Naša Rebeka predstavlja novo skladbo Živim za vsak dan

Rebeka slavi življenje z novo skladbo Živim za vsak dan, ki je namenjena vsem, ki potrebujete nekaj pozitivnega. Na prečudoviti Siciliji je z ekipo posnela tudi videospot, ki vas bo zagotovo spravil v dobro voljo.

Nikoli ji ne zmanjka energije

Vrabčki že čivkajo, da je Nepremagljiva ženska, podjetnica, pevka, prijateljica, partnerka in mati. Je pa tudi vir neusahljive energije, vedno nasmejana in iskrena, brez dlake na jeziku. Rebeka Dremelj, ki jo mnogi hudomušno kličejo kar ‘multipraktik’, slovensko javnost s svojo kreativnostjo in uspehi navdušuje že desetletja.

Rebeka se vrača v poletne dni

Po božični uspešnici ‘Ko primeš me za roko’ s Sebastianom in ženski himni ‘Ženska’, ki jo je na dan žena izdala v sodelovanju z Bepopovkami, se danes vrača v vroče poletne dni! ‘Živim za vsak dan’. Skladba je tako prepojena s pozitivno energijo, da kar kliče po brezskrbnem poletju.

Kaj je smisel življenja?

“Pesem sem želela ohraniti v pozitivnem duhu in ponovno poudariti, da je treba živeti zdaj, za ta trenutek, saj je jutri lahko že prepozno. Ne zapletajmo se v nepomembne stvari in ne iščimo dlake v jajcu, ker nima smisla. Ker kaj je smisel življenja? Dobra družba, dobra hrana, spomini in pa seveda na prvem mestu DRUŽINA”, je o sporočilu nove skladbe povedala Rebeka. Skladbo je zanjo spisal priznani slovenski glasbenik Rok Lunaček, pod aranžma in produkcijo pa se podpisuje Krešimir Tomec.

Vsi že vemo, da rada potuje

Da je tudi strastna turistka, redno dokazuje s svojimi pozdravi z različnih koncev sveta, potovanja pa mnogokrat rada poveže tudi s svojo glasbo. Medtem ko je ‘Ko primeš me za roko’ predstavila Božičku na Laponskem, je tokrat svojo novo skladbo posnela kar na italijanskem otoku, znanem po soncu in prijaznih ljudeh, kamor se je z ekipo v kateri sta bila tudi ustvarjalec pričesk najbolj znanih Slovenk Kristjan Škamljič (Kiki Hair), ter Nepremagljiva Andreja Freyer, ki je opravljala vlogo statistke, asistentke, stilistke, malo tudi kreativne producentke in skrbeča, da Rebeka v nobenem trenutku ni bila žejna. Tja so se odpravili s pomočjo potovalne agencije Kompas.

Zakaj ravno Sicilija?

»Sicilijo sem prvič obiskala lani s prijateljicami in priznam, da je bila izkušnja nepozabna. Ta energija otoka, spomini, ki bodo ostali, dobra hrana, dobra družba. Točno to, o čemer pojem v svoji novi skladbi. Vedela sem, da moram tu posneti videospot in vesela sem, da mi je Kompas to omogočil. ‘Popokala’ sem ekipo in ustvarila zgodbo, ki bo tudi meni pustila velik pečat«, je še dodala.

Pri ustvarjanju video zgodbe je tokrat sodelovala z mladim režiserjem Erazmom Gliho, za čudovita oblačila pa je poskrbelo podjetje answear.si. V videospotu nam Rebeka razkrije najlepše kotičke Sicilije, predstavi tamkajšnje prebivalce in za nameček odpelje tudi na pravo italijansko poroko.

Foto: Erazem Gliha

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam