Vsebino omogoča HOTEL SAVA ROGAŠKA d.o.o.

To je 7 razlogov za razstrupljanje in Nepremagljive smo odkrile super program!

Velika večina nas pozna nadležne majhne simptome, kot so boleči sklepi ali mišice, možganska megla, utrujenost, glavoboli, alergije ali plini, ali celo za resnejše težave.

Takšne, kot so avtoimunske bolezni, migrene, astma, akne, razdražljivo črevo, refluks, artritis ali kaj hujšega. Razstrupljanje ali detox je lahko rešitev za te in mnoge druge težave. 

Ko uporabljam besedo “razstrupljanje”, imam v mislih znanstveno zasnovano medicinsko razstrupljanje od sladkorja in vseh stvari, ki se spreminjajo v sladkor. Najbolj zabavno pri tem je, da ga izvedemo preprosto tako, da izločimo slabe stvari in vnesemo dobre – veliko dobrih stvari. Morda bi ga moral poimenovati kar »Načrt za dobro počutje z dobrimi stvarmi«! Pametno zasnovano razstrupljanje vam lahko izjemno pomaga, saj se ne boste znebili le neželenih kilogramov. To je vaša priložnost, da ozdravite svoje telo na vseh ravneh.

Da, lahko izgubite odvečne kilograme, vendar boste ugotovili tudi, da se vam izboljša nivo energije, spanec in razpoloženje, da se kronične težave, vključno z bolečinami v sklepih, prebavnimi težavami, avtoimunskimi boleznimi, glavoboli, težavami s spominom in možgansko meglo, sinusi in alergijami, celo aknami, ekcemi in luskavico, izboljšajo ali popolnoma izginejo. Izboljša se lahko celo vaše spolno življenje. Naštela bi lahko še tisoč koristi detoxa, vendar si poglejmo teh sedem:

1. Počutili se boste veliko bolje. 

Ko se razstrupite, se zbudite z občutkom vitalnosti, življenja, veselja in polni boste energije. Tudi če ste vitki, vendar imate simptome toksičnosti, kot so utrujenost, možganska megla, bolečine, prebavne težave, alergije in glavoboli, vam lahko razstrupljanje pomaga hitro odpraviti vse našteto. Večina nas ne povezuje tega, kar jemo, s tem, kako se počutimo. Hitro boste ugotovili, kako pravilna detox prehrana, daje vašemu telesu energijo in vpliva na vaše dobro počutje.

2. Izgubite odvečne kilograme

Sodobne metode zdravega načina življenja so nas prepričale, da je hujšanje le stvar kalorij, energijskega ravnovesja ter manjše količine hrane in več gibanja. Kako vam to uspeva? Verjetno ne najbolje! Težava je v tem, da se sodobne metode razlikujejo od uveljavljene znanosti. Znanost pravi, da se kalorije sladkorja in moke močno razlikujejo. Prvič, sprožijo zasvojenost in prenajedanje. Drugič, povečujejo inzulin in vnetja, zaradi česar se v trebuhu kopiči maščoba in onemogoča občutek sitosti. Razsodba: kalorije iz sladkorja so slabše od kalorij iz polnovredne hrane. Sladkor povečuje inzulin in sproža vnetja, kar je dvojni udarec, ki zagotovo uniči vsak poskus dolgoročnega hujšanja. Ko se razstrupljate, odstranite škodljive toksine (vključno s sladkorjem!), zaradi katerih vaše telo dejansko trpi.

3. Odpravite željo po sladkih in nezdravih prigrizkih

Sladkor in moka vas lahko zasvojita. Znanost o tem je jasna in prepričljiva. Vaše telo je ugrabila živilska industrija. Sovražno je prevzela vaše brbončice, možgansko kemijo, hormone in presnovo. Živilska industrija najema “strokovnjake za hrepenenje”, ki ustvarjajo “občutek blaženosti” pri nezdravi hrani, da bi ustvarili “težke uporabnike” in povečali svoj finančni delež na račun vašega želodca. Sladkor je novi nikotin. Dejansko vas lahko sladkor osemkrat bolj zasvoji kot kokain. Če poskušate z močjo volje shujšati, vam dolgoročno verjetno ne bo uspelo. Razstrupljanje pa vam omogoča, da se odklopite od zasvojitvene moči sladkorja, moke in hiper-obdelanih ter hiper-okusnih živil, ki niso prava hrana.

Razstrupljanje pa vam omogoča, da se odklopite od zasvojitvene moči sladkorja, moke in hiper-obdelanih ter hiper-okusnih živil, ki niso prava hrana.

4. Odpravite občutljivost na hrano

Pametno zasnovano razstrupljanje bo odpravilo tudi živila, na katera se vaše telo morda odziva, kar povzroča vnetja in številne druge simptome. Dve najpogostejši in najbolj škodljivi občutljivosti na hrano sta gluten in mlečni izdelki. Mnogi ljudje se ne zavedajo, da imajo prikrito občutljivost na hrano. To niso prave alergije, kot je alergija na arašide, zaradi katere vam oteče jezik, zapre grlo, povzroči koprivnico in vas lahko celo ubije v nekaj minutah. Gre za bolj subtilne reakcije na vsakdanjo hrano. Pri razstrupljevalni dieti odstranite gluten, mlečne izdelke in druga reaktivna živila, zaradi katerih ste bolni, utrujeni in imate težave z vnetji.

5. Čas je za ponovni zagon

Vsi se oddaljujemo od načina življenja, ki podpira naše zdravje: premalo spanja, premalo gibanja, preveč slabe hrane, preveč stresa, premalo časa zase. Najboljši način za ponastavitev življenja je razstrupljanje. Preprosta, okusna hrana. Življenje brez toksinov, pri čemer mislim na sladkor, moko, predelano hrano, kofein ali alkohol. Samopomoč naj bo: globoko dihanje, spanje 7 do 8 ur na noč, malo gibanja in ljubezen do sebe. Vse to pomaga vašemu telesu in umu, da se vrne v pravilno stanje in to pomeni dobro počutje!

6. Poskrbite za boljšo spolnost

Spolni hormoni, toksičnost in zdravo ravnovesje inzulina so tesneje povezani, kot si morda mislite. Prepričani smo bili, da nizka spolna moč in drugi simptomi postanejo normalni s staranjem. Ni tako. Motnje razpoloženja pri ženskah, ki uničujejo libido, in moških, ki posegajo po “mali modri tabletki”, niso nujno del procesa staranja. Slabe navade, kot so pitje in kajenje, izpostavljenost okoljskim toksinom in kronični stres, zmanjšujejo ravnovesje spolnih hormonov. Z razstrupljanjem odstranite toksine in sladkorje, ki povzročajo hormonsko neravnovesje in uničujejo presnovo. Ko razumete, kako lahko inzulin vpliva na druge hormone (vključno s spolnimi hormoni), začnete povezovati točke o tem, kako lahko toksična hrana in toksično okolje uničita vaše spolno življenje.

7. Razmislite o svojem načinu življenja

Pri razstrupljanju lahko preučite svoje misli in prepričanja ter način življenja, ki ne podpira tega, kar ste. Razstrupljanje vam bo hitro pomagalo, da se boste počutili bolje, in vam pokazalo, kako so vam zdravje, energija, hujšanje in, da, celo sreča na voljo, če hrano uporabljate kot zdravilo in uvedete nekaj preprostih sprememb v svojem vsakdanu. Ko enkrat izkusite, kako je, ko se počutite dobro, ko se znebite možganske megle, hrepenenja po sladkem in mastnem, bolečin v sklepih, utrujenosti, prekomerne teže in neštetih drugih kroničnih zdravstvenih težav, potem veste, da obstaja pot naprej, ki je prijetna. 

Večstoletna tradicija poskrbi za uspešen in strokoven detox program

Nepremagljive ne bi bile nepremagljive, če ne bi takoj poiskale najboljši detox program pri nas. Nismo dolgo iskale, saj nas je hitro navdušil detox program, ki ga izvajajo v Rogaški Slatini. Kaj nas je najbolj navdušilo? Začeti je treba z vrhunsko namestitvijo v Grand hotelu Sava ali Hotelu Zagreb. Dejstvo je, da se tukaj vse začne. Pomembno se nam zdi tudi dejstvo, da se program ob prihodu predstavi.

Najboljši detox program pri nas. Vključuje tudi pitje mineralne vode iz Rogaške Slatine.

Včasih nismo prepričani, kaj točno nas čaka in vedno se nam poraja še kakšno vprašanje. Sedaj pa se začne najboljši del, ki vključuje posebno detox prehrano in 2x dnevno tudi detox napitek, 3x dnevno je vključeno tudi pitje mineralne vode iz Rogaške Slatine, ki je znana po širnem svetu. V paketu je tudi uporaba termalnega bazena in turške ter finske savne, ki bosta še dodatno poskrbeli za dobro počutje. Za vas so pripravili tudi jutranjo telovadbo, jogo in vodno aerobiko. Tisti najbolj zagreti pa imate v ceno vključen tudi vstop v fitnes. 

Katere storitve so vključene v programu detox?

Najprej se boste posvetovali pri zdravniku in opravili InBody test. Dobro je namreč, da imate jasno sliko, kje ste. Čaka vas detox nega z algami in pilingom ter mineralna kopel, s čimer bo poskrbljeno za vaše telo in vaš duh.

Detox nega z algami in pilingom.

Zagotovo boste uživali v glineni oblogi celotnega telesa in CO2 kopeli, ki neverjetno blagodejno vpliva na vaše počutje. Za vas so v Rogaški Slatini pripravili tudi detox masažo telesa in presoterapijo, ki bosta poskrbeli, da bo vaš detox strokoven in izjemno uspešen. S tem boste poskrbeli za popolni odklop od vsakdana in se prepustili neokrnjeni naravi. Privoščite si vrhunsko sprostitev in uživajte v blagodejnih učinkih rogaške naravne mineralne vode. To je detox, ki ga danes potrebujemo vsi.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam