Zakaj nas vsi najbolj potrebujejo ravno takrat, ko stopimo v kopalnico?

Pred nekaj dnevi smo pisale o tem, kako vam kuža sledi v kopalnico in na stranišče. Razlog je zelo prikupen, saj to pomeni, da ne more brez vas.

Naša Andreja ima psa in je to teorijo potrdila. V članku imate tudi dokaz s prikupno fotko. Sama imam namreč dve mački, ki ne sledita v kopalnico, redko se sicer zgodi, ampak mačke se ne pustijo motiti pri svojem življenju.

Prišli pa sva do še enega zanimivega zaključka. Ko gre v kopalnico ali na stranišče mami, imajo vsi družinski člani opravka v kopalnici ali pa vam imajo ravno takrat nekaj nujnega povedati. Če jih ne spustite v kopalnico, kampirajo pred vrati. Se to dogaja tudi vam? Moji otroci so takrat najbolj ustvarjalni in me najbolj potrebujejo. Takrat se dogajajo res izredno pomembne situacije in mami res ne more biti ravno takrat na stranišču. Tudi z Rebeko sem govorila o tem in tudi njena družina ji mora največ povedati, ko je na stranišču. Torej je pri vseh enako.

Ste se kdaj zlagale, da morate na stranišče, samo zato, da ste dobile minutko zase?

Ja, vsem se dogaja in to ni nič takšnega. Manjši kot so otroci, večkrat morata mami in ati na stranišče. Včasih je stranišče kot soba pobega, edina težava nastane, ko vam cela družina sledi. Včasih se starša lahko celo skregata, kdo mora na stranišče ali celo, kako dolgo je eden na stranišču. Verjetno te zgodbe poznamo vsi starši. Priznam pa, da tudi jaz kdaj potrebujem moža, ravno ko je na stranišču.

Moj zaključek bi bil, da tudi vaša družina ne more brez vas. Kaj pa naj storimo, če mora mami na stranišče, ko se dogajajo najpomembnejše stvari? To je nekaj popolnoma naravnega in prepričana sem tudi, da bomo nekega dne to pogrešale, čeprav nam gre kdaj tudi na živce. Zdi se mi, da je to tako kot čas, ko vaš otrok vedno konča v vaši postelji, a na koncu pogrešate, da vas nekdo brca, odriva in vam krade odejo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam