Nepozaben božični dogodek za otroke in družine

Dragi otroci in starši, dogajalo se bo nekaj čudovitega. Ne zamudite edinstvenega dogodka, ki se ga boste spominjali še dolgo.

V petek, 23. 12. 2022, ob 17h vas čaka PRIHOD BOŽIČKA in MEGA SHOW VILE EKSENE S SUPERJUNAKI. Dogodek se bo odvijal v centru Šentjurja (Cesta Leona Dobrotinška 2).

Čaka vas celovečerni program za otroke in družine, ki zajema MEGA SHOW superjunakov in Vile Eksene, nastop Vile Eksene, ki se ji bodo pridružili tudi superjunaki, čarobni prihod gospoda Božička in njegove žene Božičke ter pravljičnih palčkov in vil. Doživite to čarobno srečanje, kjer boste imeli tudi možnost fotografiranja z Božičkom in Božičko. Fotografijo boste lahko takoj odnesli domov. To bo lep spomin, ki bo praznični december naredil še lepši in bolj pravljičen. Ne zamudite tega edinstvenega dogodka ter doživite radostno in čarobno vzdušje prazničnega decembra. Pohitite z nakupom vstopnic, saj je število vstopnic omejeno.

Kdo je Vila Eksena? 

Vila Eksena prihaja iz daljne pravljične dežele. Je Vila ljubezni in zaščitnica otrok, ki jih ima neskončno rada. Otroke razveseljuje z glasbo in zabavo. Poleg tega Vila Eksena otrokom predaja sporočilo o pomenu ljubezni, prijateljstva, strpnosti in medsebojnega spoštovanja. Takoj, ko jo otroci zagledajo, obnemijo. Popolnoma jih prevzame njena lepota, ki žari od znotraj navzven. Njena milina in njeno veliko srce očarata tako male kot velike otroke. S pravljičnim glasom otroke popelje v svet glasbe, zabave, pravljic, petja in plesa. 

Vila Eksena navdušuje otroke po vsej Sloveniji. Na poučno-zabavnem kanalu na YouTubu je njenim pesmicam, pravljicam in poučnim vsebinam prisluhnilo že več kot 2.500.000 obiskovalcev. Zelo rada ima pesmice, ki jih poznajo vsi otroci, zato vedno skupaj prepevajo in se veselijo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam