Numerološka napoved za avgust

Priznano numerologinjo Lili Sorum ste že spoznale in, ker smo obljubile numerološko napoved, je danes pred vami več o tem, kaj nas čaka avgusta.

Kaj torej prinaša ta poletni mesec in kakšne lekcije nas še čakajo. Danes si lahko na podlagi datuma rojstva izračunate tudi število vaše življenjske poti in preverite, kaj se vam obeta.

Število 8 prinaša močne energije

Število 8 je kot konjenica. Prinaša okrepitve. Le od nas je odvisno, ali bo naša karavana nekontrolirano oddirjala v neznano in nevarno ali bomo uporabili močne energije, da bi se končno drznili nepremagljivo premakniti ven iz območja udobja.   

Sočutje

Sočutje je ena največjih lekcij človeštva. Mnogokrat govorimo, da si vsi zaslužijo sočutje, a kaj hitro v praksi obsojamo in smo vse prej kot strpni. Vse bolj ostre izjave na socialnih medijih in vsakodnevnih pogovorih zagotovo ne izražajo razumevanja ali empatije. 

Lahko je sočustvovati z ljudmi, ki so nam dragi. Znate biti sočutni do tistih, za katere menite, da si sočutja ne zaslužijo? To je pravi pomen globine sočutja. Sočutje ni odobravanje. Prav tako razumevanje ni odobravanje. Lahko razumemo, da je otrok vendarle otrok in razumemo njegova dejanja kot otročja in mu ravno z neodobravanjem sporočamo, da dejanje ni v redu. Dejanje ali otrok? 

Strokovnjaki vzgoje opozarjajo, da komentiramo dejanje in ne osebe. Mnogi smo bili vzgojeni ravno obratno: ker nismo pridni, smo slabi. In tako nismo nikoli dovolj dobri. Tako kot otroka vzgojimo, lahko kot odrasli sebe prevzgojimo. Sebe. Ne tašče. Ali pa šefa. Ali soseda. Do njih pa bodimo sočutni in razumimo, da so na svoji poti na točno določenem koraku sedaj in da ta pot ni zapisana v kamen. Morda se spremenijo, morda ne. Če bodo potrebovali pomoč, jim jo bomo ponudili. Za zdaj pa delajmo na sebi.

Čustveno zdravljenje preko zdravljenja preteklosti

Vzemite si čas zase. Pogovorite se z osebami, ki so bile ob vas v vaših najbolj težkih trenutkih. Povedale vam bodo, da danes niste več tista, ista oseba. Ko smo globoko prizadeti, težko procesiramo in najbolj potrebujemo varnost ter ljubečnost okolice. Sčasoma se okrepimo. Bolečina ostaja, ni pa več uničujoča. Zmoremo nasmeh, zmoremo smeh. In so trenutki, ko napoči pravi čas, da pogledamo bolečini globoko v oči, da bi jo ozdravili.

Rana, ki so jo zaščitili z obližem, potrebuje dalj časa za zdravljenje kot tista, ki ni povita. Avgust je ugoden čas za odvijanje ran. Za zaupanje, da lahko pogledate v tiste globine, v katere raje ne bi. Zaupajte vase, da niste več tista oseba, ki je bila tako zelo prizadeta, da je potrebovala povoj. Povoj je lahko tudi odvisnost, depresija, odmikanje od ljudi, beg … Obstajajo različni povoji.

Kakšna oseba bi si želeli biti?


Morda bi to vprašanje preoblikovali v: kako se bom avgusta potrudila sebe prevzgojiti v to osebo? Katero je število vaše življenjske poti? To vam pove seštevek vašega rojstnega datuma. Kako to izračunati pa poglejte spodaj.

Primer: oseba, rojena 16. 5. 1980: 16 + 5 + 1980 = 2001 = torej 3

Število življenjske poti 1

Korak naprej se začne z izbiro. Izbirajte. Ne spite več v lastnem življenju. Razmislite te dni: kje in kako ste nekoliko zaspali? Kje že dolgo ni aktivnosti?

Število življenjske poti 2

Pogovor s pozitivno osebo bi lahko bil ključnega pomena. Ne iščite podpore in kvalitetnega nasveta pri osebah, ki niso zmožne sočutja. Ga pač niso.

Število življenjske poti 3

Veste, prav možno je, da se bo prebudila iskrica med vami in nekom iz preteklosti ali iz sfere prijateljev. Obeta se vam ustvarjalen mesec. Uživajte v vsem, kar počnete!

Število življenjske poti 4

Postavite nove trde temelje, da bi se lahko ozrli v svoje globine. Kaj to pomeni? Prepoznajte, da ste močni in popolnoma sposobni za ta korak. Brez pomoči.

Število življenjske poti 5

Bodite pozorni, da ne ravnate preveč impulzivno. V tem mesecu bi vas lahko dobesedno odneslo. Raje bodite fizično aktivni in tako tako ventilirajte.

Število življenjske poti 6

Stara čustva bi se lahko prebudila, tako ljubezen kot tudi strah pred izgubo. Sebe ne boste nikoli izgubili. Če razmišljate o zaključku odnosa, uporabite to energijo. 

Število življenjske poti 7

Vedno lahko spremenimo način razmišljanja, tega se zelo zavedate. Bi nemara nekomu v svoji bližini lahko pomagali pri tem? Ste rojeni učitelj, zdaj je čas za predajo znanja.

Število življenjske poti 8

Poslednji test sprejemanja uspeha je pred vami. V tem času lahko dosežete intenziven preboj na področju posla, obilja in no, sebe. Kdo pravzaprav ste?

Število življenjske poti 9

Bodite še posebno prijazni in sočutni do sebe te oseb vaši bližini. Veste, njim se včasih zdi, da ste bolj razumevajoči do popolnih tujcev kot do njih, ki so pred vašim noskom.

Če vas zanima še kaj več, najdete Lili na spletni strani: www.lili-sorum.com ali jo kontaktirajte na LS@lili-sorum.com ali 070 822 084.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam