Ste si na Netflixu že ogledale dokumentarec o Ronaldovem dekletu?

Na Netflixu si lahko pogledate dokumentarni film o Georgini Rodriguez, katere fant je Cristiano Ronaldo. Meni osebno je bil zelo negledljiv.

Zakaj? Deluje umetno, zrežirano in tudi dolgočasno, saj ni hude zgodbe, zapleta, nečesa, kar bi si človek želel pogledati. Gre za neko sodobno Pepelko, ki je našla svojega nogometaša, ki ji je pričaral pravljično življenje, v katerem so vse torbice tega sveta. Da ne bo pomote, Georgina je prav simpatična in tudi videti je super. Dejstvo pa je, da se človek vpraša, zakaj posneti takšen dokumentarec.

Blišč, ki te oslepi

Če bi bila mlajša, mnogo mlajša, bi me verjetno ta blišč bolj zanimal in bi bila navdušena nad vsemi stvarmi, ki jih ima. Danes vem, da so to samo stvari in res ima vse, kar denar lahko kupi. Privatno letalo, ki jo pelje do najljubšega modnega dizajnerja, ogled tekem na jahtah in VIP tribunah, dizajnerska oblačila, torbice, velike hiše z bazeni v večih državah … 

Georgina z Ronaldom v kratkem pričakuje še dvojčka. Foto: Profimedia

Danes pa gledam na to drugače. Svojega moža praktično ne vidi, odnos imata večinoma preko video klicev, sama skrbi za otroke in tudi trenutno je noseča in pričakujeta dvojčka. Kaj ti bo torej ves luksuz in vse materialno, če ob sebi nimaš moža, s katerim vse to deliš? Ja, zagotovo pride dan, ko je dan brez moža kot praznik. Ampak to je kdaj pa kdaj.

Lepa žepnina za ženo

Jaz sem dobila občutek, da je med njima bolj poslovno sodelovanje, čeprav v dokumentarcu nista mogla prehvaliti drug drugega in sta bila videti, kot nekdo, ki se ima rad. Zelo jasno je namreč določeno, kaj počne on in kaj so njene naloge. Brala sem tudi, da je njena žepnina 100.000 eur na mesec. Hm?! To le povejte svojemu možu.

Mnogi se sprašujejo, kaj je namen tega dokumentarca? Foto: Profimedia

Seveda so bili z njo vseskozi tudi njeni prijatelji iz otroštva, ki je niso mogli prehvaliti. Roko na srce, tudi moji prijatelji bi o meni govorili v presežnikih, pa ne samo pred kamero. Vsak pravi prijatelj o tebi govori lepo. Ko sva z našo Andrejo govorili o dokumentarcu, sva prišli do zaključka, da če ji vzameš vse dizajnerske obleke, torbice in nakit, je ena izmed nas.

Kaj pravi strokovnjakinja?

Sem pa za mnenje vprašala tudi našo strokovnjakinjo Melito Kuhar. Ker sem prepričana, da ima izkušnje na tem področju in nam bo realno povedala. Kaj pravite na poslovni dogovor: imaš vse, kar želiš, ti pa si moja žena in mi rojevaš otroke? Je to dolgoročno vzdržno?

Povedala nam je: »Tole pa je lahko po mojem mnenju dolgoročno vzdržno, četudi ženska pristane na vlogo bolj ali manj matere, gospodinje in ženske možu, ki pač materialno za vse poskrbi. Ima vse, kar potrebuje v finančnem smislu, če nima ravno romantike, izkazov ljubezni in čustvene topline ima pa svojo računico, to je pač takšen specifičen odnos.

V bistvu je podobnih odnosov več pa so na zunaj delujoči, predvsem takrat, ko žena ve, da ima mož ljubico, a tudi ve, da se vedno k nej vrne in doma poskrbi za vse – jaz temu rečem ekonomska skupnost in oba partnerja igrata vsak svojo vlogo. Nikoli ni zgolj črno ali belo.«

Skratka, dame moje, ne vem, kaj vam je bolj všeč, da imate moža doma ali vsak mesec na računu visok znesek. Spet drugo vprašanje pa je, kdo je ta mož.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam