Vsebino omogoča PARTY CENTER

7 načinov, kako balone uporabiti v dekorju na vaših zabavah

Kjer so baloni, je tudi zabava, kajne? Nekaj je gotovo: baloni se pojavljajo povsod na zabavah – od praznovanj rojstnih dnevov, na porokah kot tudi za obletnice in zabave podjetij in drugih dogodkov – in kažejo na veselje in zabavo.

Lahko bi rekli, da kažejo na srečo in dobro razpoloženje. Tako je bilo videti tudi na našem dogodku Nepremagljiva Slovenka, kjer je prizorišče sijalo od balonov in čudovitih dekoracij z njimi.

Neponovljivi dekor, ki se ga boste spominjali

Zelo so nam všeč baloni na porokah, ker so zelo zanimivi in všečni, pa tudi cenovno dostopni so. Če bi na primer imeli cvetlični aranžma enake velikosti, bi bili stroški veliko višji. Poleg tega so baloni bolj edinstveni kot cvetje. Vsaka kombinacija z baloni pa je nekoliko drugačna, zato je dekor vedno enkraten in neponovljiv. V kombinaciji s cvetjem in zelenjem pa prekrasno. Le katera Nepremagljiva pa ne bi praznovala svojega »okroglega« rojstnega dne z baloni in tako imela prečudovite fotografije s svojimi prijatelji. Spomini, ki ostanejo za vedno!

Party Center je za okrasitev z baloni poskrbel tudi na našem Nepremagljivem dogodku.

Pri ustvarjalnosti z baloni ni meja

Ustvarjalnost ni omejena, od prekritja stene z mini rožnatimi baloni do njihovega obešanja s stropa. Morda si predstavljate asimetrično postavitev nad vrati, instalacijo, ki se začne pri tleh, pleza po steni … Ali instalacijo, ki v celoti visi s stropa. Načinov, kako na poroki ali zabavi uporabiti balone je nešteto. Danes vam predstavljamo 7 takšnih, ki so Nepremagljive najbolj navdušili. 

Tudi tukaj poiščite strokovnjake, ki vedo, kaj delajo

Pri izbiri pa nam je pomagala Renata Umek iz Party centra, ki se že 28 let ukvarja z veleprodajo balonov, vendar ji je v izredno veselje, ko gre na teren in dekorira. Izkoristi vsako možno priložnost, da se udeleži raznih seminarjev in spoznava nove stile in tehnike. Njen moto je, da pozna svoj posel do potankosti in ni le zgolj prodaja. Za sabo ima tudi ekipo dekoraterjev v Sloveniji in na Hrvaškem, ki kreirajo njeno zgodbo. Brez njih si ne more zamisliti svojega dela, saj je ekipa tista, ki poskrbi, da nastanejo tako izjemne dekoracije in zgodbe. Njena hči Nikita vodi Party shop v BTC v Ljubljani, s katero sodelujeta skoraj pri vseh projektih in sta najboljši prijateljici v vseh pogledih.

Šopki iz helija, ki so ustvarjeni za slikanje in dekoriranje

Vaše fotografije bodo še bolj zanimive s poziranjem pri kopici balonov, kar bo poskrbelo za slavnosten videz. Barve in velikost balonov popolnoma prilagodite svoji temi in dekorju ter seveda obleki. Šopki iz helija bodo razveselili tudi najmlajše in pa tiste, ki bi želeli vdihovati helij in spremeniti glas. Prava zabava je zagotovljena! Le pomislite na ves smeh.

Razveselite se mavrične instalacije

Mavrična instalacija je prava umetnina. Zgledujte se po tistih, ki vas navdušijo po barvi, obliki, velikosti in seveda poskrbite, da bo instalacija v vašem slogu. Tudi mavrične barve so lahko v raznih odtenkih in niansah. Če želite res navdušiti goste, naročite namestitev balonskega loka tik nad mizo, kjer je penina za goste, ki prihajajo na poroko – o tem se bo govorilo ves večer!

Dekorirajte z girlando iz balonov

Če še niste vedeli, so girlande vse bolj priljubljene in zaželene. Naredimo še korak naprej in v mešanico balonov dodajmo mini balone, ki so kot perlice in poudarijo ljubkost in eleganco. Kombinirajte umirjene in svetle tone z evkaliptusom, cvetjem ali listjem. To bo nepozabna kombinacija.

Poskrbite za atraktivnost z balonastim stenskim ozadjem

S steno, prekrito z baloni, lahko popestrite dogajanje na svoji zabavi in vsi se bodo želeli fotografirati ravno tam. Ne pozabite pa, da mora biti v središču pozornosti poročni par oz. slavljenec. Z mešanjem velikosti balonov in barvnimi kombinacijami se lahko vaš dekorater popolnoma prilagodi vašim željam. Za živahnost bo zagotovo poskrbljeno. 

Raznolikost barv in malce drugačnih instalacij

Čeprav poroke pogosto povezujemo z bolj umirjeno paleto, se ne bojte sprejeti raznolikosti barv. Bogat balonski obok za poroko je eden tistih, ki jih lahko občudujete od blizu in od daleč. Zaradi načina, kako uokvirja del prizorišča, je kot nalašč za fotografije. To bodo fotografije, ki bodo krasile stene vašega doma.

Okrasite svoj vhod

Gostom dajte vedeti, da so prišli na pravo mesto, tako da vhod na obred okrasite z velikanskim obokom iz balonov. Kombinirate lahko tudi znak dobrodošlice in vaši gostje bodo navdušeni in pripravljeni na zabavo. Baloni naj sporočajo: zabava je tukaj!

 Efektivni veliki baloni

Po poročnem obredu pot do zabave okrasite tako, da obložite pešpot z več deset okroglimi belimi baloni, ki visijo na vrvicah in so okrašeni s svežim zelenjem. Čeprav zveni preprosto, nam zaupajte, da bo rezultat čaroben. Vključite res velike okrogle balone, ki jih vedno vidite, saj vedno navdušijo goste in naredijo velik vtis.  

Našo Renato in njeno ponudbo lahko preverite na https://www.partycenter.hr/o-nama. Party shop Ljubljana pa na https://party.si/si/?gclid=Cj0KCQjwnbmaBhD-ARIsAGTPcfXR39oOjFO8oAyyWD1K1zSeI7kyaMkk3eqWsEb3zOJMSLEMlr5wvhEaAozqEALw_wcB. Poskrbite, da bodo vaše zabave polne veselja in balonov, o katerih se bo še dolgo govorilo.

Označi jih prostim tudi na socialnih omrežjih:

@partycenterhrvatska

@partyshopljubljana

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam