Hitri in enostavni prigrizki na dopustu

Dopust je čas, ko ne razmišljamo preveč o zdravi prehrani in kilogramih, zato smo Nepremagljive mislile namesto vas. Tokrat sem pripravila tri super prigrizke, ki bodo potešili tudi željo po sladkem. So enostavni, hitri in običajno imate vse sestavine že pri roki.

 SLADEK ČEBULNI NAMAZ

Sestavine:

  • 1 čebula
  •  2 Wasa krekerja
  • 2 rezini piščančjih prsi
  • 2 žlici grškega jogurta
  • 1 žlica lahkega sirnega namazam (na primer Philadelhia light)
  • Ščepec soli
  • 1 čajna žlička sladila po izbiri

Priprava:

Sesekljano čebulo prepražimo na čajni žlički olivnega olja. Če je maščobe premalo, dodamo malo vode. Solimo in sladkamo ter pražimo nekaj minut. V skledici zmešamo grški jogurt, kremni namaz in dodamo čebulo. Premešamo ter postrežemo na wasa krekerjih, skupaj s solato in piščančjimi prsmi.

PICA RIŽEVI VAFLJI

Sestavine:

  • Štirje riževi vaflji
  • pelati
  • začimbe (sol, origano)
  • zelenjava, salama …

Priprava:

Pečico segrejemo na 200°C. Na riževe vaflje namažemo malo pelatov, dodamo origano in poljubno zelenjavo ali salamo. Pečemo par minut in postrežemo.

 JAGODNA PANNA COTTA

Sestavine:

  • 2 žlici grškega jogurta
  • 1 žlica sirnega namaza Philadephia light
  • žlica sladila
  • Želatina fix
  • Pest narezanih jagod

Priprava:

Zmiksamo jagode. V posodico damo dve zvrhani žlici grškega jogurta, eno žlico namaza Philadelphia light, 6 žlic vode, sladkamo s sladilom in dobro premešamo. V kremo vmešamo dve žlički Želatine fix. Na dno kozarca razporedimo jagodni pire, nanj dodamo kremo in za nekaj ur postavimo v hladilnik. 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Tega ne smeš zamuditi!

Draga nepremagljiva, eno leto sem čakala na to razkritje! Kmalu ga bom ekskluzivno delila z vami! 

ŽELIŠ BITI PRVA IN IZKORISTITI TO PREDNOST? Prijavi se na novice in ta petek pričakuj moje pismo ❤️

Tvoja Rebeka