Vse najboljše, device!

Ni najboljše darilo za rojstni dan, a ste boste vseeno prejeli – prav na dan, ko Sonce vstopi v vaše znamenje, se je namreč obrnil v retrogradno gibanje Merkur.

V njem bo do 15. 9. Ker je vaš vladar, boste njegov vpliv še posebno močno čutili, tokrat se za piko na i giblje navidezno nazaj še v vašem znamenju. Kaj lahko pričakujete? Zamude, ovire, kvarjenje računalnikov, izgubljanje dokumentov in mejlov, naknadne težave pri pogodbah in dogovorih, sklenjenih v tem času. Odsvetujemo pomembnejše nakupe, predvsem tehnike. Ni čas za nove začetke. Na potovanjih oz. pred njimi se oborožite s potrpežljivostjo, saj so lahko leti prestavljeni, napake pa vam povzročajo nemalo težav. Obdobje je po drugi strani odlično za revizijo in dokončevanje odprtih projektov. Lotite se vsega, s čimer ste odlašali. Naredite red na čim več področjih – pospravljajte, organizirajte, ponovno preglejte in zavrzite vse, kar je odslužilo svojemu namenu. Vse, kar ste začeli pred Merkurjevim obratom, pa zdaj samo dokončujete, ne bo vir zapletov. 

Zapomnite si še to, da so dnevi tik pred in po Merkurjevem obratu ‘občutljivi’, tako se ne zaženite v novo še nekaj dni okoli njih, da planet komunikacije, trgovine, potovanj in dogovorov pridobi hitrost.

Ker bo 27. 8. Sonce v opoziciji s Saturnom, lahko v teh dneh na splošno pričakujete več skrbi, slabih novic, ovir, blokad, tesnobnosti, brezvoljnosti, pomanjkanja energije in obupa. Polna luna v ribah 31. 8. bo še podaljšala neprijetno počutje, saj se bo dovršila v konjunkciji s Saturnom. Stiska nas bo prisilila v preobrazbo, nečemu se bomo morali odpovedali ali bomo nekoga izgubili, saj je lahko vpliv pri devicah vezan na odnose. Ne pustite, da vas preplavi črnogledost. Zavedajte se, da gre samo za fazo, ki bo minila. Tudi če čutite, da se vam ne dogaja nič več lepega in v vašem življenju prevladujeta delo in trud, se opomnite, da ne bo vedno tako, zavihajte rokave in rešujte eno odprto zadevo za drugo. 

Začetek septembra počasi prinaša več vedrosti, sproščenosti, optimizma. Venera se obrača v direktno gibanje 3. 9., kar lahko prinese več razburjenja in turbulenc v odnosih. Če ste spoznali nekoga novega v času, ko se je vladarica ljubezni gibala navidezno nazaj, se boste spraševali, ali ima zveza smisel in prihodnost. Čez nekaj dni, ko se premakne z mesta, lahko pričakujete finančno in izboljšanje zadev, povezanih z bankami, borzo … Ker je Merkur še vedno retrograden, sicer malo počakajte z nakupi in lepotnimi tretmaji, boste pa manj nezadovoljni z vsakodnevnimi bančnimi opravki in poslovanjem. Ker je ves čas Mars v tehtnici, boste lahko iskali možnosti novega ali dodatnega zaslužka.

Dnevi od 4. do 8. 9. bodo nadvse prijetni in jih velja izkoristiti. Čeprav ni smiselno uvajati novosti, bomo imeli več moči, upanja, optimizma, marsikaj se lahko razjasni, pojavijo se lahko nove priložnosti, tudi finančne. 

Merkur se nato obrača nazaj v direktno gibanje skupaj z mlajem v devici 15. 9., kar vsekakor naznanja začetek novega ciklusa. Na splošno bo ta mlaj spodbuden, tako bomo imeli občutek, da smo se končno poslovili od težavnih avgustovskih dogodkov in njihovih posledic. Zajeli bomo sapo in začeli znova – sicer pridno, počasi, s trudom in prizadevnostjo, a okoliščine nam bodo naklonjene in veliko bomo opravili. Pripravljeni bomo spremeniti stvari, ki ne delujejo, pojavile se bodo nove rešitve težav. Z jekleno odločnostjo bomo zavihali rokave in naredili red. Osvobodili se bomo vsega, kar nas je držalo nazaj in nas obremenjevalo. Paziti se moramo samo prevelike čustvene občutljivosti in naivnosti. Če bomo ostali realni in z nogami na tleh, nam ne bo hudega.

Dnevi po mlaju bodo prijetni. Stvari bodo počasi stekle z mrtve točke, spet bomo lahko nakupovali in začenjali nove projekte. Pri tem pazimo le, da okoli 17. 9. ne pretiravamo, saj lahko preveč zapravimo, ker imamo prevelike oči in nobenih meja. Čustvena občutljivost se lahko poveča 19. 9. Dvakrat preverite dejstva, saj ste lahko naivni oz. vas nekdo zavaja. Ne posojajte denarja in nikomur ne verjemite na lepe oči. Več odločnosti in fizične moči pa lahko pričakujete 21. 9., ko se Sonce poveže s Plutonom.

Pomembni datumi: 

  • Merkur se obrača v retrogradno gibanje 23. 8. in vztraja v njem do 15. 9. Čas je za vse, kar morate ponovno preveriti, ponovno premisliti, popraviti, dokončati, urediti, pospraviti, odstraniti … Izogibajte pa se vsem novostim, saj prinašajo težave, na koncu pa ne boste zadovoljni z rezultati.
  • Venera se 3. 9. obrača v direktno gibanje, tako bo vaša pozornost usmerjena na ljubezensko in finančno področje. Počakajte še nekaj dni, da se stvari stabilizirajo, preden se odločate, z nakupi oblačil, tehnike, obiskom frizerja, kozmetičarke pa vseeno počakajte vsaj do 15. 9.
  • Mlaj 15. 9. bo prinesel občutek, da začenjamo novo obdobje, da smo se odrinili od tal, se poslovili od starih energij, pospravili vse, kar nima več namena. Zdaj gremo lahko osvobojeni naprej in se lotimo novih projektov.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam