Končno nekaj dobrih idej, kaj zajtrkovati!

Nepremagljive obožujemo dobro hrano in tudi same imamo svojo kuharsko knjigo Nepremagljiva kuhinja, zato nas je navdušila novica, da je izšla nova knjiga z recepti mlade blogerke Neje Gril.

Neja je kulinarična blogerka in ustvarjalka receptov in mogoče jo že poznate pod Instagram imenom @everyday_breakfast_club. Neja je uresničila dolgoletno željo in izdala knjigo z recepti Kuhajmo okusno: preprosti recepti za vsako priložnost, ki vsebuje 79 preprostih in barvitih receptov, s katerimi bo kuhanje postalo lahkotno.

V njej je zbrala recepte, ki so primerni za vse priložnosti v dnevu. Od idej kaj zajtrkovati, vzeti s seboj za malico, kaj ponuditi nenapovedanim obiskom, kaj skuhati za kosilo ali večerjo in še več. Knjiga je nastala z namenom, da zmanjša stres v kuhinji in povrne veselje do priprave obrokov.

Nejina knjiga vam bo zagotovo olajšala strest v kuhinji …

Namenjena je predvsem tistim, ki bi si želeli svoje jedilnike popestriti z novimi recepti in idejami in vsem, ki bi si želeli povrniti veselje do kuhanja, pa tudi tistim, ki jih kuhanje predstavlja stres (od idej kaj zajtrkovati, kaj vzeti s seboj za malico, kaj ponuditi nenapovedanim obiskom, kaj skuhati za kosilo ali večerjo, kaj pripraviti v sklopu priprave obrokov in še več..). V knjigi je namreč zbrala vse situacije v dnevu, ki lahko marsikomu predstavljajo stres  Cilj knjige je, da kuhanje postane užitek ter najboljša oblika skrbi zase. Nejini recepti so preprosti, hitri in okusni/barviti recepti in iz vsakdanjih sestavin.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam