Vse, kar vas je zanimalo o japonskem vrisovanju obrvi

Obrvi so okvir obraza. Tako pravijo in še kako drži. Lepe, negovane obrvi so okvir obraza in dajejo podobi obraza občutek skladnosti in urejenosti.

Nekatere ženske si jih urejajo same, nekatere pa to opravilo raje prepustijo izkušenim rokam kozmetičark. Trendi tankih obrvi in prekomernega puljenja so v preteklih letih pustili svoj pečat in tako se marsikatera ženska še danes sooča z dopolnjevanjem, dorisovanjem in senčenjem manjkajočih obrvi. Nekatere so zaradi bolezni in uporabe zdravil izgubile vse dlačice, ali pa jim jih je ostalo le še nekaj. Kakovost in oblika obrvi lahko pomembno vplivata na naš videz, posledično pa na našo samopodobo, zadovoljstvo in srečo, ko se pogledamo v ogledalo. 

”Moje obrvi so tako tanke, neenakomerne, prav nesrečno se počutim zaradi njih. Ali bi mi lahko kako pomagali?”

Veliko žensk se na Valentino obrne s takšnim ali podobnim vprašanjem. Neustrezna oblika, debelina in barva so le nekateri od dejavnikov, ki pestijo ženske z ”nepopolnimi” obrvmi, zato se obračajo na strokovnjake, ki bi jim lahko pomagali do lepših obrvi. Ena od njih je tudi naša Valentina Cvetkovič, lastnica salona Wellness Paradiso v Dobovi, ki je s svojimi rokami in spretnostjo pričarala nasmešek na obraz stotinam žensk (pa tudi moških).  Valentina je usposobljena mojstrica japonskega vrisovanja in senčenja obrvi, ki je v svoji sedemletni karieri vrisala mnogo obrvi. Svoj obraz ji zaupajo tudi znane Slovenke, med njimi tudi njena dolgoletna prijateljica, pevka Rebeka Dremelj. Valentina se je za šolanje odločila pri svetovno znani akademiji PhiAcademy, kjer se ponašajo z dolgoletno tradicijo microbladinga, permanentnega makeupa, trepalnic in drugih kozmetičnih posegov na obrazu. 

Zakaj k Valentini in zakaj Phibrows metoda?

Postopek vrisovanja po PhiBrows izvajajo izkušene trenerke, ki so svoje znanje pridobivale pod mentorstvom najboljših artistov. Valentina je v letih izvajanja vrisala na stotine obrvi, se vmes izpolnjevala in šolala ter se lahko danes ponosno pohvali z nazivom Master Phibrows za Slovenijo. Ta naziv jo uvršča v sam vrh najboljših artistov v Sloveniji ter med 100 najboljših – na svetu! Tako ste lahko pomirjene, da ste pri njej v najboljših rokah daleč naokoli.

Postopek je načeloma neboleč, čutiti je le rahlo praskanje, ko se vrisujejo posamezne dlačice.

Postopek izvaja v čistem, urejenem okolju, kjer je poskrbljeno za higieno in sterilnost materialov. Ker ustvarjajo trajen rezultat (obstojnost je namreč od 1 do 2 let), je še posebej pomembno, da izberemo ustreznega izvajalca, ki uporablja ustrezne pripomočke, da preprečimo kakršno koli okužbo. Strokovno opravljena storitev se pokaže v čudovitih obrveh, ki bodo obdržale svojo obstojnost do 2 leti. 

Kako poteka postopek?

»Vsake nove obrvi se začnejo s pogovorom s stranko in natančnim izrisom obrvi na podlagi simetrije obraza in zlatega reza. Obliko obrvi določimo z izrisom s pomočjo pripomočkov in aplikacije, ki pomaga, da so obrvi individualno prilagojene vsaki stranki in pristajajo točno na njen obraz. Oblika se izrisuje, ko je obraz sproščen in brez mimike,« nam je razložila Valentina Cvetkovič in dodala, da so vsake obrvi izrisane za točno določen obraz, zato ne boste našli popolnoma enakih obrvi pri nobeni drugi ženski. Na podlagi naravne barve las se izbere tudi ustrezen odtenek barve. Tako ste lahko prepričani, da boste salon zapustili z obrvmi, ki so pisane na kožo prav vam.

Postopek je načeloma neboleč, čutiti je le rahlo praskanje, ko se vrisujejo posamezne dlačice. Vsaka dlačica je namreč ročno vrisana, da je ustvarjena lepa, skladna oblika, hkrati pa je končni videz popolnoma naraven. Morebitne obstoječe dlačice v celoti pustijo, s puljenjem oblikujejo le izbrano obliko, nato pa jih z vrisovanjem dopolnijo. Pri vrisovanju obrvi se stremi k naravnosti in skladnosti – cilj je poudariti že obstoječo lepoto. Končen rezultat so obrvi, ki lepo dopolnjujejo obraz, niso prevsiljive, temveč dodajajo podobi piko na i. 

Članek je oglasno sporočilo in je nastal v sodelovanju z Wellness Paradiso.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam