Velika letna astrološka napoved po znamenjih

Kaj posameznemu astrološkemu znamenju prinaša leto 2023? Kdo bo imel srečo pri denarju in kdo srečo v ljubezni?

Oven

Do maja vam bo vse teklo kot namazano, pojavljale se bodo nove priložnosti, napredovali boste na vseh področjih. Dobrotnik Jupiter bo namreč do tedaj v vašem znamenju, kar pomeni, da vas bo spremljala sreča. Izkoristite spodbudno obdobje in tvegajte. Ne zaspite na lovorikah, ampak pogumno stopite v novo.

Finančno se vam vse leto ni treba bati, da bi vam kriza prišla do živega. Ko bo Jupiter maja iz ovna stopil v bika, se namreč priložnosti selijo na finančno področje. Veselili se boste novih zaslužkov, nagrad, prilivov, a bi bilo kljub temu dobro, da daste tudi kaj na stran za slabše čase. Prav tako premišljeno zapravljajte, saj na vaše služenje denarja še vedno vpliva tudi Uran, ki lahko prinese vzpone in padce, dobitke in izgube, stabilnosti pa pač ne.

Januarja počakajte z novimi projekti, saj bo Mars, vaš vladar, retrograden. Niti prave volje ne boste imeli, da bi se česa lotili. Namesto tega dobro razmislite, česa si želite. Veliko bolj prilagodljivi boste morali biti spomladi, saj se začenja serija mrkov v vašem in vam nasprotnem znamenju. Čas bo pravi za osebnostne in spremembe življenjskega sloga. Lahko začnete hujšati, če ste se zredili zaradi dobrot in užitkov, s katerimi vam je postregel Jupiter. Veliko boste razmišljali tudi o partnerskem odnosu in o tem, ali si želite ostati v njem ali ne, kaj potrebujete, si želite, kaj bi radi spremenili pri sebi in svoji drugi polovici. Marsikatera zveza lahko razpade in jo nato nadomesti boljša, samski pa lahko spoznajo nekoga, ki bo usodno krojil njihovo prihodnost.

Če že nekaj časa hrepenite po spremembi kariere, bo leto 2023 primerno za to, da lahko to naredite premišljeno in s čim manj strahu. Ker vam z denarjem ne bo hudega, se odprite priložnostim in naredite korak naprej. Pomladi in jeseni se lahko zaključijo poslovna partnerstva, ki dolgoročno niso bila dobra za vas.

Za zdravje naj vas z Jupitrovo podporo ne skrbi, pazite samo, da se ne zredite. Lahko pa zanosite, če si to želite. 

Bik

Če so bila zadnja leta za vas turbulentna in polna nepričakovanih sprememb, boste zdaj malce lažje zadihali in se razveselili drugega dela leta 2023, ko v vaše znamenje vstopa Jupiter, planet priložnosti, sreče, veselja, širjenja in rasti. Uran sicer še vedno spodbuja impulzivnost in prinaša preobrate, prav tako mrki zadnjič padejo v vaše in nasprotno znamenje, kar pomeni, da velike življenjske prelomnice še niso povsem za vami, predvsem na partnerskem področju. A imeli boste občutek, da napredujete in se zadeve končno odvijajo v pravo smer.

Pomladi in jeseni se lahko zaključi poslovno sodelovanje ali partnerstvo, s katerim že dolgo niste bili zadovoljni, sicer pa se službene težave končujejo. Lahko boste tudi sami odločneje potegnili črto pod vse, česar se vam ne splača početi in prenašati. Če boste ob tem čutili razbremenitev, ste na pravi poti in obrestovalo se vam bo, da ste naredili prostor za nove projekte. Od marca dalje bo tudi manj ovir, zamud, težav, saj Saturn zapušča vašo hišo kariere. Manj boste garali kot prej, lahko boste izpregli. Kljub temu boste dobro zaslužili z novimi projekti.

V partnerstvu boste pomladi in jeseni dokaj nestabilni in svojeglavi. Ali se boste ukvarjali s sabo in pozabljali na partnerja ali bo deležen vaše nepotrpežljivosti. Dobro razmislite, preden končate odnos, posebno če vanj samo preslikavate svoje siceršnje skrbi in željo po spremembi. Samski naj se od maja dalje ozirajo okoli sebe za novimi simpatijami, ki jim jih obljublja Jupiter.

Zdravstveno poskrbite za živčni sistem in hitite počasi, sicer vam grozijo poškodbe pri športu, na cesti ali zaradi nepazljivosti. Koristile bi vam tehnike sproščanja in meditacija ali vsaj dolgi sprehodi v naravi, da se razbremenite. Jupiter vam od maja prinaša boljše zdravje, pazite le, da se ne zredite zaradi priboljškov in razvad. Po maju je ugoden čas za zanositev.

Dvojčka

Leto 2023 se za vas začenja malce manj pompozno kot sicer in prav je, da malce počakate z uresničevanjem idej, projektov in osebnih resolucij, saj bo do 18. 1. retrograden vaš vladar, prav tako pa vam bo Mars v vašem znamenju stiskal ročno zavoro. Končajte v preteklosti začete obveznosti in načrtujte prihodnje korake, ki jih boste naredili februarja.

Veliko truda boste sicer vlagali na poslovno področje, saj marca Saturn vstopi v vašo hišo kariere. Več boste delali, bolj boste obremenjeni, lahko se otežijo pogoji dela ali sodelavci prelagajo svoje zadolžitve na vas. Pomembno je, da se znate tudi ustaviti in si odpočiti, sicer boste čutili zdravstvene posledice preobremenjenosti. Boste pa pomladi naredili red vsi tisti, ki ste doslej delali v kaotičnem kolektivu. Jasno boste morali postaviti meje in se osredotočiti samo na izvedljive naloge, ne več sanjariti, kaj vse bi lahko dosegli. Lahko se odločite zaključiti projekte, ki vam jemljejo preveč časa in energije.

Večji del leta boste tako zasedeni s kariero, da bi vam bila nova zveza samo v breme. Osamili se boste, več verjetnosti je za površna in kratkotrajna razmerja. Več možnosti za nove simpatije bo jeseni. Vezani se boste manj posvečali partnerju in nosili delo domov, kar lahko vodi v težave, če ne boste skomunicirali s partnerjem, kaj vas resnično muči. Če se le da, se vsaj v času dopusta res izklopite.

Dodatni projekti ne bodo nujno tudi dobičkonosni, zato raje varčujte kot zapravljajte in vlagajte. Zadovoljni boste sicer, da vam bo v 2023. uspelo dokončati zadeve, povezane z dediščino, kreditiranjem, nakupom nepremičnine … Ne posojajte denarja, lahko pa sprejmete finančno pomoč, če vam gre za nohte.

Kar se tiče zdravja, na začetku leta počakajte s športnimi dejavnostmi. Raje začnite s sprehodi, saj še ne boste imeli prave moči za novo vadbo. Od maja dalje vam bodo planeti stali ob strani. Lahko se razrešijo zdravstvene težave, s katerimi se že dolgo ukvarjate. Trdnejšega zdravja boste.

Nekaterim znamenjem leto 2023 prinaša kar velike spremembe.

Rak

Že nekaj časa imate občutek, da ste stisnjeni v kot, morda prebolevate izgubo, za vse morate bolj truditi, a vseeno se nič ne odvija po vaših željah. Pomladi prihaja olajšanje. Še vedno se boste morali potruditi za uresničevanje svojih ciljev, nič vam ne bo padlo z neba, ne bo pa več nenehnih pritiskov in bremen. Z manj truda in energije boste dosegali boljše rezultate.

Poslovno vas čakajo izzivi, če sodelujete s tujino, delate na sodišču, v založništvu, potovalni agenciji … Lahko se zgodi, da bo delodajalec od vas zahteval dodatno izobraževanje ali se boste sami odločili za premor in zaključili nedokončane študijske obveznosti. Spoznavali boste zanimive nove ljudi, ki vam lahko pomagajo na poslovni poti. Več sreče na poslovnem področju boste imeli do maja, zato tedaj speljite pomembnejše projekte. Ne rinite z glavo skozi zid, pustite, da vas življenje samo pelje tja, kjer morate biti.

Samski raki v 2023. lahko spoznajo novo simpatijo, saj se bodo veliko družili in povezovali v različne interesne skupine. Največ možnosti, da spoznavanje hitro preraste v kaj globljega in trajnejšega, bo maja, nato pa šele decembra. Tudi vezani bodo tedaj najbolj zadovoljni v odnosu in pripravljeni na korak naprej – selitev, zaroka, razmišljanje o starševstvu … Ne smejo pa se prestrašiti novih odgovornosti, ki jih čakajo.

Finančno lahko pričakujete več stabilnosti. Čas bo primeren za vlaganje, nakup nepremičnin, kreditiranje … Lahko se povečajo partnerjevi prihodki. Ni treba, da ste razsipni, a ne bo vam šlo slabo in lahko si boste kaj privoščili.

Zdravstveno se boste morali naučiti bolje poskrbeti zase, ne le za vse druge. Dobro bi bilo, da se vpišete na kakšno duhovno delavnico, ki vam bo pomagala predelati vse, kar se nabira v vas. Ne ženite se prek meja svojih zmožnosti, sicer vam bo hitro padla odpornost in lahko zbolite.

Lev

Vsega po malem, hkrati pa nič posebnega, bi lahko za leve opisali leto 2023. Nekaj sprememb vas čaka na poslovnem področju, a nič usodnega. Tudi če boste zamenjali službo, lahko to storite brez stresa in po lastni izbiri. Jupiter vam namreč prinaša nove karierne priložnosti in uspeh. Do jeseni boste zaključili projekt, ki vas bo najbolj obremenjeval, nato pa poželi sadove svojega dela. Če pa ste samo počivali na lovorikah, vam bo življenje tedaj izstavilo račun in zahtevalo od vas popravni izpit. Na dopust se odpravite v prvi polovici leta, pozneje se lahko zaplete vse, povezano s tujino, sodišči in izobraževanjem. Poslovno bodite čim bolj prilagodljivi, a o pomembnih odločitvah trezno premislite.

Ne boste sicer med znamenji, ki se jim bo veliko dogajalo na čustvenem področju. Še največ možnosti je za to, da se obnovi kakšna zveza iz preteklosti, čeprav niste bili najbolj srečni v njej. Morda pa je pametno, da samski vseeno počakate, dokler ne začutite, da si želite dvojino. Vezani bodo skupaj razrešili pretekle težave in teža v odnosu se bo umaknila, a se bodo spraševali, v katero smer si želijo nadaljevati, saj se bodo njihove potrebe medtem spremenile.

Finančno stanje levov ne bo preveč bremenilo, le od marca dalje bodite previdnejši in zmernejši pri vlaganju. Ne posojajte denarja in varčujte. Partnerju lahko zmanjšajo plačo ali usahne njegov dodatni vir zaslužka, poleg tega je dobro, da imate kaj pri strani, da si boste hitreje upali zamenjati službo. Ne jemljite novih kreditov!

Zdravstveno najbolj pazite, da vam stres ne pride do živega. Ne naložite si preveč obveznosti hkrati, po drugi strani pa si redno jemljite čas za telovadbo. Najdite šport, ki vas bo sprostil in razbremenil. Ne ponočujte in pazite na prehrano. Nič ne bo narobe, če opravite ginekološki pregled. Če potrebujete operacijo, bodite brez skrbi, vse se bo dobro izteklo.

Devica

Nekaj nepričakovanih turbulenc lahko v letu 2023 pričakujete na finančnem področju, a ne vse leto. Do poletja vam bo šlo kar dobro, zato dajte v tem času kaj na stran za slabše mesece. Spremembe bodo prinesli mrki v vaši hiši denarja, ki bodo želeli popraviti vaše pretekle napake. Če ste bili preveč razsipni, boste morali torej varčevati, če ste delali pod svojo ceno, bo v ospredju vprašanje vaše vrednosti. Namen mrkov ni, da vas zrušijo – čeprav se sprva zdi, da počnejo prav to –, samo popraviti želijo tisto, česar si sami ne upate ali ne želite. Zavedajte se, da bo odpadlo samo tisto, kar vam ne služi več, da bi lahko stopili na novo, boljšo pot. Zaupajte v svoje sposobnosti in ne dvomite o tem, da se vse zgodi z namenom.

Januarja boste gradili nove temelje in popravljali pretekle napake. Več sreče boste imeli v drugi polovici leta, če se izobražujete ali sodelujete s tujino. Tedaj se lahko tako poslovno kot turistično tudi večkrat odpravite na tuje. Od marca naprej se lahko izboljšajo odnosi v kolektivu. Manj boste garali in pridobili nove poslovne projekte.

Samski boste najverjetneje ostali samski, obeta se vam zgolj nekaj krajših romanc. Ne boste se samo osamili, niti ne boste našli simpatije za resnejši odnos. Ker se Saturn pomladi pomika v vaše partnersko polje, bodo vezani pod velikim pritiskom. Zvezo bodo bremenile dodatne obveznosti, npr. povečana skrb za starše ali otroke, tako se vam bo bolj zdelo, da sta poslovna partnerja kot ljubimca. Zavestno si jemljite čas za romantiko! Po drugi strani lahko večja resnost vodi tudi do želje po poroki.

Od pomladi naprej boste trdnejšega zdravja, umaknile se bodo težave, ki so vas dolgo pestile, kar pa ne pomeni, da zanemarite skrb zase. Redna telesna vadba in discipliniran prehranski režim naj ostaneta vaši stalnici tudi v letu 2023.

Veliko bo sprememb tudi v partnerskih odnosih.

Tehtnica

V letu 2023 bodo mrki padli na os oven-tehtnica, zato boste med znamenji, ki jih čakajo korenite spremembe. Drugače boste gledali na svet, spremenili cilje, videz, prepričanja, potrebe. Posledično boste iskali drugačen tip partnerja kot doslej, če ste v resni zvezi, pa boste želeli, da raste in se razvija z vami. Če se bo, se bo odnos poglobil, sicer lahko začnete razmišljati o razhodu. Kljub vsemu je več možnosti za zakonsko harmonijo v prvem delu leta, v drugem boste na partnerstvo gledali veliko bolj realno in lahko sprejmete pomembne odločitve. Če boste ugotovili, da je vaša druga polovica tisto, kar iščete, se lahko tudi poročite. Vse bo odvisno od vaših spoznanj in želja.

Jupiter se v drugi polovici leta premakne v eno od finančnih hiš. Ne bo plemenitil vašega zaslužka, ampak poskrbel za denar iz drugih virov. Lahko bolje zasluži partner, vas čaka dediščina, se vam izteče plačevanje kredita, vam nekdo vrne dolg …

V službi boste deloholični in bolj garali kot prej. Saturn bo od vas zahteval, da naredite red na poslovnem področju, kar bo težko, ker ne znate postavljati meja. Zato je lahko kariera področje, ki vas bo v tem letu precej obremenjevala. Pazite se izgorelosti in si pravočasno vzemite čas za počitek.

Samski si boste v 2023. spet zaželeli dvojine. Najverjetneje se bodo v vaše življenje sprva vračali bivši, šele nato lahko spoznate koga novega. Ste namreč v obdobju, ko se boste resno spraševali, kakšnega človeka si želite ob sebi, in ne boste pristali na prevelike kompromise. Vezani se bodo spremenili, začeli slediti novim ciljem in potrebam. Če se bo partner razvijal z njimi, se bo zveza poglobila in lahko jo zapečatijo s poroko ali selitvijo, sicer se lahko odločijo za razhod.

Za zdravje boste morali bolje poskrbeti. Občutljivi in ranljivi boste, izčrpani in fizično in psihično preobremenjeni. Poiščite pomoč strokovnjaka, če ne zmorete sami. Po potrebi obiščite zobozdravnika. Težave boste imeli s kostmi in sklepi.

Škorpijon

Že nekaj časa se sprašujete, ali je trenutni odnos res pravi za vas, saj so se vaše želje in potrebe spremenile. Zajadrali ste v drugo življenjsko smer, posledice pa se odražajo tudi na odnosu. Tudi v letu 2023 se nadaljuje ta trend in marsikatera zveza se lahko konča ali zamenjate ‘starega’ partnerja za novega. Če pa sta usklajena in se vedno bolje razumeta, lahko po drugi strani pričakujete pozitivne spremembe v ljubezni, ki jih prinašajo mrki in majski vstop Jupitra v bika. Samski bodo po drugi strani v obdobju mrtvila, saj se jim od marca naprej ne bo kaj dosti dogajalo na tem področju. Osamili se bodo, predelovali zadnji odnos in si niti ne želeli novega. Paziti se morajo depresije in črnih misli.

Končajo se lahko tudi poslovna partnerstva, samostojni podjetniki lahko izgubite pomembne stranke – a brez skrbi, prišle bodo nove, boljše. Več poslovnih priložnosti lahko pričakujete v prvi polovici leta. Pomladi prihaja pomembna sprememba – ena vrata se bodo zaprla, da bi se lahko odprla druga. Previdni bodite pri sklepanju dogovorov in podpisovanju pogodb, saj lahko storite napako ali prezrete kaj pomembnega. 

Prvi del leta bo finančno manj stabilen kot drugi. Nabralo se bo nekaj večjih stroškov, lahko boste morali odplačati dolg ali posojilo. Nato se bo stanje izboljšalo in lahko več zaslužite in pametno vlagate ter plemenitite svoje premoženje. Če kupujete nepremičnino, bodite previdni in morda še malce počakajte, da dobite boljšo ponudbo.

Večino leta boste razmeroma zdravi, lahko celo najdete pravo terapijo za težavo, s katero se spopadate. Kronična obolenja se lahko izboljšajo. Vedro boste razpoloženi in fizično aktivni, imeli boste dovolj energije. Omejite pa razvade in pretiravanje s hrano in pijačo. Samski se pazite črnogledosti in po potrebi poiščite strokovno pomoč, da premostite krizo.

Strelec

Vse bo v znamenju ljubezni, ustvarjalnosti, otrok in naraščaja! Če ste samski, lahko v tem letu spoznate simpatijo in začnete zvezo, ki vas bo osrečevala. Če ste vezani, se morda odločite za povečanje družine. Če že imate otoke, se bo vse vrtelo okoli njih in veliko časa in energije jim boste posvečali. Največ se bo dogajalo od pomladi naprej, ko boste prekipevali v želji po rasti, napredku, želeli si boste ustvariti nekaj novega. Čas je za nov hobi, kreativno delavnico, saj vas bo vodil navdih. Kot rečeno, je to leto, ko se samskim lahko izpolnijo srčne želje, če le ne bodo zapravili vsega s sedenjem na dveh stolih.

Težko boste sicer usklajevali zasebno in poslovno področje. Veliko boste delali, a imeli pri tem slabo vest, ker zapostavljate domače. Ali pa se boste ukvarjali s selitvijo ali prenavljanjem doma ter morali zaradi tega opravljati delo bolj z levo roko oz. iskati bližnjice. Ne glede na to, na katero stran se bo nagnila tehtnica, boste v stresu. Pojavljale se bodo tudi priložnosti za nove projekte, ki jih izkoristite. Sodelavci vas bodo podpirali. Računate lahko na njihovo podporo in pomoč, najboljše rezultate lahko prinese timsko delo. Jeseni pričakujte spremembe v kolektivu, lahko tudi uspešen zaključek kakšnega projekta.

V zadnjih letih ste bili najbrž prisiljeni postati pravi finančni guru – varčevati, se naučili preživeti z manj ali racionalizirati izdatke. Obdobje, ko ste se z denarjem nenehno obremenjevali je zdaj za vami in lahko zadihate. Prihodki bodo spet stabilni.

Telesno in duševno se boste odlično počutili, Jupiter pa lahko reši tudi kakšno staro zdravstveno težavo. Dovolj energije boste imeli, telesna vadba vam bo v veselje. Kljub temu pazite, da zaradi stresa in živčnosti ne pride do poškodb. Čim več se sproščajte in najdite rešitev za nespečnost.

Kozorog

Dom in družina ter na drugi strani kariera bodo v središču vaše pozornosti. Lahko boste morali skrbeti za starše, prenavljali dom, se selili, delali doma … Jupiter vam bo do maja stal ob strani in našteto boste odlično speljali. Pazite le na stroške, saj se lahko povečajo, ker se ne boste mogli upreti razkošju.

V drugi polovici leta se energija spremeni, Jupiter pa se pomakne v polje otrok in ljubezni. Samski ne ostajajte doma, saj je to priložnost za novo romanco, ki se zgodi le enkrat vsakih 12 let. Simpatični boste in privlačni. Nakazuje tudi povečane možnosti za naraščaj, zato previdno, če si tega (še) ne želite. Vse se bo odvijalo zelo hitro in nepričakovano, zato res pazite. Po drugi strani so mogoče tudi ljubezni na prvi pogled. Kreativni boste in iskali nove konjičke. Za vezano bo leto v čustvenem smislu stabilno in brez velikih sprememb. Če se le malce potrudijo, bodo lahko zadovoljni v harmoničnem odnosu.

Kot rečeno, se bosta prepletala kariera in urejanje domačih zadev. Prvo bo v ospredju pomladi, drugo jeseni. Zaplete, ki se pojavijo, premagujte potrpežljivo in z zaupanjem, da se bo na koncu izkazalo, da so se stvari spremenile v vaše dobro. Na koncu se bo vse odvilo tako, da bo še bolje za vas. Do marca sklenite vse pomembnejše poslovne dogovore, pozneje zadeve ne bodo tako gladko tekle.

Finančno si lahko oddahnete, saj sta sušni dve leti za vami. Prihodki se bodo stabilizirali, lahko zaslužek celo prihaja z več koncev. Vseeno še malce počakajte z vlaganjem in tveganimi naložbami, da si malce opomorete.

Zdravstveno najbolj pazite nase na začetku leta, ko boste res utrujeni. Če se le da, si vzemite dopust za počitek. Pazite na kosti, sklepe, poškodbe, okužbe, manjšo odpornost … Preostanek leta boste zdravi, močni, trdoživi in odporni. Izzivi zadnjih leto so vas namreč utrdili v bojevnika.

Vodnar

Od marca naprej boste skakali od veselja, saj bo Saturn po dveh letih in pol končno zapustil vaše znamenje. Zdelo se vam bo, kot bi se vam teža dvignila z ramen. Manj boste obremenjeni, črnogledi, utrujeni, bolj odporni. Manj bo ovir, zamud, težav. Boste pa zgubili disciplino, ki vam je v tem času pomagala pri hujšanju, in realen pogled na svet. Saturn bo vstopil v hišo denarja in od vas zahteval varčevanje. Vaši prihodki se bodo zmanjšali ali boste ves denar, ki ga zaslužite, takoj odšteli naprej – nepredvideni stroški, gradbeni projekti, popravila … Čas je sicer primeren za obnavljanje nepremičnine, sklenete lahko dobre dogovore in najdete primerne rešitve, toda vse skupaj bo tudi nekaj stalo. Čaka vas leto bolj suhih krav, a lahko to izkoristite za to, da naredite red na finančnem področju in imate več pregleda nad izdatki. Naučili se boste živeti bolj skromno.

V ljubezni ne bo bistvenih sprememb za vezane, ohranjali bodo harmonijo in razreševali morebitne težave. Marsikateri odnos lahko preide v resno zvezo. Lahko se vračajo bivši partnerji, ki vam bodo mešali štrene in želeli razrahljati vaše sedanje razmerje. Ne pustite se zapeljati. Samski imajo lahko nekaj krajših romanc, sicer pa srčne zadeve ne bodo v ospredju.

Poslovno poskusite obdržati previdnost, premišljenost, organiziranost in disciplino, ki vam jih je prinašal Saturnov vpliv. Če se na tak način lotevate projektov, je uspeh zagotovljen. Manj boste obremenjeni in bolj optimistični, zato lahko pritegnete nove stranke. Pomladi se bodo pokazale posledice preteklega dela, lahko pričakujete spremembe in korak naprej. Če ste bili malomarni, boste morali stvari popraviti.

Saturnov umik iz vašega znamenja vas bo razbremenil tudi fizično in psihično. Imeli boste več energije, manj težav s kostmi, sklepi, odpornostjo. Kot rečeno, pa ohranite prehranski in vadbeni načrt, v katerega vas je prisilil ta strogi planet.

Ribi

Nihče ni vesel, ko v njegovo znamenje vstopi Saturn, veliki karmični učitelj, ki prinaša lekcije, izzive in ovire, da bi nas učil preudarnosti in potrpežljivosti. Ko bo marca vstopil v ribi, ga boste najprej čutili kot utež za vratom, težko breme, ki vam preprečuje, da bi še naprej gledali svet skozi rožnata očala. Zavedati se morate, da ste eno najbolj odzemljenih znamenj, ki idealizira svet in ljudi okoli sebe, odloča pa se na podlagi čustev. Saturn želi to spremeniti in naučiti se boste morali zanašati na razum. Ne bo vam prijetno, bo pa koristno za vas. Postali boste bolj odgovorni in disciplinirani.

Finančno vam v prvem delu leta ne bo hudega, saj bo dobrotnik Jupiter poskrbel za višje prihodke. Kljub vsemu ne zapravljajte brezglavo in se ne tolažite z nakupovanjem, ampak dajte kaj na stran za hude čase. Z vlaganjem počakajte. Največ sprememb in turbulenc lahko pričakujete pomladi.

Saturnov vpliv vam bo odnesel nekaj volje do življenja in optimizma, s tem se bodo zaprla tudi vrata za ljubezen. Vezani bodo v odnosu manj sproščeni, bolj črnogledi, hladni, odtujeni, zaskrbljeni, zato bo partner težje shajal z njimi. Povejte mu, kaj se vam dogaja, da vas bo razumel. Samski se ne bodo želeli resno vezati, saj bodo imeli preveč drugih skrbi. Lahko se zapletejo s sodelavcem ali s kom iz prijateljskega kroga, kar bo na koncu vodilo v razočaranje.

V službi vas lahko čakajo dodatne obremenitve in odgovornosti. Nič več ne boste mogli iskati bližnjic. Zavihati boste morali rokave in se lotiti dela. Drugi vas bodo nadzorovali in kritizirali. Ničesar ne jemljite osebno, najdite ventil za razbremenitev, da ne izgorite. Če sami ne boste naredili reda, vas bodo zunanje okoliščine prisilile v to. To ni čas za širitev posla, ampak ohranjanje obstoječih projektov.

Vse skupaj vas bo fizično in psihično oslabilo, zato boste morali narediti načrt za omejevanje škode ter se ga disciplinirano držati. Več počivajte, zdravo jejte, dovolj spite. Če ne zmorete sami, poiščite strokovno pomoč. Pazite na odpornost, kosti, sklepe, izogibajte se črnim mislim. Raje kot na duhovne delavnice se odpravite k zdravniku.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam