Vse najboljše, dvojčka!

Jupitrov prestop v bika vam bo sicer odnesel kakšno družabno priložnost, mreženje in znanstvo, ki vam jih je zadnje leto trosil, a to še ne pomeni, da v tem mesecu ne boste več v središču pozornosti.

Sonce v vašem znamenju bo namreč spodbudilo potrebo po zabavi, udeležbi na različnih dogodkih, izmenjavo idej in novic, kofetkanje s prijatelji … Posebno po 11. 6., ko se mu v njem pridruži še Merkur, boste tako odlična gostiteljica piknikov in srečanj kot se boste razveselili vabil nanje.

Na življenje boste gledali s humorjem, radovedni boste in iskali dejavnosti in dogodke, ki vas bodo razbremenili in razveselili. Drugim se boste zdeli morda malce otročji, celo plehki in površni, ko boste odkrivali otroka v sebi, a jim boste pokazali lahkotnejšo plat življenja. Vleklo vas bo na krajša potovanja, in če se da, si privoščite vsaj kak vikend v kateri od sosednjih prestolnic. 

Lahko boste začutili tudi željo po jezikovnem ali katerem drugem tečaju. Z Marsom v hiši izobraževanja in komunikacije je veliko možnosti, da se končno vpišete nanj. Verjetno ste že opazili, da so vas s prestopom Plutona v vodnarja – in s tem v vašo deveto hišo – začela zanimati določena področja, ki jih skoraj obsedeno raziskujete. Morda berete zgodovinske knjige ali razmišljate o dodatnem študiju. Prav tako se vam lahko korenito spreminja pogled na svet ali začenjate razmišljati o potovanju, študiju ali selitvi v tujino.

Hkrati boste v ‘svojem mesecu’ veliko lažje in odločneje postavljali meje in razčistili zadeve, ki vam bodo šle na živce. Povedali boste, kar vam leži na srcu, brez dlake na jeziku. Aktivni boste in se javili znancem, na katere ste morda malce pozabili. 

Venera bo ves mesec skrbela za vašo samozavest in oplemenitila zaslužek. Če ste na tesnem z denarjem, pa vam bo Jupiter pomagal do odpravnine, nadomestila, vračila dolgov ali katere druge oblike finančne pomoči. Do denarja boste imeli ta mesec precej sproščen odnos in si marsikaj privoščili. Pazite pa, da ne boste povsem lahkomiselni in živeli na preveliki nogi.

Res je tudi, da boste še vedno precej zaposleni. Lahko boste v službi prevzeli nove obveznosti, vam bodo nalagali več dela, se bo začel projekt, ki vas bo popolnoma okupiral. Boste pa naredili red in se znebili dela, ki ni dovolj dobičkonosno ali vas pri njem izkoriščajo. Če ste dolgo čakali na napredovanje ali na papirje o zaposlitvi, vam Saturn lahko pomaga urediti zadeve.

Samski bodo imeli več priložnosti za druženje in osvajanje kot začetek česa novega, še posebno 2. 6., vezani pa bodo opazili, da se je njihov odnos stabiliziral, s partnerjem se bodo pogosteje razvajali skupaj in si kaj dobrega privoščili. Ob polni luni 4. 6. lahko pride do koraka naprej oz. odločitve v odnosu. 

Pomembni datumi

  • Mlaj 18. 6. v vaši prvi hiši bo spodbudil osebne spremembe – morda boste želeli spremeniti pričesko, slog oblačenja, se odločili za hujšanje ali opuščanje nezdravih navad. Kljub temu velja opozorilo, da vaši sklepi dolgoročno ne bodo padli na plodna tla. S korenito preobrazbo raje počakajte, pri vadbi ne boste vztrajali, še tako trdni sklepi pa lahko splavajo po vodi, saj je v mlaj vpet Neptunov kvadrat, zaradi česar stvari ne vidite jasno ali živite v iluzijah. 
  • Za ustvarjanje in razvijanje vizij je primeren dan 9. 6., za iskanje nenavadnih novih idej 4. 6., 11. 6. ne nakupujte in ne vlagajte, saj boste imeli prevelike oči in lahko pretiravate, 17. 6. je dober dan za zmenek in dogovore, komunikacijo. 
  • Pozorni bodite na dva napornejša dneva – 18. 6. je dan, ko bo vaša presoja zamegljena in večja bo možnost napak. Tedaj se ne dogovarjajte, ne odločajte, ničesar ne podpisujte, ne nakupujte, ne bodite naivni in ne nasedajte na prazne obljube; 15. 6. pa se ne prestrašite ovir, ki jih bodo spremljali obup, črnogledost, tesnobnost, slabe novice, zaskrbljenost. Prestavite nenujne zadeve na naslednji dan. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam