12 razlogov, zakaj so ženske, ki imajo rade mačke, posebne

Marsikdo misli, da so mačke sebične in samovšečne živali in da tako razmišljajo tudi njihovi lastniki.

Res je, da so ženske, ki imajo mačke za hišne ljubljenčke, zelo posebne, čeprav jih imajo mnogi včasih za hladne. Velika ljubiteljica mačk je tudi naša Rebeka. Številka 4 zanjo zagotovo drži.

Za vas smo izbrali 12 razlogov, zakaj so ženske, ki ljubijo mačke, posebne.

1. Imajo veliko srce. Večina žensk, ki imajo mačke, je te mehke lepotice posvojila ali jih rešila iz zavetišča, ko so bili še mladiči. To samo po sebi pove, kako veliko srce imajo.

2. Vedo, kako pomembno je ravnotežje v življenju. Vsaka ženska, ki ima mačko, ve, da mačke včasih iščejo ljubezen, a potrebujejo tudi osebni prostor in mir. Dale vam bodo svojo ljubezen in pozornost, vendar vam bodo dale prostor za dihanje.

3. Ne bojijo se obveznosti. Ženska s tem, ko ima mačko, pokaže, da je pripravljena zanjo prevzeti odgovornost in zanjo skrbeti. Ne bojijo se prevzeti odgovornosti in se ne izogibajo dolgoročnim načrtom za prihodnost.

4. Znajo se smejati. Mačke so lahko zelo zanimive ter zabavne in takšne so lahko tudi ženske, ki jih imajo. So vesele, zanimive in ​​vedno pripravljene na šalo.

5. Rade so v središču pozornosti. Mačke so rade v središču pozornosti, prav tako je z njihovimi lastnicami, sajje vsa pozornost usmerjena vanje.

6. So zelo odgovorne. Ženske, ki ljubijo mačke, so zelo odgovorne in to kažejo s skrbjo, ki jo namenjajo svojim mačkam. Skrbijo za svoje zdravje, prehrano in higieno, kar kaže na njihovo odgovornost.

7. Ne bežijo, ko se pojavijo težave. Če razmerje zaide v temno ulico in se pojavijo težave, te ženske ne bodo pobegnile in se skrile v mišjo luknjo.

8. Cenijo preproste stvari v življenju. Včasih je dovolj, da daste mački majhen kos volne, pa bo vesela in zadovoljna ter se bo z njo igrala ves dan. Enako je z ženskami, ki imajo rade mačke. Cenijo majhne stvari, ker jih osrečujejo.

9. So zveste. Ženske, ki ljubijo mačke, so zelo zveste, vendar ne pričakujte, da vam bodo skočile v objem in vam dokazovale svojo zvestobo. Svojo zvestobo izkazujejo na drugačen način. Ne bodo vas dolgočasile, ampak bodo tam, ko jih boste potrebovali.

10. Vedno so pripravljene deliti. Živeti z mačko pomeni deliti prostor, v katerem bivaš, posteljo in hrano. Z njimi se boste vedno počutili sproščeno kot doma.

11. So srečne. Nekatere raziskave so celo potrdile, da smo zaradi svojih hišnih ljubljenčkov bolj srečni. Pomagajo nam namreč pri boju proti stresu in tesnobi.

12. Imajo zelo dobro razvite komunikacijske sposobnosti in znajo poslušati. Ženske, ki ljubijo mačke, se ves čas pogovarjajo s svojimi kosmatimi ljubljenčki. Čeprav včasih ne razumejo, kaj jim mačke želijo povedati, poslušajo njihovo mijavkanje in sledijo njihovi govorici telesa. Ta komunikacija z mačkami jim omogoča, da lažje razumejo tudi ljudi.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam