ELECTROLUX SLOVENIJA

En predal pralnega stroja za vse vrste detergentov

Poletje je čas, ko smo bolj sproščeni, imamo malce manj obveznosti in je tudi čas poletnih počitnic. Ne vem, ali ste tudi ve opazile, ampak pri nas je v tem času več oblačil in zdi se mi, da samo perem.

Mož se poti, otroka umažeta gore oblačil in priznam, da se tudi sama večkrat preoblečem. V teh dneh sem malce razmišljala tudi, katero vrsto detergenta bi uporabljala v tem letnem času. Nekatere Nepremagljive prisegate na kapsule, nekatere imate detergent v prahu, sama večinoma uporabljam detergent v tekoči obliki. Seveda se je pojavila težava, kaj sploh lahko uporabljam glede na pralni stroj, ki ga imam. Med razmišljanjem o tem, sem na spletni strani Electroluxa odkrila UniversalDose. Priznam, da sem popolnoma navdušena.

En predal za vse vrste detergentov

Novi Electrolux UniversalDose predal za pralni stroj ima patentirano zasnovo, ki omogoča učinkovito raztapljanje vseh vrst pralnih sredstev, tudi kapsule PODS®. To pomeni, da lahko uporabljate svoje najljubše pralno sredstvo, vmes pa si lahko premislite in uporabljate drugega. Zelo pomembno je tudi, da je čistilna moč pralnega sredstva zagotovljena tudi pri kratkem pranju in pri nizkih temperaturah. Vsi namreč vemo, da je kdaj treba kaj oprati na hitro.

Predal, ki se prilagodi vam

Nepremagljive smo zelo praktične, kar pomeni, da se ni treba prilagajati pralnemu stroju, ampak se pralni stroj prilagodi vam in vašim potrebam. Izberite vrsto pralnega sredstva, ki ga želite uporabljati; za tekoče, prašek ali kapsule PODS®, za vse je v predalu UniversalDose na voljo poseben prostor. Enostavna rešitev, ki vam je pisana na kožo.

Edinstvena zasnova in Vortex tehnologija

Patentirana zasnova v kombinaciji z vodnimi curki ustvarja vodni vrtinec v predalu, ki omogoča, da se vse vrste pralnih sredstev, vključno s kapsulami PODS®, v celoti raztopijo do 60 % hitreje kot v bobnu. Omeniti pa je treba, da je učinkovitost kapsul PODS® zagotovljena tudi pri nizkih temperaturah in kratkih ciklih.

Prednosti predala UniversalDose

  • Samočistilni predal
  • Manj hrupa med pretakanjem vode skozi predal
  • Optimalno deluje tudi pri nizkem vodnem tlaku

UniversalDose, najbolj vsestranski predal na trgu

Enostavno uporabite želeno vrsto čistilnega sredstva, ali pa ga spremenite glede na svoje potrebe. V vsakem primeru bo moč čiščenja največja in rezultati bodo vedno popolni, kar je kot nalašč za Nepremagljive. 

UniversalDose pralni stroji

Spoznajte pralni stroj Electrolux PerfectCare 800 kapacitete 9 kg in 1400 obratov in pralni stroj Electrolux PerfectCare 700 kapacitete 9 kg in 1400 obratov.

Program UltraWash pomeni idealno ravnotežje med nego in energetsko učinkovitostjo pri pranju mešanega perila v 59-minutnem ciklu. Učinkovito pranje pri nizki temperaturi zavaruje vaša oblačila. S pranjem pri 30 °Cprihranite 30 % energije, v primerjavi s pranjem bombažnega perila pri 40 °C. Perite prijazno do oblačil in do okolja.

Z učinkovitim čiščenjem pri 30 °C prihranite 30 % energije

Electroluxov program UltraWash vam zagotavlja odlično učinkovitost čiščenja ter izboljšano nego za vaše vsakodnevne količine perila v manj kot eni uri. Manjša poraba energije s popolnim čiščenjem pri nižjih temperaturah omogoča tehnologija s predhodnim mešanjem. Poskrbite za dolgotrajnejše ohranjanje kakovosti svojih oblačil.

Učinkovito čiščenje pri hitrem pranju in pranju pri nizki temperaturi

Edinstveni predal UniversalDose s posebej zasnovanimi vodnimi curki zmehča in preluknja kapsule PODS®, s čimer jih aktivira 60 % hitreje kot v bobnu. Izjemna moč odstranjevanja madežev pri pranju pri nizki temperaturi in hitrem, enournem pranju ter skrb za oblačila in okolje.

Po pranju ni treba likati

Sistem SteamCare zaključi vsako pranje s paro in tako zmanjša gube na vaših oblačilih za tretjino. Je kaj lepšega kot oprana oblačila, ki jih ni treba likati? To je popoln način, da prihranite veliko časa in prihranite pri električni energiji.

Tkanina je videti kot nova dvakrat dlje časa

Sistem SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj videzdlje časa, kar je nujno, če ste ljubiteljica oblačil. Hkrati pa je zelo praktično, saj po navadi najljubše kose oblačil peremo večkrat.

Odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov

Program Anti-Allergy Vapour ima certifikat Swissatest in sposobnost odstranjevanja več kot 99,99 % bakterij in virusov iz oblačil. Z združevanjem pranja in pare pri 60 °C so vaša oblačila bolj higienična in čista z manj alergeni.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam