odprite in poiščite nogavice. Vsekakor ne želite, da se nogavice ujamejo v odtočno črpalko. Nogavice se lahko zataknejo tudi v gumijastem tesnilu vrat. Nežno ga potegnite in poiščite nogavice. Mimogrede, medtem ko pregledujete notranjost, morate tesnilo dobro obrisati, da ne bo splesnelo.

Jih je pojedel sušilni stroj?

Če je lovilec vlaken na sprednji strani vašega sušilnega stroja, ga izvlecite in v prostoru pod njim poiščite nogavice. Če ob začetku polnjenja ne potisnete filtra do konca, lahko nogavice pridejo tja. Statična elektrika lahko povzroči, da se nogavice prilepijo na druga oblačila v sušilniku. Če na primer sušite nogavice z rjuhami, se lahko zelo dobro zataknejo v vogalnih žepih, kar nam je dobro znano. Otroške nogavice se običajno skrijejo v noge pižam. Ste jih tam že našle?

Preverite še te dve mesti, preden razglasite, da so nogavice izgubljene

Še dve naključni mesti za iskanje izgubljenih nogavic vam povemo. Če ste preverili pralni in sušilni stroj, pa še vedno niste našli pogrešanih nogavic, se lahko skrivajo še na dveh mestih.

Najprej poiščite izgubljene nogavice za pralnim strojem, nato pa še v temnem prostoru med pralnim in sušilnim strojem. Upam, da je s tem rešen misterij izginulih nogavic, saj verjetno tudi vas jezi, ko kar naenkrat ni in ni para.

Electrolux je vreden vašega zaupanja 

Ko se odločate za nov pralni stroj, ki najbolj ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu, upoštevajte nekaj dejavnikov. Pomembno je, da imate v mislih lokacijo in razpoložljiv prostor, različne vrste tkanin, ki so vam pri srcu in jih imate največ in kolikokrat na teden želite uporabiti pralni stroj. Vse to namreč vpliva na izbiro pralnega stroja. V nadaljevanju smo pripravile preprosti priročnik, ki vam bo pomagal pri izbiri pravega pralnega stroja za vas.

UltraCare – vaše teksture, popolnoma ohranjene

Njihov sistem UltraCare predhodno zmeša pralna sredstva za hitro in temeljito pranje. To zagotavlja, da je zaščiteno vsako vlakno, kar ohranja tkanine sveže, mehke in na videz kot nove dlje časa. V praksi to pomeni, da bo vaša najljubša obleka kot nova vsakič, ko jo boste oblekle.

Pralno sredstvo in mehčalec se pri sistemu UltraCare zmešata, še preden vstopita v boben.

Tkanine ostanejo mehke po vsakem pranju

Pomislite na občutek, kako prijetna in mehka so oblačila po pranju in še dišijo. Pralno sredstvo in mehčalec se pri sistemu UltraCare zmešata, še preden vstopita v boben. To zagotavlja, da je dosežen in očiščen vsak centimeter vaših oblačil, saj neraztopljeno pralno sredstvo povzroča manj učinkovito pranje. Pravzaprav sistem UltraCare porazdeli mehčalec dvakrat bolj učinkovito kot običajni pralni stroji.

Vrhunsko pranje s programom UltraWash

S programom UltraWash lahko vaša oblačila uživajo v neverjetni negi v zgolj 59 minutah pri 30 °C in so tako dlje časa videti kot nova. Vsi zagotovo vemo, da nižja temperatura pranja bolje vpliva na oblačila, saj jih dlje časa ohranja. Ta program je še posebej odličen za oblačila, ki jih perete bolj pogosto.

En predal za vse vrste detergentov, ki se prilagodi vam

Novi Electrolux UniversalDose predal za pralni stroj ima patentirano zasnovo, ki omogoča učinkovito raztapljanje vseh vrst pralnih sredstev, tudi kapsule PODS®. Čistilna moč pralnega sredstva je zagotovljena tudi pri kratkem pranju in pri nizkih temperaturah.

V predalu UniversalDose je na voljo poseben prostor za vse vrste pralnih sredstev.

Ne prilagajajte se pralnemu stroju, naj se pralni stroj prilagodi vam in vašim potrebam. Izberite vrsto pralnega sredstva, ki ga želite uporabljati, za tekoče, prašek ali kapsule PODS®, za vse je v predalu UniversalDose na voljo poseben prostor.

Edinstvena zasnova in Vortex tehnologija

Patentirana zasnova v kombinaciji z vodnimi curki ustvarja vodni vrtinec v predalu, ki omogoča, da se vse vrste pralnih sredstev, vključno s kapsulami PODS®, v celoti raztopijo do 60 % hitreje kot v bobnu. Učinkovitost kapsul PODS® je zagotovljena tudi pri nizkih temperaturah in kratkih ciklih.

Druge prednosti predala UniversalDose

  • Samočistilni predal
  • Manj hrupa med pretakanjem vode skozi predal
  • Optimalno deluje tudi pri nizkem vodnem tlaku

Uporabite želeno vrsto čistilnega sredstva, ali pa ga spremenite glede na svoje potrebe: v vsakem primeru bo moč čiščenja največja in rezultati bodo vedno popolni.

Osvojite 92 brezplačnih pranj

Z nakupom izbranega pralnega stroja Electrolux UniversalDose lahko za darilo prejmete 92 brezplačnih pranj. Darilo prejmete ob obvezni spletni registraciji nakupa. Akcija traja do 31. 8. 2022 oz. do razprodaje zalog. Več informacij pa najdete na povezavi: https://www.electrolux.si/local/promotions/brezplacna-pranja-universaldose/

Spoznajte modele UniversalDose, ki jih boste želele imeti

Program UltraWash pomeni popolno ravnotežje med nego in energetsko učinkovitostjo pri pranju mešanega perila. Gre za le 59-minutni cikel, ki učinkovito opere vaša oblačila pri nizki temperaturi. S pranjem pri 30 °C prihranite 30 % energije, kot če bi prali na višji temperaturi. S takšnim pranjem ste prijazni do svojega perila in okolja.

Inovativni sistem SteamCare omogoča nežno dovajanje pare, kar lahko uporabite pri zaključku pranja vsakega cikla in zmanjšate zmečkanost svojih oblačil. To je zagotovo nekaj, kar Nepremagljive potrebujemo. Zagotovo si vse želimo iz pralnega stroja vzeti gladko perilo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam