Tako dom uredite v boho stilu

V Sloveniji je svoja vrata odprl eden največjih evropskih trgovcev s pohištvom in dekorativnimi izdelki. Bonami bo z več kot 45.000 vrhunskimi izdelki polepšal domove po vsej Sloveniji. Pri njih smo iskali inspiracijo v boho stilu.

Boho stil naj bi pomenil nekoga, ki živi nekonvencionalen in bolj umetniški stil življenja. Pri barvah pa obvezno srečamo svetle barve, kot so oranžna, vijolična, rdeča, zelena in rumena. Priljubljeni so tudi vsi zemeljski toni in mešanice različnih tekstur, vzorcev in materialov.

Omenjeni stil se zadnja leta vrača na velika vrata. Ne opazimo ga več samo v modi, predvsem oblačilih, ampak je zajel tudi stil, ko govorimo o opremljanju naših domov. Sodobni duh ujet v šestdesetih in sedemdesetih nam daje barvito udobje s pridihom elegance in zanimivih detajlov. Odkrivanje boho stila v bonami.si pa je prava čarovnija in čisti užitek, zato smo za vas izbrali 7 must-have kosov, ki smo jih našli na bonami.si

Pa poglejmo mimo česa nismo mogli in to želimo pokazati tudi vam

  1. Majhne vazice v obliki živali, ki jih srečamo v vroči Afriki. Majhne, a zagotovo jih bo opazil čisto vsak. V ozadju je lahko bela ali črna stena, izbira je vaša.
  1. Za malce bolj eleganten stil smo izbrali bele svečnike, ki so nas očarali s svojimi oblikami. Mi bi jih postavili tudi v spalnico, kajti pogled nanje kar pomiri.
  1. Ne moremo mimo steklenih vaz, v katerih se barve kar prelivajo in zagotovo bodo popestrile vsak prostor.
  1. Vsak gost, ki bo stopil k vam pa bo zagotovo očaran nad žabo, sovo, psom ali zajcem, ki so oblečeni kot kraljeva družina in nas popeljejo v čudežno deželo, kjer bi lahko srečali Alico.
  1. Nismo mogli niti mimo mehkih, toplih in vzorčastih dekic, ki so odlična dekoracija in praktična izbira v hladnejših dneh, ki prihajajo.
  1. V kuhinji bi čaj in pecivo servirali v kompletu, ki je poslikan. Vsak obed bo tako postal pravo doživetje. 
  1. Rože pa bi dali v viseče vaze, ki kar kličejo po pozornosti. Lahko se vam zgodi le eno, gostje bodo občudovali vaše nove dodatke in pozabili na pogovor z vami. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam