Vsebino omogoča LAVELLE

Zakaj bi morale kozmetiko hraniti v posebnem hladilniku

Dekleti iz Lavelle, Sandro in Mileno, smo že spoznali. Sedaj pa je čas, da spoznamo še njun izjemen produkt.

Hladilnik za kozmetiko, ki nas je navdušil. Me pa ne bi bile me, če ne bi vseeno imele še nekaj vprašanj. Dobile bomo vse odgovore, ki se nam porajajo, glede kozmetičnega hladilnika.

Nepremagljive smo se malce pogovarjale in nismo čisto prepričane, če vemo, kaj sploh je kozmetični hladilnik. Seveda pa nas zanima, zakaj je primernejši kakor klasični hladilnik, v katerem hranimo živila?

Kozmetični hladilnik je nov, revolucionaren in varen način shranjevanja vaše najljubše kozmetike. Je najboljša izbira za ohranjanje svežine in daljše obstojnosti vaših lepotnih izdelkov. Kozmetike ni dobro shranjevati v navadnem kuhinjskem hladilniku, ker lahko kozmetika prevzame vonj hrane, ki jo imate v hladilniku in se hitreje pokvari. Lahko pride do križne kontaminacije med živili in kozmetičnimi izdelki, ekstremno nizka temperatura v kuhinjskem hladilniku pa lahko uniči negovalno in dekorativno kozmetiko. Prav tako shranjevanje v kuhinji ni priročno, saj je treba kozmetiko iz kuhinje prenašati v kopalnico. 

Preprosta uporaba je nekaj, kar iščemo pri vseh stvareh. Kako kozmetični hladilnik uporabljamo in vzdržujemo?

Kozmetični hladilnik je preprost za uporabo. Le vklopimo ga v elektriko in že deluje! Ima steklena vrata, ki se zapirajo na magnet, in ročaj za enostavno prenašanje. Poleg tega pa ima dve snemljivi polički, ki jih lahko nastavite po želji in dodatno poličko na vratih, kjer je prostor za maske, rolerje in druge kozmetične pripomočke. Njegove površine pa so narejene iz poliuretanske pene, ki je odporna proti madežem, vonju in so hkrati enostavne za čiščenje.

Kozmetični hladilnik je preprost za uporabo.

Zakaj je pomembno, da kozmetiko hranimo na primerni temperaturi? 

Pravzaprav je za vso kozmetiko najprimernejši temen prostor s konstantno temperaturo, kar lahko dosežemo s kozmetičnim hladilnikom. Le ta preprečuje razrast bakterij v kozmetiki, zmanjšuje vnetja in zabuhlost obraza, kozmetiki z manj konzervansi oziroma pogovorno rečeno naravni kozmetiki pa celo podaljša rok trajanja. 

Ali kozmetični hladilnik Lavelle samo hladi ali tudi greje?

Hladilnik ima poleg hlajenja tudi opcijo gretja. Gretje pride prav predvsem v zimskih mesecih, ko lahko v hladilnik shranimo vlažne brisačke in jih uporabimo kot pomiritveno terapijo mišic. 

Kaj vse lahko shranimo v Lavelle hladilnik?

V hladilniku posebej priporočljivo shranjevati naravno kozmetiko, C vitamin in prehranske dodatke. V njem lahko shranjujemo tudi dnevne in nočne kreme, tonike, maske, parfume, valjčke za obraz in lake za nohte. Pravzaprav lahko v hladilniku shranjujemo vse, kar ni na oljni osnovi ali iz gline. 

Lahko ga postavitve kjerkoli v vašem domu. Najbolj praktično pa je vsekakor, da ga postavite v kopalnico in tako boste imele kozmetične izdelke ves čas na dosegu roke.

Koliko stvari lahko shranimo vanj? Koliko kozmetike gre vanj?

Kozmetični hladilnik je skoraj 3x večji kakor standardni kozmetični hladilniki, a vseeno dovolj majhen, da ne zasede veliko prostora. Ima volumen 10 litrov, kar pomeni, da vanj lahko shranite večino svojih kozmetičnih izdelkov in pripomočkov. Ravno njegova velikost je tista, ki naju je prepričala, saj so bili drugi kozmetični hladilniki z volumnom 4 ali 6 litrov enostavno premajhni. Zadovoljne uporabnice pa velikokrat pohvalijo ravno to, da je velikost oziroma volumen 10 litrov ravno prav.

Kam svetujete, da ga postavimo? Kam je po navadi najbolj praktično?

Lahko ga postavitve kjerkoli v vašem domu. Najbolj praktično pa je vsekakor, da ga postavite v kopalnico in tako boste imele kozmetične izdelke ves čas na dosegu roke. Čudovito se poda tudi v dnevno sobo, nekatere zadovoljne uporabnice pa ga imajo tudi v spalnici. Ni pravila in vse, kar potrebujete v bližini, je samo elektrika, v katero ga boste vključile.

Zakaj Nepremagljive potrebujemo kozmetični hladilnik, ki ga imata tudi naši Rebeka in Andreja?

Kozmetični hladilnik je nepogrešljiv pripomoček za vsako žensko, ki veliko investira v kozmetiko in si želi, da je njena kozmetika shranjena na varnem ter lepo urejena in zbrana na enem mestu. Predvsem pa je kozmetični hladilnik tisto, kar imamo “za dušo”, da se razvajamo, negujemo, namenimo čas samo sebi, skrbimo zase in si s tem izkažemo ljubezen.

Zakaj je najbolj uporaben pri ohranjanju kakovosti naše kozmetike?

Vsekakor pa ima pomembno vlogo tudi za kozmetiko z malo konzervansi, saj jo moramo shranjevati v hladnem in temnem prostoru, ki ga omogoča kozmetični hladilnik. Ker ljubiteljice kozmetike zelo dobro vemo, kako pomembno je skrbeti za ohranjanje kakovosti kozmetičnih izdelkov.

Sandra in Milena, želimo vam čim več uspeha in da bo vajina blagovna znamka Lavelle izjemno uspešna in nepremagljiva. To pa še ni vse. En kozmetični hladilnik bomo kmalu tudi podarile na našem Instagramu. Držimo pesti, kajti ena Nepremagljiva bo dobila vrhunski kozmetični hladilnik Lavelle. Hitro skočite na naš profil.

Več o kozmetičnem hladilniku na: https://lavelle.si/product/kozmeticnihladilnik/ 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam