EKO ŠKRNICL

Mešanica superživil, ki nam pomaga pri januarskem razstrupljanju

Januar je čas za spremembo in Nepremagljive imamo odlično rešitev. Gre za nežno in zdravo razstrupljanje.

Izdelek, ki nam pri tem lahko pomaga, pa je Green D Tox. Razlog, zakaj nam pomaga pri boljšem počutju, tiči v kombinaciji štirih zelenih surovin, ki so pšenična in ječmenova trava ter chlorela in spirulina. Ne deluje pa samo razstrupljevalno, ampak vpliva na telo tudi hranilno, saj mu pomaga, da se alkalizira. Vedno je treba imeti na skrbi tudi, da popijete dovolj vode. Danes vam predstavimo še način, kako nadaljevati kuro, ko enkrat ustvarite odličen teren v svojem telesu. Čas je, da uresničite novoletne obljube, ki bodo postale rutina, vaše delo pa bo zdravo in polno energije. Nikar pa ne pozabite na to, da je treba piti dovolj vode.

Kakšne so koristi uporabe Green D Toxa?

Green D Tox je unikatna mešanica superživil. Naravni izdelek zagotavlja tudi odlično hranilno vrednost. In kaj vsebuje?

Ekološko klorelo

Klorela Krepi imunski sistem, prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema, ugodno vpliva na nastajanje krvnih celic in je vir pomembnih hranil, potrebnih za energijsko presnovo. Ima tudi učinkovit razstrupljevalni učinek, kar pomeni, da veže nase vse tisto, kar ne spada v naše telo, to so različni toksini, ki jih pomaga izločiti iz našega telesa. Za vse to je treba popiti tudi dovolj vode. 

Ekološko spirulino

Spirulina pomaga pri nadzoru telesne teže, saj preprečuje razgradnjo škroba. Je bogat vir antioksidantov in spodbuja imunski sistem. Prav tako pomaga pri utrujenosti in ohranja pravilno raven sladkorja. 

Ekološko ječmenovo travo

Ječmen prispeva k uravnavanju holesterola.

Ekološko pšenično travo

Pšenična trava pomaga pri uravnavanju telesne teže.

Poskrbite za zeleno razstrupljanje z dodatkom probiotikov

Razstrupite svoje telo s pomočjo unikatne mešanice superživil. Green D Tox kapsule v enakomernih deležih vsebujejo ekološko spirulino, ekološko klorelo, ekološko ječmenovo travo in ekološko pšenično travo. Katere koristi le te prinašajo, vemo, vendar učinkovito razstrupljanje zahteva tudi dobro podporo črevesju. Le tega podprite z mikrobiološkimi kulturami Unibiotic, ki pomagajo ustvarjati prijazno mikrobioto in spodbujajo rast kolonij dobrih bakterij. Tako boste zmanjšali pogoje za rast slabih bakterij in glive kandide.

Unibiotic je unikatna mešanica mikrobioloških kultur in fruktooligosaharidov, hrane za mikrobiološke kulture. Mešanica je ustvarjena iz 4 različnih sevov, ki skupaj zagotavljajo več kot 10 milijard kultur na kapsulo. Kapsule so obložene s posebno ovojnico rastlinskega izvora, ki zagotavlja, da mikrobiološke kulture preživijo želodčno kislino.

Lahko izberete tudi unikatno mešanico Her Biotic, ki je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Primerna je za mlada dekleta in ženske v zrelih letih. Vsebuje 6 skrbno izbranih sevov. Her Biotic je unikatna mešanica mikrobioloških kultur, fruktooligosaharidov (hrana za mikrobiološke kulture), izvlečka brusnice in D-manoze.

Unibiotic STRONG je strokovna mešanica mikrobioloških kultur in fruktooligosaharidov FS2-60, ki zajemajo oligosaharide in rastlinski inulin. Izjemno močna mešanica Unibiotic Strong se ponaša s kar 20 milijardami kultur na kapsulo. Gre za probiotično mešanico, ki je namenjena odraslim. Unibiotic Strong so primerni za reševanje kroničnih prebavnih težav in okrevanje črevesja po zastrupitvah ali antibiotični kuri. Kapsule so obložene s posebno ovojnico rastlinskega izvora, ki zagotavlja, da mikrobiološke kulture preživijo želodčno kislino.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam