Noseče zvezdnice, ki so naznanile, da 2023 pričakujejo otroka

Lansko leto je bilo izjemno pestro, saj je veliko zvezdnic sporočilo, da letos pričakujejo otroka. Ene so to sporočile v velikem slogu, druge pa malce bolj sramežljivo.

Ravno lani jeseni je Hilary Swank v oddaji Dobro jutro, Amerika razkrila, da ne pričakuje enega, ampak kar dva otroka. Mnogi so bili presenečeni, da bo 48-letna oskarjevka prvič postala mama.

Blake Lively je svojo nosečnost (četrto) razkrila na rdeči preprogi, kar je v tem trenutku njena značilna poteza, medtem ko se je Keke Palmer odločila novico deliti v živo na televiziji. 29-letnica je decembra med gostovanjem v oddaji Saturday Night Live nepozabno razgrnila svoj plašč in razkrila nosečniški trebušček. In ne pozabimo, da je Rihanna šele lani potrdila, da pričakuje prvega otroka z raperjem A$AP Rockyjem in to s kultno fotografijo. Zdaj je spet v pričakovanju, kar je razkrila v velikem slogu. Tukaj so zvezdnice, ki so leta naznanile, da so v pričakovanju.

Rihanna in A$AP Rocky

Rihanna in A$AP Rocky sta 13. maja 2022 pozdravila svojega prvega otroka, dečka, zdaj pa je na poti že otrok številka dve. Pevka je svoj trebušček prvič razkrila kar med nastopom na Super Bowlu 12. februarja 2023.

Rose Leslie in Kit Harington

Par iz serije Igra prestolov se pripravlja na svojega drugega otroka. Kit Harington je novico sporočil 3. februarja med nastopom v oddaji The Tonight Show in razkril, da bo njun sin “doživel šok svojega življenja”, ko bosta pozdravila njegovega “bratca ali sestrico”.

“Strah me je,” je dejal igralec. “Saj veste, pri prvem otroku, kot bi devet mesecev hodil po oblakih in plesal po poljih marjetic. Tokrat pa je preverjanje resničnosti veliko krajše. Hitro postaneš praktičen.”

Harington in Leslie sta se poročila junija 2020, svojega prvega otroka pa sta pozdravila februarja 2021. “Poskušamo ga pripraviti na novega družinskega člana,” je nadaljeval Harington. “Pokažemo na Rosin trebušček in rečemo: ‘Mamin otrok, mamin otrok’. On pa pokaže na svoj trebušček in reče: ‘Moj otrok.’ Boste izvedeli, kako bo šlo.”

Spektakularno razkritje nosečnosti med Rihanninim nastopom na Super Bowl. Foto: PROFIMEDIA

Princesa Eugenie in Jack Brooksbank

Princesa Eugenie je skorajšnji prihod novega člana v družino naznanila s sladko fotografijo na Instagramu, na kateri sin August poljublja njen trebuh. “Z velikim veseljem sporočamo, da se bo letos poleti naši družini pridružil nov član,” je 24. januarja v pripisu zapisala kraljeva družina.

Carey Mulligan in Marcus Mumford

Carey Mulligan je noseča s tretjim otrokom, kar je 14. januarja potrdil njen predstavnik za javnost. Mulligan in Marcus Mumford, znan iz skupine Mumford & Sons, sta poročena od leta 2012 in imata dva otroka: sedemletno Evelyn Grace in petletnega Wilfreda.

Claire Danes in Hugh Dancy

43-letna Claire Danes in 47-letni Hugh Dancy sta 9. januarja potrdila, da je Claire noseča in pričakuje njunega tretjega otroka. Par, ki se je poročil leta 2009, ima dva sinova: desetletnega Cyrusa in štiriletnega Rowana.

Pevka Jessie J (Foto: PROFIMEDIA)

Jessie J

34-letna Jessie J je svojo nosečnost naznanila 7. januarja v najslajši objavi na Instagramu, ki jo je podpisala: “Prosim, bodite nežni z mano. Iskreno, to dekle si želi le grdo jokati v javnosti, obleči udobna oblačila in jesti kisle kumarice s čokolado, ne da bi mi kdo postavljal vprašanja.” To bo pevkin prvi otrok.

Nikki Reed in Ian Somerhalder

34-letna Nikki Reed in 44-letni Ian Somerhalder sta objavila nosečnost in potrdila, da se bo njuna tričlanska družina povečala na štiri. Na posnetku na Instagramu Reedova v naročju drži petletno hčerko Bohdi, medtem ko kaže trebušček.

Igralka Carey Muligan pričakuje tretjega otroka. Foto: PROFIMEDIA

Meghan Trainor in Daryl Sabara

Pevka in igralec iz filma Spy Kids pričakujeta drugega otroka. “Kakšen blagoslov,” je Trainorjeva povedala za znano revijo. “Zelo sem hvaležna, da lahko zanosim. In si rečem: ‘To je zame velik zalogaj. To je neverjetno. To so moje sanje. Na pol poti sem – hočem štiri otroke.”

Maria Menounos in Keven Undergaro

44-letna Maria Menounos je sporočila, da z možem 55-letnim Kevenom Undergarom po približno desetletju boja za plodnost pričakujeta prvega otroka preko nadomestne matere. “Imela bova otroka,” je povedala med nastopom v znani oddaji.

Maria se je zahvalila tudi Kim Kardashian, ker jo je povezala z ljudmi, ki so ji našli nadomestno mater. “Najina nadomestna mati in njena družina so dobesedno angeli,” je dodala. “Zelo sem hvaležna, da bomo imeli to razširjeno družino, katere del bo naš otrok, in zelo smo hvaležni vsem, ki so nam pomagali na tej poti.”

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam