VENERA SHOP

7 nasvetov, kako seksati pod tušem

Seks pod tušem se vedno zdi odlična zamisel, ko ga vidite na zaslonu.

Od Casinoja Royale do Fifty Shades Darker, Grey’s Anatomy do serije Orange Is The New Black, se lahko prizor v nekaj sekundah spremeni iz vlažnega v izjemno parnega, toda ali je to dejansko izvedljivo v resničnem življenju?

Tako kot vse drugo, kar se dogaja v filmih, so tudi pri seksu pod prho na zaslonu vsi neprijetni deli izrezani. V resničnosti obstaja realna nevarnost zdrsa, voda vam teče po obrazu in pod tušem ni prostora za obračanje, kaj šele, da bi si zagotovili prave kote. Toda to še ne pomeni, da se morate odpovedati seksu pod tušem. Danes razkrivamo vse, kar morate vedeti o seksu pod tušem, da bo to vroča izkušnja, ki jo boste želeli ponoviti.

Kako seksati pod tušem

1. Najprej pomislite na varnost

Morda to ni najbolj seksi izhodišče, vendar seks pod tušem prinaša svoje potencialne težave, zato se pripravite na uspeh tako, da kupite nedrsečo kopalno podlogo, ki jo boste namestili v tuš. Ko gre za seks pod tušem, si ne želite izgubiti opore. Izberite gumijasto kopalno podlogo, ki ima na dnu priseske, tako da se bo trdno oprijela dna.

Ko gre za preizkušanje določenih spolnih položajev, naslednji nasvet resnično drži. Če se med seksom pod tušem poškodujete, izkušnja ne bo vredna, zato tuš ni pravi kraj za akrobacije ali položaje, ki preizkušajo vašo spretnost. Veliko bolje je najti položaje, ki so za vaju primerni, saj enemu, če ne obema, omogočajo stabilen položaj. Prav tako za vzvod ne uporabljajte sten, ki ne prenesejo vaše teže, kot so steklena vrata prhe.

2. Uporabite veliko lubrikanta

Še ena pomembna stvar, ki se je morate zavedati, preden se lotite seksa pod prho, je, da voda nikakor ni lubrikant, zato boste morali investirati tudi v enega od najboljših lubrikantov, če še nimate svojega najljubšega. 

To, da ste pod tušem, še ne pomeni, da lubrikanta ne morete vključiti v seks pod tušem, saj lahko resnično izboljša občutke pri tej izkušnji. Voda ne ustvari enakega občutka drsenja kot lubrikant, ki naredi spolne gibe bolj udobne in prijetne. Ker je lubrikant očitno namenjen drsenju, bodite previdni, da ga ne spustite na tla ali ploščice. Kot smo že rekli, varnost na prvem mestu.

3. Usmerite glavo prhe v prsi ali noge

Glava prhe lahko seksu pod prho doda čutno dimenzijo. Temperatura, občutek in zvok vode ter poljuben vonj gela za prhanje ali pranja telesa, ki ga izberete, lahko poskrbijo za izkušnjo, ki bo ugodna za vse čute. Ne samo, da lahko z večjim občutkom povečate čutnost doživetja, ampak je to tudi odličen način, da se rešite spolne rutine in vnesete novost. Če pa lahko spremenite smer glave za prhanje, naj bo rahlo odmaknjena, tako da bo usmerjena na prsi in hrbet, ne pa neposredno na glavo ali v obraz.

In če je vaša glava za prhanje popolnoma odlepljena od stene, jo lahko poskusite vključiti v igro tako, da nežen curek vode usmerite na svoje ali partnerjeve različne erogene cone. Vendar pa glede na to, kakšno vrsto glave za prhanje imate, to morda ne bo občutek, ki bi bil všeč vsem, zato je vredno najprej raziskati, kaj vam ustreza.

4. Poskrbite za razpoloženje

Logistika na poti: želite, da bi bil seks pod prho čim bolj vroč – toda priznajmo si, da kopalnice niso vedno najbolj erotično okolje. Najprej se prepričajte, da je vaša kopalnica dejansko čista. Morda se sliši samoumevno, a ker raziskave kažejo, da kar 40 % prebivalcev Evrope svojo kopalnico očisti enkrat na mesec ali manj, je vredno to poudariti.

Drugič, razmislite o razsvetljavi. Čeprav bo naravna dnevna svetloba skoraj bolj laskava kot stropna luč, boste morda poskušali seksati pod tušem zvečer – ali pa v kopalnici sploh nimate okna – zato poskusite prostor osvetliti s svečami, lahko tudi erotičnimi, ki jih na koncu lahko uporabite tudi za masažo. 

In tretjič, pomislite na vonjave. Lahko poskusite z dišečo svečo s seksi zemeljskim vonjem ali pa s kakšnim lahkotnim in cvetličnim za bolj igriv občutek. Vsaj eno uro, preden nameravate vstopiti v kopalnico, se izogibajte uporabi belila ali kakršnih koli tekočin za čiščenje kjer koli v njej. Preden vstopite v kopalnico, se še prepričajte, da je temperatura vode primerna. Vklopite jo kakšno minuto pred vstopom, da preizkusite temperaturo in jo ustrezno prilagodite.

5. V kopalnico prinesite tudi igrače

Če boste pod tuš prinesli svoj najboljši vibrator ali izbrane najboljše spolne igračke, ne boste le nekoliko popestrili dogajanja, temveč boste tudi razbremenili sebe ali partnerja, da bi ta zahtevna situacija uspela že prvič. 

Vodoodporni vibrator ali dildo je odličen izbor. Veliko spolnih igračk je zasnovanih tako, da so tudi vodoodporne, kar pomeni, da je, če želite spreminjati občutke, povsem mogoče vzeti spolne igrače s seboj pod tuš. 

Prav tako lahko vzamete glavo tuša in drug drugega dražite po celem telesu ter uporabite prhanje za telo ali gobico, da ustvarite drugačne občutke, kot ste jih vajeni. Vendar ne pozabite, da geli za prhanje ne smejo priti v nožnico, saj lahko porušijo naravni pH telesa in povzročijo nelagodje ali celo okužbo.

6. Razmislite o zaščiti

To ne bo težava za vse, ki želite seksati pod tušem, vendar je vseeno vredno razmisliti o tem, saj zlahka pozabimo na zaščito, ko smo ujeti v strastnem trenutku in zunaj običajnega okolja.

Pomembno je, da veste, da kondomi še niso najboljši izbor za tuširanje in lahko zdrsnejo pod pritiskom vode ali pa se zaradi toplote vode pretrgajo. Namesto tega si raje oglejte druge kontracepcijske ukrepe, če želite, ali pa prho uporabite kot rahlo predigro in počakajte, da se posušite, preden se odpravite kam drugam, kjer boste imeli dostop do potrebne zaščite.

7. Vedno komunicirajte

To je tako ali tako zlato pravilo seksa, ne glede na to, ali seksate pod tušem ali preizkušate najboljše položaje za oralni seks. Odprtost in komunikativnost s partnerjem glede tega, kaj si želite in česa ne želite ali kaj vam je všeč, je bistvenega pomena za vaše uživanje. 

Telesne položaje morate krmariti tako, da vam bodo ustrezali, in to ne sme temeljiti na domnevah. Seks pod prho pomeni, da bo nekdo dobil brizg v oči ali da se boste morali premakniti ali prilagoditi temperaturo, in vse to, je v redu. Če ne gre povsem po načrtih, se temu nasmejte in se spomnite, da naj bo to zabava. Ni vedno podobno prizorom, ki jih vidimo v filmih in na zaslonih, vendar je to, da lahko drug drugemu poveste, kaj vam je všeč ali ne, pomemben del tega, da oba uživata.Če ugotovite, da vam to ne uspeva, naj vas ne skrbi. Enostavno razmislite o tem, da bi začeli pod tušem in se nato preselili nazaj v spalnico ali na bolj suho površino. Prestavite se kam drugam, na primer na posteljo, tako da najprej odvržete nekaj brisač, ali pa začnite drugje in se nato premaknite pod tuš. Ni pravil, ki bi določala, da je treba tam tudi končati, ker se je tam začelo, če vam to ne ustreza. Važno je, da uživate.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam