Junij 2023 bo en sam velik izziv

Junij 2023 je poseben mesec. Prinaša obilico preizkušenj in seveda zato tudi veliko nagrad za premagane izzive.

Na trenutke bi se nam lahko dozdevalo, da smo stopili korak nazaj v leto 2022. Obeta se nam nekoliko bolj čustven in romantičen mesec junij, ki nam bo ravno preko strasti, strahu in potrebe po varnosti pokazal, kje je najbolj potrebna sprememba v našem življenju. Energije števila 6 nas bodo podpirale v ljubezenskih odnosih, toplini doma in domačnosti na delovnem mestu. Bo vedno lahko? Seveda ne. Vedno pa STE vredni truda!

Junij je poseben mesec 

Označuje pol poti leta, zato ne bi bilo napak prebrati in osvežiti napotke za letošnje leto, ki nam prinaša spremembe v globalni kolektivni zavesti. Naša podzavest bo še kako aktivna in le kako bi ji lažje prisluhnili, če ne ravno v našem osebnem dvogovoru s seboj! Poslušajte se, kako se pogovarjate s seboj. Ste si všeč? Ste sami sebi dober partner, prijatelj in podpora?

Junij in število 6

Junij kot šesti mesec v ospredje vedno postavlja Ljubezen, romantiko, dom in družino, poslovno ambicioznost in odnos do ženske in ženstvene energije, tudi naš odnos do mame in materinstva. Leto 2022 nas je tako ravno na teh področjih predramilo. Posledica je vidna tudi pri nas: več žensk na pomembnih političnih položajih.

Izzivi in njihove nagrade

Prebudili bi se lahko občutki manjvrednosti in nesprejetosti. Lahko bi se počutili neljubljeno. Vsak izziv je pomemben del naše poti, saj nam pomaga pri rasti. 

Ozavestimo izziv in kam nas vodi, ko je premagan:

  • Strah in negotovost vodita k večji notranji moči.
  • Občutek krivde vodi k sprejemanju sebe.
  • Očitki staršev, predvsem matere, vodijo k osamosvojitvi.
  • Občutek manjvrednosti vodi k boljši samopodobi.

Junij bo čustven mesec

Seveda je najpomembnejši odnos, ki ga gojimo sami s seboj. Naše izbire in odločitve so neposreden odraz stanja naše Ljubezni do sebe. Ko sebe ljubimo in sprejemamo na zdrav način, to odražajo tudi naše izbire in meje, ki jih postavimo v odnosih.

Kadarkoli želimo ugajati ali pa nas je strah izgube – ne glede na razlog, lahko je še tako razumsko logičen in utemeljen, sebe zanikamo. Torej, če mi sami sebi rečemo ”ne’, da bi ustregli nekomu drugemu, kako naj nam potemtakem Vesolje, Ljubezen, Življenje, Sreča, Zdravje (imaginirajmo jih kot pojme) rečejo ”da”?

Kako naj se nam nasmehne sreča, če večinoma na prvo mesto postavljamo druge, njihove potrebe in pričakovanja ali pa se kar naprej bojimo izgube, kritike itd.?

Skrivnost uspeha: uravnovešanje in zdrava srednja pot

Med skrajno levo in desno, nebom in podzemljem, preteklostjo in prihodnostjo smo pa mi. Na svoji poti, z malho razočaranj na rami in sliko popolnosti v roki (ali objavi na socialnih omrežjih). Morda pa ni tako težko uskladiti potreb službe in doma, srca in razuma, drugih in sebe …, če nas ni strah malo sivine in fleksibilnosti.

NAMIG MESECA ZA OSEBNO RAST:

VERJAMEŠ VASE?

ALI ZAUPAŠ SAMA VASE?

Z Ljubeznijo LiLi SoRuM

TV voditeljica, avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

www.lili-sorum.com

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam