56-letna Salma Hayek vztraja, da ni nikoli uporabljala botoksa

Salma Hayek je v nedavno za svoj mladostni videz dala zasluge meditaciji in frekvenčnim napravam. 56-letna oskarjevka je o svoji lepotni rutini spregovorila v podkastu Kelly Ripa.

52-letna Kelly je po navdušenju nad Salmino lepoto vprašala, ali še nikoli ni uporabila botoksa. “Nobenega botoksa!,” je potrdila Salma. Kelly ji je priznala, da je neverjetna. Povedala je, da zaradi zdravstvenih težav začela izvajati čudno meditacijo. Lahko jo izvaja več ur, ker ne čutiš ničesar in je tako zelo zabavna. Pojasnila je, da gre za drugačno vrsto meditacije, kot je globoko dihanje in razmišljanje o ničemer.

Malce drugačna meditacija

“Gre za občutenje energije, ki se premika in pleše v tebi, različni občutki in zaznave,” je dejala Salma. To je razlog, da veliko uporablja frekvenčne naprave in te nanjo delujejo bolje kot na kogar koli drugega. Včasih, ko izvaja meditacijo, ji ljudje, ko pride iz sobe, rečejo, da je spet videti stara 20 let.

Salma Hayek (Foto: Profimedia)

Salma je povedala, da za napenjanje kože uporablja radiofrekvenčne in mikrofrekvenčne naprave, in verjame, da ima zaradi meditacije boljše rezultate. “Ljudje, ki delajo z napravami, pravijo, da rezultatov, ki jih imam jaz, ne dobijo pri drugih ljudeh,” je dejala Salma. Zvezdnica filma Desperado je dejala, da to opazi, ko se oddalji od svoje redne meditacije.

Sestavina, ki se uporablja pri žrtvah z opeklinami

“Ko nekaj časa ne meditiram, uganite kaj? Ne samo, da začne padati obraz in vse skupaj, ampak se vrne tudi moja hernija diska, težave v vratu, težave v kolku, gležnjih. Začnem se krhati,” je dejala. Salma je povedala še, da je njen 61-letni mož François-Henri Pinault ostal skeptičen do njenih meditacij proti staranju in v to ne verjame.

Zvezdnica serije Eternals je leta 2015 povedala, da pri negi kože uporablja sestavino, ki jo v njeni rodni Mehiki običajno uporabljajo za zdravljenje opeklin. In pojasnila je, da so bili ljudje v ZDA pogosto šokirani, saj za takšen izdelek še nikoli niso slišali. Povedala je: “Uporabljam sestavino, imenovano »tepezcohuite«, ki jo v Mehiki uporabljajo za žrtve opeklin, saj popolnoma regenerira kožo, v ZDA pa te sestavine ne uporablja nihče.”

Aktivna na vseh straneh

Salma je posodila glas Kitty Softpaws v animiranem filmu Muc v škornjih iz leta 2022. Videli smo jo tudi v filmu Magični Mike, ta je izšel februarja. Igrala bo tudi v naslednjem režijskem delu Angeline Jolie z naslovom Brez krvi, ki je trenutno v postprodukciji. Igralka v priredbi romana igra ob Demianu Bichirju.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam