VENERA SHOP

5 nasvetov za samozadovoljevanje, kjer je vrhunec zagotovljen

Veliko ljudi ima do samozadovoljevanja še vedno mnogo zadržkov. Želimo, da veste, da niste sami in da je to nekaj povsem običajnega.

Če menite, da je vaše spolno življenje zanimivo, je to odlično. Krasno! Če še iščete načine, kako se zadovoljiti, pa nikar ne obupajte. Vsi smo bili tam. Odkrivanje svojega telesa je lahko dolgotrajno, polno vzponov in padcev, ampak je vredno. Dejstvo je, da ko se enkrat poznaš, je užitek neverjeten. 

Da pa vam bo vsaj malo lažje, smo za vas izbrale 5 nasvetov, s pomočjo katerih boste nedvomno dosegli orgazem in neskončno uživali.

Ne obstaja samo en pravi način stimulacije

Vsi imamo radi, da se nas dotikajo na različne načine. Če pa si vzamemo čas in se raziskujemo sami, spoznamo svoje telo, kar nam pomaga tako v samostojnem kot partnerskem spolnem življenju. Včasih izgubimo željo, ker stvari postanejo monotone. Enako velja tudi za samozadovoljevanje. Preizkusite nekaj novega, stimulirajte druge točke, eksperimentirajte … Če ugotovite, da vam nežna stimulacija ne ugaja, preizkusite močnejšo, pomagate si lahko tudi z močnimi mini vibratorji. Če so ti grobi in močni dotiki neprijetni ali boleči, preizkusite nežno stimulacijo, ki naj ne bo točkovna, ampak naj se posveti celotnemu intimnemu predelu. Pri tem vam lahko pomaga masažna ročka. 

Začnite zunaj in se pomikajte proti notranjosti

Najlažje je začeti pri klitorisu, saj je to edini človeški organ, ki je namenjen izključno užitku. Ima več kot 8 tisoč živčnih končičev. Ko pa se osredotočate na klitoris, nikar ne pozabi na okolico. Razvajaj tudi svoje sramne ustnice in počasi vstopaj v notranjost. Ko ste tam, pa je vaš recept za nepremagljiv orgazem: G-točka! Najlažje jo boste dosegli z vibratorjem za G-točko, ki ima ukrivljeno konico. 

Vlažilnega gela ne more biti nikoli preveč

Ne glede na to, kakšno stimulacijo imate radi, je lubrikant nepogrešljiv del samostojne igre. Njegove funkcije grejo napreč preko samega vlaženja, saj kakovosten lubrikant pomaga tudi pri sami negi intimnih predelov in boljšem prenosu vibracij erotičnih pripomočkov. Uporaba vlažilnega gela vam lahko pomaga in izboljša spolno izkušnjo, tudi če ste mnenja, da ne potrebujete dodatne navlažitve. 

Pomagajte si z erotičnimi pripomočki

Erotični pripomočki so tukaj zato, da vam pomagajo. Če sama ne najdete G-točke, si lahko pomagate z vibratorjem G-točke. Če si želite malo drugačne stimulacije klitorisa, lahko izberete lay on vibrator. Če si želite intenzivne vaginalne stimulacije, izberite klasični vibrator, če pa ne veste, kaj točno si želite, je najbolje, da izberete masažno ročko, s katero lahko eksperimentirate na več področjih. 

Vzemite si čas in se sprostite

Če že veste, kaj vam ni všeč, ste že na poti do cilja. Ostanite odločni in potrpežljivi. Vzemi si čas in raziskujte svoje telo. S samozadovoljevanjem se boste sprostili in znebili stresa, kar poveča možnost, da dosežete močan orgazem. Če vam uspe, je to odlično! Če ne, pa nikar ne obupajte in preizkusite nekaj drugega, nikoli ne veste, kdaj boste našli tisto pravo pot, ki jo iščete. 

Niti dve ženski nista enaki in niti dvema ne ustreza popolnoma enaka stvar. Zato je pomembno, da se zavedate, da pravega ali napačnega načina samozadovoljevanja ni. Pravilno je vse, kar vam ustreza, vam je všeč, vas sprosti in vam prinaša užitek. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam