Vse se da! Iskreno o vzponih in padcih z Rebeko Dremelj

Dve Nepremagljivi, Tanja Skaza in Rebeka Dremelj sva v oddaji Vse se da s Tanjo, brez dlake na jeziku spregovorili o vzponih in padcih in o tem, kako si drugi predstavljajo življenje uspešnih in znanih.

Rebeka je res zvezda, zame velika zmagovalka, ker živi svoje življenje. Občudovanja vredna. Koliko poguma je bilo potrebnega, preden si dovoliš živeti življenje in se imeti rad. Ali ji je bila okolica pomembna? Ali si je dovolila biti samo topla, srčna Rebeka, ali si je že takšne visoke cilje postavila, da je bilo to premalo? Zakaj je zbolela in kako danes gleda na bolezen?

Vse to lahko slišite v najinem odkritem pogovoru, za katerega želiva, da vas opogumi in tudi vam odpre oči.Lepo vabljeni v najino družbo!

Vabljeni v najino družbo!

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Draga nepremagljivaDiffero

Naš čudoviti Differo parfum te že čaka v naši spletni trgovini! Vabljena na dišeče druženje.

Mnjamiiiii!

Nepremagljiva, je tudi tebe zagrabil trend peke slastnih pic z drožmi?

Naša Pola je samo za naročnice na naše novičke pripravila recepte, ki te bodo navdušili!

Draga nepremagljiva!

Tokrat se bo vse vrtelo okoli oblek. V čast spletni predstavi ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke vas bomo tokrat pocrkljale z vodičem, kako izbrati pravo oblačilo za svojo postavo.  

Torbica, bela srajca, obleka ob prvem poljubu, obleka za prvič, visoke pete, maturantska obleka, obleka, s katero sem odšla v porodnišnico, obleka, ki jo imam najrajši, a je tudi na roko več ne spravim, pogrebna obleka, scufane kavbojke, ki jih je mama že večkrat vrgla v smeti, moja mala črna obleka, poročna obleka, modrček … Vsaka nosi presneto živ spomin! 

Napiši svojo zgodbo o tisti obleki, ki te spominja na vesel, hudomušen, smešen, zapeljiv ali tudi žalosten pomemben dogodek v tvojem življenju. Izbrane najzanimivejše zgodbe bomo objavile na nepremagljiva.si, eno od njih pa tudi nagradile z vstopnico za spletno predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke.