Zakaj ljudje obsojamo in si ustvarjamo mnenje?

Nepremagljiva Rebeka se je v intervjuju z Aleksandrom Zupančičem dotaknila različnih tem, spregovorila pa sta tudi o njegovi knjigi 7 stebrov zdravega življenja, ki jo je v hipu osvojila. Zakaj, se lahko prepričate v intervjuju.

Knjigo oziroma vodnik 7 stebrov zdravega življenja lahko kupite tudi v naši spletni trgovini in se iz prve roke prepričate, zakaj je nad njo navdušena tudi Rebeka, ki se je sicer že pred časom odločila, da o njej Aleksandra podrobneje zasliši.

Aleksander je v knjigi zelo tenkočutno in iskreno povezal svojo osebno bitko za preživetje ljubljene osebe, obogateno z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem. 7 stebrov zdravega življenja je zato oseben, strokoven in berljiv priročnik na poti k zdravju. Da zgradimo trdno in varno hišo, so potrebni močni temelji in enako je s človekovim zdravjem.

Sodobna medicina odkriva in zdravi bolezni, priročnik pa podaja jasen načrt in razumljive napotke, kako si povrniti in ohraniti zdravje.

Aleksander Zupančič je certificiran svetovalec z dodatno štiriletno specializacijo integrativne terapije, mojster borilnih veščin in nekdanji profesionalni športnik, glasbenik, pravnik ter ustanovitelj in dolgoletni vodja zelo uspešnega in priznanega podjetja. Predvsem pa partner in oče, katerega glavno poslanstvo je otroka naučiti, kako ohraniti ravnovesje v življenju in nanje prenesti zdrav življenjski slog v sodobnem času.

Njegovo življenje je bilo vrtiljak preizkušenj, ki se je začel vrteti že v najzgodnejšem otroštvu. Okusil je težo in trdoto kmečkega življenja na socialnem robu ter boja za golo preživetje. Srečal se je tudi s hudo boleznijo najdražje osebe. Vse skupaj ga je prekalilo v neumornega borca in iskalca prave vrednosti življenja.

Svojo zgodbo, bogate izkušnje in znanje je združil v knjigo oziroma vodnik 7 stebrov zdravega življenja, ki vsakemu od nas odpira možnost, da sami skrbimo zase in za svoje zdravje.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam