Vsebino omogoča ALEJA

Zakaj je Aleja čudežna destinacija za Nepremagljive

Nakupovalno središče ALEJA je pravi raj za Nepremagljive in je več kot le prostor, kjer opravite svoje nakupe. Na enem mestu lahko namreč združite doživetje nakupovanja, kulinarike, športa kulture in druženja ter kakovostno preživite svoj prosti čas.

Očarane smo nad sodobno arhitekturo, ljubezen na prvi pogled pa je edinstvena streha ALEJA SKY, ki se razprostira na neverjetnih 6.200 kvadratnih metrih površine. Z veseljem se tudi vračamo, kajti vedno nas pričaka pisana paleta različnih dejavnosti.

Vaše brbončice čaka razvajanje z brezmejno kulinariko

Navdušenke nad gastronomijo boste na ALEJI SKY razvajale svoje brbončice in okusile sveže pripravljene jedi s celega sveta, hkrati pa uživale v prijetni atmosferi. Našle boste raznovrstno kulinariko, ki vas bo popeljala na Kitajsko, v Mehiko ali Italijo. Na svoj račun pa boste prišle tudi ljubiteljice hitre prehrane in prigrizkov.

V Aleji Sky vsak, ki je lačen, najde nekaj zase.

Nepremagljivo sproščanje v prijetnem ambientu ob veličastnem razgledu

ALEJA SKY nudi edinstveno naravno vzdušje za sproščanje, kjer boste ob prijetnem ozračju uživale v pogledu na prestolnico in mogočne Kamniško-Savinjske Alpe. Na aktivni strehi se odpre čudovit razgled na Grintovec, Krvavec, Skuto, Brano in Ojstrico. Izjemno prijeten prostor lahko po službi izkoristimo tudi za sprehod ali meditacijo. 

Edinstvena doživetja za športne navdušenke

Terase na prostem so enkratno okolje za športne navdušenke in ljubiteljice zdravega življenjskega sloga. Na 630 kvadratnih metrov velikem večnamenskem igrišču lahko igrate košarko, rokomet in mali nogomet. Prav tako se lahko odločite za fitnes na prostem, na voljo so še drogovi za dvigovanje, letveniki, bradlja in druge naprave za kalisteniko. Ljubiteljicam teka je na voljo 300 metrov dolga tartanska proga, ki se vije okoli športnih naprav in zelenic. Najbolj nepremagljive pa se lahko podate na poligon za preizkus spretnosti. Vaši najmlajši pa bodo zagotovo navdušeni nad modernim otroškim igriščem. 

Na 630 kvadratnih metrov velikem večnamenskem igrišču lahko igrate košarko, rokomet in mali nogomet.

Pestro dogajanje v slogu Nepremagljivih

ALEJA SKY ponuja izjemna doživetja skozi vse leto. Nedelje so popestrili z otroškimi predstavami in zabavnim dogajanjem za vso družino. Pozimi so obiskovalci lahko uživali na drsališču pod nebom s kar 100 metrov dolgimi ledenimi stezami. Odvijal se je tudi čisto pravi Ledatlon. Napovedujejo pa tudi pestro poletno dogajanje, med drugim kino in koncerte pod zvezdami, ki ga Nepremagljive že nestrpno pričakujemo. 

Foto: arhiv Aleje

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam