Oskarjevka deli svoje lekcije o ljubezni

Helen Mirren je ikona v mnogih pogledih, zdaj pa je postala tudi ljubezenska gurujka. 76-letna igralka je že skoraj 25 let poročena s Taylorjem Hackfordom. Poročena sta od leta 1997, čeprav sta bila skupaj že 10 let, preden sta se poročila.

Igralka serije Queen je podelila svoje nasvete za dolgotrajno razmerje, del teh pa je tudi brezpogojno hvaljenje in ohranjanje lastne identitete. Se vidi, da Helen govori iz izkušenj.

Partnerja je treba pohvaliti

Filmska legenda je povedala: “Veste, verjamem v brezpogojno pohvalo svojih bližnjih. Ne želim nobene kritike. Tudi njemu izrekam brezpogojne pohvale. Drug drugemu dovoliva, da počneva svoje stvari in se ukvarjava z njimi.” Povedala je tudi, da se ji zdi zelo pomemben del ljubezni, da ohranjaš občutek lastne identitete. Svetuje, da smo pri tem iskreni in pristni. “To je delo. In zelo pomembno je, da osebi, ki jo imate radi, dovolite, da je to, kar je – tudi če vam včasih to ni preveč všeč.”

O partnerju se je treba nenehno učiti

Čeprav sta Helen in Taylor skupaj že vrsto let, meni, da ju je pandemija še bolj zbližala. Pojasnila je: “Od svojega 20. leta delam skoraj ves čas. Covid je bil prvi primer v mojem življenju, ko nisem delala šest mesecev. “Mnogi so trpeli v tem groznem, groznem času, vendar je bilo zame dragoceno to, da sem lahko šest mesecev preživljala čas z možem in vsak večer sedela z njim pri večerji. Tega nisem še nikoli prej počela, saj me v tem času ni skrbelo delo, tudi razmišljala nisem o njem.”

Helen je priznala, da se nenehno uči novih stvari o svojem možu in s tem v njunem odnosu dosega nove globine. Razkrila je še: “Neprestano odkrivaš in spoznavaš osebo, ki jo ljubiš in ta te nenadoma popolnoma preseneti. Odkriješ globine poguma, potrpežljivosti, velikodušnosti ali globine, za katere preprosto nisi vedel, da obstajajo.”

Foto: Profimedia 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki