Madonna, kaj se dogaja?

Madonna morda vstopa v sredino šestdesetih let, vendar se njena želja po življenju nikakor ni zmanjšala. Morda je še bolj kontroverzna in zagotovo ste opazili, da je precej spremenila videz.

Lepotni posegi so več kot očitno ušli iz nadzora, ne pomagajo pa niti silni filtri, ki jih uporablja. Na Instagramu objavlja vsebine, ki grozovite in vprašljive. Vsi pa se sprašujejo, ali je to klic po pozornosti ali kaj drugega.

Odgovori na vprašanja so bili največkrat povezani s seksom

Nedolgo nazaj je pevka na svojem YouTubu kanalu objavila videoposnetek ob izidu svojega novega albuma remiksov Finally Enough Love: 50 Number Ones. V posnetku je po svoje posnela tudi značilni video Voguea “73 vprašanj”, v katerem odgovarja na petdeset vprašanj oboževalcev o svojem albumu, življenju, karieri in osebnih preferencah. 

Medtem ko se Madonna sprehaja po svojem posestvu Hamptons, jo vprašajo o njenem največjem užitku, za katerega razkrije, da je “seks”. In očitno je imela v času snemanja v mislih veliko seksa, saj je s seksom odgovorila tudi na vprašanja o svojem horoskopskem znamenju. Povedala je, da je to njena najljubša stvar, ki jo naredi, kar jo drži pokonci, je skrivnosti njenega uspeha, življenjska mantra in trenutna najljubša obsesija. Nič presenetljivega za osebo, ki je dobesedno napisala knjigo na to temo. Ampak Madonna je stara 64 let in je mama 6 otrok. Dva otroka sta biološka, ostali pa so posvojeni.

Obžaluje, da se je poročila

Pop legenda je tudi priznala, da obžaluje, da se je poročila “obakrat!” Glede na to je tudi smiselno, da je Madonna na vprašanje o svoji odločitvi, “ki morda ni bila najboljša ideja”, brez težav odgovorila: “Poročiti se … obakrat!” A na srečo pop legendi ni treba preveč obžalovati nobenega od teh razmerij, saj na drugi točki videospota pojasni, da je največja lekcija, ki se je naučila v tem življenju, “ta, da nič od tega ni resnično”. Prvič je bila poročena z igralcem, njen drugi mož pa je bil režiser.

Poročena je bila z igralcem Seanom Pennom, s katerim sta ostala v dobrih odnosih. FOTO: PROFIMEDIA
Njen drugi mož, režiser Guy Ritchie. FOTO: PROFIMEDIA

Madonna je bila med letoma 1985 in 1989 poročena s Seanom Pennom, nato se je leta 2000 poročila z režiserjem Guyem Ritchiejem, leta 2008 pa sta se razšla. Dobitnica grammyja ima hčerko Lourdes iz razmerja z igralcem Carlosom Leonom in sina Rocca, ki si ga deli z Richiejem. Imata tudi posvojenega sina Davida, ki je zdaj star 16 let. Madonna je pozneje posvojila še hčerko Mercy, ki jih ima danes prav tako 16, ter 10-letni dvojčici Estere in Stello. Čeprav sta imela s Pennom burno razmerje, o katerem so pogosto pisali tabloidi, sta v letih po ločitvi ostala v prijateljskih odnosih, igralec pa je celo obiskal več koncertov svoje nekdanje žene. Leta 2016 so ju med Pennovo dobrodelno prireditvijo za Haiti opazili, kako se držita za roke.

Režiser opisal njun zakon kot telenovelo

Leta 2011 je Ritchie za neko revijo razkril nekaj podrobnosti o njunem zakonu in pojasnil: “Vstopil sem v telenovelo in v njej živel precej dolgo časa. Verjetno bom čez deset let o tem še bolj zgovoren. Izkušnja je bila na koncu zelo pozitivna … Vesel sem, da sem se poročil.” Režiser se je medtem leta 2015 ponovno poročil z igralko Jacqui Ainsley in skupaj imata tri otroke.

Madonna je vedno znala vzbuditi pozornost javnosti.

Madonna je zagotovo nekdo, ki je vedno buril duhove, a tokrat je šla žal predaleč in deluje kot nekdo, ki bi bil spet rad mlad in v centru pozornosti. Zdi se mi, da ji krona kraljice popa polzi z glave. Roko na srce, vredna je okoli 850 milijonov dolarjev, ne potrebuje več škandalov. Lahko bi uživala v sadovih svoje kariere in socialna omrežja prepustila deklicam. Sploh pa bi morala narediti velik ovinek mimo filtrov, ki ji dajejo videz osebe z drugega planeta.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam