Veliki letni horoskop za leto 2022

Kaj vsakemu astrološkemu znamenju posebej prinaša leto 2022?

Oven

Veselite se, saj boste od pomladi do jeseni, nato pa spet od decembra naprej najsrečnejše znamenje zodiaka. Vsi si namreč želimo podporo največjega dobrotnika med planeti, Jupitra, ki prinaša rast, razvoj, zadovoljstvo, optimizem, obilje in priložnosti, denar, podporo prijateljev, v omenjenem času pa bo končno v vašem znamenju. Končuje se zategovanje pasu in varčevanje, v olajšanje vam bo, da se bodo končale finančne skrbi. Na vseh področjih se vam bodo na široko odprla vrata.

Na področje komunikacije se znajo sicer pojaviti težave pri podpisovanju pogodb, če opravljate kakšen tečaj ali se učite tuje jezike, se boste težje zbrali. Poleti boste prisiljeni v spremembe, s katerimi ste morda odlašali. Neurejene zadeve, ki ste jih potiskali vstran, se vam bodo postavile na pot. Razmislite, ali morate spremeniti smer v karieri. Morate urediti družinske odnose, se izogibate postavljanju meja ali niste do konca uredili doma? Največ se bo dogajalo maja.

Namen Jupitra je rast in razvoj, zato vam bo odpiral nova področja, nove možnosti delovanja, zanimati vas bodo začele nove stvari. Pazil bo, da vam bo šlo vse gladko od rok. Če službenih in družinskih sprememb ne boste jemali kot konec sveta, bo to leto velikih uspehov. 

Ljubezen ne bo v središču vaše pozornosti, čeprav ni izključeno, da se bo tudi tu pojavila kakšna priložnost. Od vas bo odvisno, ali jo boste izkoristili, ne pričakujte pa, da se bo iz tega razvilo kaj resnejšega. Verjetneje je, da ste že v resnem partnerskem odnosu in se boste ukvarjali s tem, kako razporediti čas, da ga bo dovolj za družino in službene ambicije. Posvetite se sebi, hkrati pa bodite odprti za priložnosti na vseh področjih. 

Bik

Nedvomno so za vami težavni meseci, ko ste se spopadali z najrazličnejšimi bremeni, od zmanjšane telesne odpornosti in vitalnosti do večje odgovornosti, črnogledosti, resnosti, obremenjenosti, lahko celo depresije. Dobra novica je, da se bo teža končno dvignila z vaših ramen.

Najtežavnejše bodo lekcije v vašem osebnem življenju in skrb za svoje telo in zdravje, od poletja naprej pa se bo spreminjalo marsikaj glede služenja denarja, varčevalne navade in gospodarjenje s prihodki. Začeli se boste zavedati svojih omejitev, kar vas bo prizemljilo in prisililo, da naredite red na področju, ki ste ga zanemarjali. Čeprav se vam obeta trdo delo, boste imeli ob koncu leta trdne temelje, na katerih boste lahko gradili prihodnost. 

Do pomladi vam Jupiter lahko uresniči kakšno željo, pomagal vam bo tudi spoznavati ljudi, ki vam lahko zasebno in poslovno koristijo. Zelo pomembno bo, da se udeležujete družabnih dogodkov. Od jeseni dalje pa bo deloval kot vaš skriti zaveznik. Ne glede na to, kaj boste doživljali, bo poskrbel, da boste vedno pristali na mehkem. 

Kakšne večje ljubezenske zgodbe v 2022. ne pričakujte, prej poletno romanco. Preveč resni boste in se ukvarjali s sabo, s preživetjem, postavljanjem temeljev, skrbelo vas bo za finance, kar ni najboljša podlaga za lahkotna romantična doživetja. Še največ možnosti bo za skrivne strasti, lahko se zapletete z nekom vezanim, vendar bodite previdni, da ne boste preveč prizadeti. Vzemite ta čas kot ljubezenski premor, ko postajate boljši za odnos, ki ga boste imeli v prihodnosti. Spogledovanje na delovnem mestu konec septembra pa vam tudi ne bo škodilo. 

Dvojčka

Dobro zajemite sapo in si napolnite baterije, saj vas čaka napornejši čas. Leto 2022 vam prinaša bremena in dodatno težo. Z disciplino in resnostjo vas bo življenje prisililo, da naredite red pri sebi – odgovorneje skrbite za svoje telo, postavite meje drugim, se zresnite … Vse do zime bo namreč še trajal proces luščenja svojih strahov, skrbi, negativnih čustev in travm. Verjetno se boste v tem času odmikali od drugih, si jemali čas zase in za predelovanje vsega, kar bo vaša podzavest prinesla na plan. Pazite na zdravje, saj boste pod velikimi pritiski. Zdelo se vam bo, kot da je vaše življenje kar naenkrat eno samo gradbišče, ki ga morate spraviti v red. Čeprav vam bo sprva težko, ne klonite pod težo črnih misli in depresije. 

Finančno se kažejo spremembe, vendar bodo rezultati dolgoročno dobri za vas. Če imata s partnerjem kaj neurejeno glede skupnega premoženja, bosta to rešila. Lahko dobite odpravnino ali kredit. Tudi če bo en vir vaših prihodkov usahnil, naj vas ne skrbi – slej ko prej se bo pojavil drugi, ugodnejši za vas. Poslovne priložnosti in napredovanja si bodo sledila vse do jeseni. V karieri boste imeli preprosto srečo in odprte vse poti. Jeseni pa se čim več družite in bodite med ljudmi.

Niste v najboljšem obdobju za ljubezen, posebno na začetku in koncu leta boste tako obremenjeni in pesimistični, da vas nasprotni spol ne bo zanimal. Veliko se boste sicer družili in se pojavljali na družabnih dogodkih, vendar tudi tam ne boste usmerjeni v spogledovanje, ampak vzpostavljanje koristnih poznanstev. Če boste koga spoznali v družbi, bo šlo bolj za kratko razmerje kot kaj resnega. Največ možnosti za pozno poletno romanco imate konec septembra na potovanju v tujino, zato ne oklevajte in si ga privoščite. 

Rak

Glavni poudarek leta bo na odnosih. Ker se boste spreminjali sami in se začeli bolje zavedati, kaj si želite v partnerstvu, bo to prineslo določene posledice. Lahko boste razdrli razmerje, saj si boste želeli biti svobodni. Zdelo se bo, da je konec posledica zunanjih pritiskov, vendar to bo samo zunanji izraz vsega, kar se je že nekaj časa kuhalo v vas. Če ste po drugi strani že naredili spremembe v razmerju, vam lahko 2022. prinese novo zvezo, novega partnerja, ki vam v resnici veliko bolj ustreza. Šli boste naprej.

Vse do zime se vam bo še zdelo, da imate zvezane roke pri uresničevanju svojih želja, da ste ujeti v svetu obveznosti in pravil, ki vas duši, brez svobode. Na zunaj se bodo vaši notranji procesi pokazali kot odmik od prijateljev, saj ne boste več videli smisla v druženju z njimi ali jih boste prerasli. Decembra bo vpliv minil in spet boste vidnejši na družabnem parketu. Zunanji vzroki vas bodo prisilili, da se odgovorno soočite z vsem, kar vam leži na duši.

Še vse do poletja vam bo šlo najbolj gladko na področju izobraževanja, pri urejanju sodnih in pravnih zadev ter vsem, povezanim s tujino. Obetajo se vam lahko tudi napredovanje, karierna sprememba na bolje, nove poslovne možnosti, celo ponudbe za novo delovno mesto.

Odnosi bodo razburkani in v središču vaše pozornosti, a jih boste bolj razčiščevali, ne pa se lahkotno predali radostim. Avgusta vas čaka prelomnica na tem področju. Prav lahko spoznate nekoga novega, morda boste zaradi njega želeli razdreti obstoječi odnos, če ga niste že prej. V zimo boste zakorakali sami ali v paru, z razčiščeno preteklostjo in gotovi v svoje odločitve. Zavedali se boste, da je ta pot prava za vas.

Lev

Čeprav boste lahko reševali manjše zdravstvene težave, ki ste jih prej ignorirali, ali boste urejali zadeve s sodelavci, bo druga polovica leta vaš čas, medtem ko se vam bo v prvi zdelo, kot da se morate za vsako stvar neznansko potruditi, da delate preveč, a vašega truda ne cenijo in so zaprte vse poti do napredovanja. Boste imeli pa do konca leta urejene tako službene odnose kot zgrajene temelje za nove posle.

Postavljali boste tudi meje v prijateljskem krogu. Vas veliko prijateljev izkorišča? Visijo na vas in vas nenehno prosijo za usluge? Ker ne boste imeli več časa za njihove muhe, boste prisiljeni spremeniti način delovanja v odnosih ter marsikaterega tudi prekinili, ker vam bo pretežko breme. Avgusta pazite na zdravje in ohranite mirne živce. Hkrati je to dober čas za začetek diete.

Priložnosti za vroče posteljne dejavnosti bo vse leto ogromno, to bo eno od seksualno najbolj razburljivih obdobij vašega življenja. Poleg tega se lahko povečajo partnerjevi prihodki ter vajino skupno premoženje. Uspešno se bodo razpletle vse zadeve, povezane z dediščino, vlaganjem, skladi, kreditiranje, odpravnine, ukvarjanje z nepremičninami itd. 

Ne glede na to, ali ste v paru ali samski, bodo že od pomladi naprej v ospredju strasti. Zdelo se vam bo, kot da doživljate renesanso, preizkušali boste nove tehnike in morda tudi novega ljubimca. Možnosti za ljubezen v tujini so v sredini novembra, zato se tedaj odpravite na kakšno potovanje. Sicer pa odnosi trenutno niso glavna točka vaše pozornosti, ampak samo spremljevalni program.

Devica

Resni in odgovorni boste, težišče vašega zanimanja se premika na področje dela in kariere. Pojavile se bodo priložnosti, od vas pa bo odvisno, ali boste spali na lovorikah ali zavihali rokave. Če ne boste zgrabili bika za roge, vas bodo okoliščine prisilile k trdemu delu, ki pa bo dolgoročno prinašalo napredek, razvoj, rast in višji položaj v službi. 

Pomembno je, da ob tem kar se da dobro poskrbite zase in svoje zdravje ter si zagotovite dovolj počitka, kajti zdelo se bo, da vas stres preganja na vsakem koraku. Na delovnem mestu boste pod velikimi pritiski, ki jih prinaša odgovornejša funkcija, najbolj jih boste občutili decembra. Ukrotiti boste morali težnjo po svobodi. Krotite impulzivnost!

Tudi v odnosih bo pestro, čaka vas prava eksplozija v spolnem življenju, obetate si lahko dediščino ali povečanje partnerjevih prihodkov. Jesen lahko prinese tudi kakšno romanco na delovnem mestu, skupaj z novim projektom in harmonijo v službenem kolektivu. 

Vse v vašem horoskopu namreč spodbuja ljubezen in strasti. Za samske se bo leto začelo z druženjem, romantiko in zapeljevanjem. Prav lahko tedaj spoznate nekoga, ki vam bo ogrel srce, lahko pa tudi zanosite. Od poletja naprej pa vam v nobenem primeru ne uideta vroča romanca in seks, ki ga dolgo ne boste pozabili. Če se ozrete okoli sebe in se odprete možnostim, vas lahko čaka zaljubljena jesen, vezane pa poglobitev odnosa in naraščaj.

Tehtnica

Še vse leto bodo na udaru finance, skupni proračun s partnerjem, lahko ste se zadnje leto že nagarali z urejanjem dediščine ali nepremičnine. In še dobro, da ste to uredili, kajti čakajo vas korenite spremembe doma in v karieri. Stežka boste usklajevali oboje in obe področji se bosta pošteno majali. Lahko se preselite ali urejate dom in ustvarjate družino, medtem ko bodo na račun službenega napredovanja in priložnosti nadrejeni pričakovali od vas, da daste vse od sebe. Ne izgubljajte živcev, rešujte eno zadevo za drugo.

Tisti, ki imate vloženo kakšno tožbo, speljite vse do jeseni, saj se bo pozneje zatikalo. V prijateljskem krogu se pazite lažnivcev, manipulantov in ljudi, ki vas izkoriščajo. Postavite meje. Ker boste obremenjeni, je glavni nasvet, da poskrbite tudi za svoje telo in dušo. Če si ne boste polnili baterij, vas namreč čakajo zdravstvene težave in sindrom izgorelosti. 

Čeprav vam bodo korenite spremembe na področju doma in kariere majale tla pod nogami, vas silile, da greste prek sebe, vam odvzele vam potrebni občutek nadzora nad situacijo, bo vse, kar boste uredili v tem letu, dolgoročno v vašo korist. Ne skrbite, če se bo najprej zdelo, da ste nekaj izgubili, saj bo sledil napredek. Samo ne vkopljite se na mestu, ampak se prilagodite novostim. 

Vezani se bodo bolje razumeli in lažje sklepali kompromise. Partner vam bo stal ob strani in vas podpiral, postavili boste trdne temelje v zvezi ali zakonu. Romanca, ki jo boste samski začeli maja, pa lahko gladko preraste v resnejši odnos. Samo ne zapirajte se med štiri stene, ampak se ozrite okoli sebe. 

Škorpijon

Druga polovica leta bo terjala od vas prilagodljivost, ki vam je na srečo značajsko ne manjka. Veliko se vam bo dogajalo na področju komunikacije, dogovarjanja, prometa, izobraževanja, potovanj ter študijskih izmenjav v tujini. Lahko zaključite študij, naredite vozniški izpit ali si kupite avto. Nenehno se bo nekaj dogajalo, zadnji del leta pa si boste zapomnili kot dinamičen in intenziven čas v letu, ki vam bo pognal kri po žilah.

Do maja boste še postavljali meje v partnerstvu in nosili s tem povezana bremena, nato bo teža v odnosu popustila. Ukvarjali se boste z nerešenimi vprašanji dediščine, z nepremičninami, družinski proračun se lahko zmanjša s partnerjeve strani ali boste nekam vlagali. Na delovnem mestu poskusite videti stvari čim bolj realno in ne verjemite ponudbam, ki se zdijo predobre, da bi bile resnične. Tako pri sklepanju poslov kot finančnih mahinacijah ter nepremičninskih zadevah vedno preberite drobni tisk. 

Do oktobra bodo povečane možnosti za ljubezen in romantiko, nato boste imeli več sreče v službi, sklepali boste harmonične odnose s sodelavci, zdelo se bo, kot da so vam dodatne poslovne priložnosti in projekti prileteli z neba. To bo čas, ko se boste najbolje počutili. Zadovoljni boste in vsakdanji opravki in rutina vam bodo šli gladko od rok.

Planeti v 2022. bolj spodbujajo druženje in vznemirljivo dogajanje kot začetek nove zveze. Če se boste odločili spoznavati nove ljudi, pa je lahko med njimi tudi vaša poletna romanca. Manj verjetno je sicer, da se iz avanture izcimi kaj trajnejšega – pa saj si tega tudi ne boste želeli. Neobremenjeno boste uživali življenje in zdelo se vam bo, da bi vam bilo resno partnerstvo prej prinašalo utež za vratom kot harmonijo in zadovoljstvo. Naužite se svobode.

Strelec

Velike spremembe bodo pretresle ljubezensko in partnersko področje, majalo pa se bo tudi vaše finančno stanje. Ker si boste želeli, da se romanca prelevi v dolgotrajnejše resno razmerje, se boste morali pregristi skozi marsikatero oviro, da bi to dosegli. Si boste pa oddahnili, saj boste manj garali kot zadnja leta, vaše zdravje pa bo trdnejše in ne bo vas premagal vsak prehlad. Zdelo se vam bo, da ste spustili s hrbta težo, ki ste jo do zdaj nosili.

Finančno področje ne bo stabilno. Lahko izgubite en vir dohodka, vam oklestijo plačo ali se vam nabere toliko dodatnih stroškov, da boste na tesnem z denarjem. Tudi partner vam ne bo mogel dosti pomagati, saj se bodo turbulence dotaknile tudi vajinih skupnih financ. Morda se neko vlaganje ne bo izšlo ali se bodo zapletle zadeve z dediščino in nakupom nepremičnine. Najpomembneje je, da dogodkov ne vidite kot katastrofo, ampak se zavedate, da želijo spremeniti vaš način poslovanja, vlaganja in služenja, da bi si zgradili trdnejšo prihodnost.

Družinsko življenje bo harmonično, če prenavljate stanovanje, lahko računate na dobre odločitve in pogodbe. Pomlad bo naklonjena umetnikom in kreativnim projektom, ukvarjanju z otroki in ljubezni. Če še iščete sorodno dušo, bo letos čas, da zgrabite priložnosti in tudi sami pripomorete k temu, da se vam lahko nekdo približa. 

Od jeseni naprej boste v ljubezni zelo aktivni, veliko se vam bo dogajalo, želeli si boste biti v dvoje. Priložnosti ne bo malo, če le ne boste preobčutljivi in izbirčni. Če vam bo uspelo najti nekoga, ki vam bo ogrel srce, bo decembra prišlo do preobrata. Odločali se boste, ali bi zvezo poglobili, morda s skupno selitvijo ali poroko. Lahko pa boste spoznali, da je breme odnosa pretežko, da morate sklepati preveč kompromisov, zato se boste raje razšli. Vezani se boste soočali s podobnimi izzivi. Na plan bodo prišla neskladja med vama, ki jih morata urediti, preden gresta naprej. 

Kozorog

Še vedno se boste vedno ukvarjali s seboj, se spraševali, kdo ste in kakšni želite biti, hkrati pa opredelili, kakšnega partnerja iščete, s kakšnim lahko živite in ali si ga sploh želite. Če ste v odnosu, lahko odgovori povzročijo tudi razhod, sicer pa boste tehtali, ali oditi ali ostati. Vse bo odvisno od tega, ali je zveza prava za vas. Če ni in ste vztrajali zaradi občutka varnosti in pripadnosti, se lahko konča. Hkrati se boste sami tako močno spreminjali, da utegnete partnerja prerasti. Kakorkoli, največ dogajanja bo v bližnjih odnosih.

Ker boste od pomladi dalje veliko manj odporni, se boste morali posvetiti zdravstvenim težavam, ki ste jih odrivali na stran. Bolj boste morali paziti nase, hkrati pa bodo napornejši odnosi s sodelavci, povečale se bodo tudi vaše obveznosti in delovne zadolžitve. Nagarali se boste.

Jeseni pa vas zvezde podpirajo pri komunikaciji, nastopanju, sklepanju pogodb, izobraževanju. Prinašajo tudi priložnosti, da gladko prenovite stanovanje, se obdate z lepimi predmeti, družinsko življenje bo idilično in bolje se boste razumeli s starši. Raje boste doma, ne bo vam do bučnih zabav in vabili boste prijatelje v svoje gnezdo. Umirite se in poskrbite zase, če boste potrebovali samoto, se umaknite.

Na ljubezenskem področju se bo pod površjem veliko dogajalo, ni pa nujno, da boste v tem času v odnosu. Bolj kot čas novih začetkov je namreč to leto razčiščevanja s sabo in s partnerjem, ker boste bolj črnogledi, pa samski tudi ne boste iskali nove romance, saj jo boste dojemali kot dodatno breme. Za vezane pa velja, da se odnos, ki se bo zdaj končal, ne bo obnovil. Šele prihodnje leto boste spoznali, da je bilo to dobro za vas in da ste naredili prostor za novo ljubezen.

Vodnar

Energije se bodo spremenile in na vas delovale bolj obremenjujoče. Dobrotnik Jupiter, ki je slabo leto plemenitil vaše znamenje, se je namreč poslovil od njega, Saturn, veliki učitelj, ki prinaša težke lekcije, da bi nas utrdil, pa še ostaja v njem. Slednji vam bo odvzel veselje do življenja, uživanja, zabave, druženja, jemanja življenja zlahka. Bolj črnogledi boste, raje boste sami, kot da bi pomislili na novo romanco. Če se ukvarjate s kreativnimi projekti ali umetnostjo, vas lahko spremljajo blokade. Do pomladi se boste sicer ukvarjali z domom, družino, dokončevali naporno selitev, nakup nepremičnine, obnavljanje … Starši se vam bodo zdeli s svojo kritičnostjo, strogostjo in hladom prej naporni kot ne. Če tudi sicer nimate postavljenih meja v odnosih, vas znajo prizadeti na najbolj boleči točki. 

Vseeno boste lahko do pomladi sklenili dobre pogodbe, se marsikaj odlično dogovorili, ugodno kupili avto, učinkoviti boste in družabni. Če nastopate, se boste odlično odrezali, prav tako na izpitih, izboljšali se bodo odnosi s sorojenci in sosedi. Na finančnem področju bo najbolje do maja in oktobra. Dajte kaj na stran, dokler dobro zaslužite. 

Najbolj realni v ljubezni že nekaj časa niste. Ali partnerja idealizirate ali pustite, da spretno manipulira z vami, vam laže, lahko je tudi nezvest. V prvem delu leta možnosti za nov odnos ne bo veliko. Poudarek bo na drugih področjih, ker boste precej resni in obremenjeni, romance ne boste pogrešali. Še največ možnosti je za skrito zvezo, a paziti morate, da se ne boste razkrili. Najbolje bo, da počakate na bolj spodbudne energije. 

Ribi

Jupiter v vašem znamenju prinaša priložnosti, od tega, da imate preprosto srečo, do tega, da ste optimistični in se na koncu vse izide najbolje za vas. Vseeno pa boste morali zavihati rokave in začeti urejati zadeve doma. Lahko gre za prenavljanje nepremičnine ali menjavo bivališča. Veliko bolj stresni bodo tudi odnosi s starši. Lahko boste morali skrbeti zanje ali bo odnos težavnejši oz. se bo ohladil. 

Neurejena družinska situacija in pretekli karmični dolgovi bodo zahtevali, da postavite meje s starši in začnete reševati družinsko problematiko. Če imate že svojo družino, boste morali narediti red v njej. Pomislite, kdo vam je zrasel prek glave in ruši družinsko ravnovesje. Če potrebuje nepremičnina še kakšna gradbena dela, vas bodo okoliščine prisilile, da se jih lotite, k temu spada tudi urejanje dovoljenj. 

Veseli pa ste lahko, da se vam bo finančno pošteno odprlo, več priložnosti bo tudi za novo ljubezensko zgodbo. Veliko se boste tudi družili in se vedno znašli ob pravem času na pravem mestu. Naključno boste spoznali pomembne ljudi, ki vam bodo pomagali pri vsem, s čimer se boste ukvarjali, ali vam bodo dolgoročno koristili. 

Ljubezen vas lahko zadane kot strela z jasnega – če ste samski, če ste vezani in pričakujete naraščaj, pa vas lahko preseneti dobra novica na tem področju. Zdelo se bo, da so zadeve neizbežne in usodne, zato se jim ne upirajte. V resnici boste imeli tudi precej malo nadzora nad dogajanjem, kar povleklo vas bo v novo zgodbo. Lahko celo zamenjate eno zvezo za drugo, ker vam bo nekdo zmešal glavo. Vse, kar se bo zgodilo, bo dolgoročno prav za vas. In četudi se boste znašli na neznanem področju, bodite pogumni in tvegajte.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam