Večna ljubezen: ženske in okrašeni sandali!

Naj dvignejo roke vse Nepremagljive, ki niso zaljubljene v sandale, še posebej takšne, ki so okrašeni s kamenčki, trakovi, potiski, zakovicami, logotipi … Dejstvo je, da sandali nikoli ne gredo iz mode. So ženstveni in kombinacije z okrašenimi sandali so vedno vrhunske. Pri tem se moramo držati le nekaterih preprostih pravil. O večni ljubezni − ženske in sandali − sem se pogovarjala z Lorello Flego, za najlepšimi kosi pa sem pobrskala po spletni trgovini mass.si.

Kakšni sandali so to poletje v trendu? 

V trendu je vse, kar je lepo, romantično in razigrano, prava moda za prave ženske, ni kaj! Modeli so res različni, veliko je špagaric in barv, tukaj so tudi cofi, pentlje, kovice in pa debel podplat, da pridobimo nekaj centimetrov.

Zdi se, da okrašeni sandali pravzaprav nikoli ne gredo iz mode, samo dodajajo jim nove in nove kamenčke, bleščice in ostale dodatke. Kaj je vam pri tej obutvi najbolj všeč? 

Nedvomno lesketanje in pa tudi to, da nam moda ponuja te sandale tudi za čez dan, in vse, kar je bilo včasih večerno, je danes postalo dnevno. To se mi zdi zelo uporabno in elegantno. Tovrsten sandal je lep z dolgo obleko ali preprosto poletno midi obleko in bo vedno poskrbel za piko na i.

Kako ti v petih besedah opisali okrašene sandale? Zakaj jih imamo tako rade?

Zaradi: elegance, barvitosti, lesketanja, izvirnosti, ženstvenosti.

Guess, Mass.si

Bi lahko rekli, da je to par čevljev, ki bi ga morala imeti v svoji garderobi vsaka od nas? 

Prav gotovo, pa ne le to − tovrstni sandali so tudi odlična investicija, ker ne gredo nikoli iz mode, so vedno ’in’, in tako bo tudi ostalo. Hkrati gre za modele, ki zahtevajo lepo urejeno stopalo in lep lak na nohtih … V bistvu gre za ženske obrede, ki so zelo sproščujoči in lepi.

So okrašeni sandali s peto še vedno samo čevlji, ki so namenjeni le bolj elegantnim priložnostim? Kako jih lahko kombiniramo, da recimo za popoldanski aperol s prijateljico ne izpademo, kot da smo se preveč trudile️? 

Mislim, da je vse v samozavesti. Večerni sandal je lahko super z malo črno ali malo belo obleko, seveda čez dan ali zvečer. Najpomembneje se mi zdi, da razmislimo o hoji: če moramo res veliko hoditi, je potem pametneje, da obujemo nizko peto, v nasprotnem primeru pa je vse izvedljivo. Moj nasvet: čez dan imejte preprosto obleko in super glamurozne sandale, zvečer pa je lahko vse glamurozno.

Katerih pravil se moramo držati pri nošenju okrašenih sandalov? 

  • Lepo urejena stopala,
  • lep lak za nohte,
  • prava velikost (preveliki modeli so lažje prebavljivi kot pa majhni, ko čez leze peta).

Kako bi opisali popoln ’stajling’ z njimi? Kako jih najraje kombinirate?

Jaz jih vidim predvsem z dolgimi oblekami, z volančki, z belo barvo na prvem mestu. Bela omogoča vse kombinacije − od srebrnih do zlatih sandalov ter seveda tudi barvitih. Ta boho šik moda, ki je že toliko let aktualna in noro lepa, prav kliče po teh modelih sandalov. In te kombinacije so vedno vrhunske.

Lorella Flego, foto: ZEN

Lorella Flego obožuje biti ženska in pravi, da tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda ji je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa ji nikoli dolgčas. Nepremagljive vedno z veseljem spremljamo tudi njeno spletno stran Glitter.si, kjer vedno najdemo super modne namige.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam