Vsebino omogočajo MALI ZAKLADI

Zakaj Naïf spreminja svet kozmetike

Vedno več staršev se zaveda pomembnosti sestave kozmetičnih izdelkov za nego kože, še posebno skrbnih pa je veliko mam in očetov pri izbiri izdelkov za nego kože za otroke.

Priznana in zaupanja vredna nizozemska blagovna znamka Naïf vsakemu, zlasti pa staršem dojenčkov in malčkov, omogoča kanček naivnosti. Nekaj naivnosti je zagotovo v vsakem izmed nas. Biti naiven (Naïf) pomeni tudi to, da zaupaš nekomu in nečemu ter se lahkoverno in radovedno podajaš na novo dogodivščino. Prav takšna je tudi pot vseh mladih staršev, ki odkrivajo svet otroške opreme, dodatkov, številnih pripomočkov in nepogrešljivih potrebščin za vsak dan z dojenčkom, tudi svet kozmetike. Kozmetika Naïf z zanesljivimi, naravnimi in varnimi sestavinami je prijazna do nežne dojenčkove kože ter ji nudi podporo, ki jo otrok potrebuje. Nič več in nič manj kot to.

Vizija blagovne znamke Naïf je upravičiti zaupanje staršev v otroške izdelke in jim ponuditi resnično najboljše za njihove otroke.

Vsi izdelki Naïf so zato narejeni brez krutosti do živali, so stoodstotno ‘cruelty free’ ter na voljo v embalaži, ki je prijazna do okolja.

Vsi izdelki Naïf so iz naravnih sestavin in so stoodstotno veganski, brez glutena in alergenov, primerni so za vsak tip kože, dermatološko testirani in izdelani v EU, na Nizozemskem. Naïf je blagovna znamka, ki ustvarja inovativne kozmetične izdelke odgovorno in z veliko mero skrbnosti do narave. Vsi izdelki Naïf so zato narejeni brez krutosti do živali, so stoodstotno ‘cruelty free’ ter na voljo v embalaži, ki je prijazna do okolja. Naïf nudi linijo kozmetike za otroke, linijo za odrasle, posebno zasnovano linijo za nosečnice in linijo sončnih krem z naravno sestavo.

Sončne kreme Naïf – popolna zaščita pred soncem za vso družino

Slogan kolekcije sončnih krem Naïf se glasi: »Sun Sea Sorry Free«. Naïf sončne kreme z naravno sestavo nudijo koži odlično zaščito pred UVA- in UVB-žarki. Sončne kreme Naïf vsebujejo mineralne UV-filtre, kot je cinkov oksid (brez nanodelcev in kemičnih filtrov). Koža kemične filtre absorbira, mineralni pa ostanejo na njenem površju. Zaščitna plast z mineralnimi filtri deluje kot ogledalo in sonce odbija ter preprečuje draženje kože. Kreme Naïf tako poskrbijo za odlično zaščito pred soncem za vse družinske člane in so primerne tudi za suho in občutljivo kožo. 

Sončne kreme Naïf so okolju prijazne navznoter in navzven. Poleg naravne sestave je tudi embalaža okolju prijazna, izdelana je iz bioplastike, katere glavna sestavina je sladkorni trs, ki nosi prepoznavni pečat »I’m Green Plastic«. Embalaža je brez BPA in mehčal. S tovrstno embalažo iz bioplastike (sladkornega trsa) se ustvari 64 g plastike manj na posamezno tubo, kot bi se jo, če bi bila izdelana iz običajne plastike. Naïf sončne kreme ne vsebujejo oksibenzona, oktinosata in drugih škodljivih snovi. Sončne kreme Naïf so, kot rečeno, ustvarjene brez krutosti do živali ter so oceanom in koralnim grebenom prijazne sončne kreme. Zaradi naravnih olj sončne kreme Naïf ne puščajo bele plasti. Letos se sončimo brez skrbi, pa vi?

Izjemna linija kozmetike za nosečnice

Kozmetika Naïf za mamice v veselem pričakovanju vsebuje naravne sestavine, ki podpirajo hormonski sistem v času nosečnosti.

Za popolno nego in razvajanje kože v času nosečnosti je blagovna znamka Naïf razvila posebno linijo za nosečnice. Kozmetika Naïf za mamice v veselem pričakovanju vsebuje naravne sestavine, ki podpirajo hormonski sistem v času nosečnosti. Med nosečnostjo se namreč ne spreminja samo telo, ampak tudi sama koža, ki potrebuje še bolj premišljeno izbrano nego. Naïf kozmetika je naravna, dermatološko testirana in ne vsebuje kemičnih snovi, kot so parabeni in silikoni. Tovrstne kemične sestavine lahko kožo dražijo in so hkrati motilec imunskega sistema, zato ji v izdelkih Naïf ni. Bogate naravne sestavine izdelkov za nego trebuščka v času nosečnosti kožo razvajajo in jo prijetno negujejo, ohranjajo jo prožno in zmanjšujejo možnost za nastanek strij. 

Spoznajte priljubljene izdelke kozmetike Naïf, ki jih najdete na spletni strani malizakladi.si in na instagram profilu @malizakladi.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam