Netflixove novosti: Najboljše, kar bomo gledale aprila

Netflix je delil program predvajanja za april 2022, ki je še boljši od pričakovanega.

Pester izbor nanizank in filmov, ki jih že poznamo, a si jih še nismo mogli pogledati. Izjemno nas veselijo tudi nova in razburljiva predvajanja, ki so jih pripravili.

V aprilu prepoznavni naslovi in izvirne novosti

Seznam je poln prepoznavnih naslovov, med drugim A Cinderella Story, Bonnie and Clyde, Molly’s Game, Saving Private Ryan in The Blind Side. Vendar pa so pravi presežek vsi novi izvirni naslovi. Čeprav je med njimi več prvencev, kot sta The Ultimatum in The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, pa je tudi več oddaj, ki se vračajo z novimi sezonami, kot so Get Organized with The Home Edit, Russian Doll ter Grace and Frankie. Poleg tega Ozark objavlja drugo polovico četrte sezone.

Nadaljujte branje našega izbora najboljših Netflixovih novosti. Tu je seznam oddaj in filmov, ki prihajajo na Netflix od aprila naprej in jih morate pogledati.

GET ORGANIZED WITH THE HOME EDIT 

Datum premiere: 1. april

Clea Shearer in Joanna Teplin iz oddaje The Home Edit se lotevata različnih projektov organizacije. Foto: Profimedia

Organizirajte se z The home edit. Pridružite se Clei Shearer in Joanni Teplin iz oddaje The Home Edit, ki se lotevata različnih projektov organizacije. V 2. sezoni priljubljene serije sodeluje več znanih strank, med njimi Drew Barrymore in Danielle Brooks. Ljubiteljice opremljanja domov, to je oddaja za vas. Če ste sredi prenove ali o njej razmišljajte, nove izvirne ideje prihajajo na spored 1. aprila.

THE ULITMATUM: MARRY OR MOVE ON 

Datum premiere: 13. april

Nick in Vanessa Lachey. Foto: Profimedia

Ustvarjalci serije Ljubezen je slepa, so pripravili povsem novo serijo, ki jo prav tako vodita Nick in Vanessa Lachey. V njej spremljamo pare, ki so negotovi glede svojih razmerij – tako zelo, da so se pripravljeni soočiti z ultimatom: poročiti se ali se za vedno raziti. Zabaven ultimat, poln drame in napetosti, vas čaka od 13. aprila.

RUSSIAN DOLL

Datum premiere: 20. april

Natasha Lyonne v seriji igra in jo tudi režira.

Spoznajte Nadio (Natasha Lyonne), žensko, ki na zabavi praznuje svoj 36. rojstni dan, da bi vedno znova umrla v zgodbi, ki je v slogu svižčevega dne (Groundhog Day), ki je del popularne kulture v ZDA in Kanadi. Prvi Groundhog Day so v ZDA in Kanadi praznovali že leta 1887, in sicer 2. februarja, tako kot danes. Če svizec na ta dan pokuka iz svojega brloga (burrow) in zagleda svojo senco, to pomeni, da je pred nami še šest tednov zime. Če sence (shadow) ne zagleda, pomeni, da prihaja zgodnja pomlad (early spring).

Ali lahko Nadia pobegne iz neprekinjene časovne zanke? Spremljajte drugo sezono, ki se začne 20. aprila in počakajte, da izveste ta odgovor.

SELLING SUNSET

Datum premiere: 22. april

Selling Sunset je priljubljena serija o nepremičninskih agentih na Beverly Hillsu. Foto: Profimedia

Resničnostna serija spremlja agente podjetja The Oppenheim Group, ki je št. 1 na področju nepremičnin v Hollywood Hillsu in Sunset Stripu. Peta sezona raziskuje romanco na delovnem mestu med Chrishell Stause in Jasonom Oppenheimom, zato si ne pozabite označiti datuma v koledarju. Romantične zgodbe iz Hollywood Hills zagotavljajo napetost, romantiko in razkošje.

GRACE AND FRANKIE

Datum premiere: 29. april

Jane Fonda in Lily Tomlin navdušujeta v seriji Grace and Frankie. Foto: Profimedia

Sedma sezona pomeni začetek konca za Grace (Jane Fonda) in Frankie (Lily Tomlin). Serija spremlja nekdanji prijateljici, ki poskušata sestaviti svoje burno življenje, potem ko se njuna moža razkrijeta kot homoseksualca. Če bi rade, da vas trebuh boli od smeha, je to nadaljevanka za vas. Jane in Lily sta vlogi odigrali vrhunsko, čuti pa se njuna neverjetna kemija.

OZARK

Datum premiere: 29. april

Od serije Ozark se ne boste mogli odlepiti.

Aprila vas čaka premiera 2. dela 4. sezone. Zgodba se nadaljuje tam, kjer smo končali, saj Byrdovi perejo denar za močan narkokartel. Le kaj bi lahko šlo narobe? Za ljubitelje kriminalk in drame je to serija, od katere se ne boste mogli odlepiti.

Nepremagljive uživajte v aprilskih novostih. Če nam bo šlo vreme na roko in bo deževalo, sploh ne potrebujemo izgovora, da primemo za daljinec in uživamo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam