Vsebino omogoča VENERA SHOP

10 najpogostejših erotičnih sanj in njihov pomen

Nepremagljive, danes bomo govorile o erotičnih sanjah. Vse smo jih že imele in z njimi ni čisto nič narobe.

Konec koncev, če bi morale izbirati med sanjami o tem, da vas lovi serijski morilec, in sanjami o Ryanu Goslingu, ki se je slekel samo za vas, je popolnoma jasno, kaj bi raje sanjale. Kljub temu nas pogosto zanima, kaj lahko pomenijo posebnosti naših pikantnih sanj. Odločile smo se, da malce raziščemo zadeve in preverimo, kaj takšne sanje pomenijo, da bomo izvedele več o pomenu seksi sanj. Pripnite se in se pripravite na potop v svojo umazano podzavest.

1. SANJE: NAKLJUČNI SEKS Z NEZNANCEM

Vaša promiskuitetna plat se je pokazala v igri s popolnim neznancem, medtem ko ste trdno spali, in sprašujete se, za kaj je šlo pri tem tveganem početju. Kaj to pomeni? Sanje o kakršnem koli tveganem vedenju, zlasti na področju spolnosti, lahko nakazujejo, da ste naveličani svojega trenutnega življenja in naključni seks v sanjah je varen način raziskovanja. Tovrstne sanje lahko zato nakazujejo, da je čas, da začnete iskati nove smeri in začnete veselo eksperimentirati. Verjetno se naslednje poglavje vašega budnega življenja ne bo začelo s seksom z naključnim moškim, vendar je bistvo tega, da vaša podzavest želi, da ste bolj drzni. Nekaj drznosti pa lahko dodate tako, da v svoje življenje vključite spolne pripomočke. Ne bodite sramežljivi, saj lahko sanje postanejo resničnost.

2. SANJE: SEKS S PLATONSKIM PRIJATELJEM

Obstajajo zabavne vrste škandalov, potem pa so tu sanje o tem, da bi se umazano poljubljali z nekom iz prijateljskih krogov. Lahko je precej pretresljivo, če se zbudite in ugotovite, da ste se v sanjah pravkar razgalili in spotili s prijateljem. Dobra novica: lahko si izbrišete to mrzlico z obraza in se potolažite, saj ni razloga za skrb, ne glede na to, ali vas zadevna oseba dejansko privlači ali ne. Malo razmislite in raje raziščite svoja čustva – ali vas ta oseba dejansko privlači? Ali bi želeli začeti razmerje s to osebo? Če je odgovor ne, je razlaga za sanje morda preprosto ta, da ste zelo navdušeni nad to osebo in si vaša podzavest to nekoliko napačno razlaga. Ja, vaša podzavest lahko dela napake. Če pa je odgovor pritrdilen – potem veste, kaj storiti.

3. SANJE: SEKS S SODELAVKO/SODELAVCEM

Ne samo bizarno, ampak včasih tudi naravnost jooooj, neee. Sanje o seksu s sodelavcem lahko povzročijo, da se boste zjutraj dvakrat prhali. Če ste zaljubljeni v sodelavca, seveda ni potreben analitik sanj, da vam pove, za kaj si prizadeva vaša podzavest. Če pa vam ta oseba ni všeč, potem so to lahko sanje, ki kažejo, da upate na spremembo svojega položaja na delovnem mestu – morda na napredovanje ali spremembo službe – in da vas morajo službeni stiki videti drugače.

4. SANJE: SEKS Z VAŠIM TRENUTNIM PARTNERJEM

Zdaj pa se vrnimo na znano območje: Sanjali ste o seksu s svojo boljšo polovico. Vas je to zmedlo? Navsezadnje sta vso noč drug ob drugem, tako da če si vaša podzavest tako močno želi, ali se ne morete preprosto prevrniti na drugo stran postelje? Če bi bilo le tako preprosto. Te sanje namreč kažejo, da obstaja nekakšno neskladje in da bi si morda eden od vaju želel več (ali manj) seksa. Priporočljivo je, da se s partnerjem pogovorite o svojem spolnem življenju, tudi če menite, da je vse v najlepšem redu. To je dober nasvet za vsa razmerja, kajne?

Med pogoste erotične sanje sodijo tudi tiste o seksu z neznancem.

5. SANJE: SANJE O VARANJU

Če ste že kdaj sanjali o tem, da vas partner vara, veste, kako neprijetno je to lahko. Te sanje so zelo pogost in normalen pojav ter lahko kažejo na eno od dveh stvari. Če ste v preteklosti že bili nezvesti, vam sanje sporočajo, da so še vedno prisotna nekatera vprašanja glede zaupanja, ki bodo morda zahtevala strokovno pomoč, da bi jih rešili. Če pa v preteklosti niste bili nezvesti, potem se morda počutite odrinjene na stranski tir v odnosu ali čutite, da se dogaja nekakšna čustvena prevara. Kaj iz tega sledi? Čeprav so sanje o prevarah pogoste, običajno upravičujejo nadaljnje raziskovanje.

6. SANJE: SEKS Z VEČ UDELEŽENCI

Če je skupinski seks vaša stvar v resničnem življenju (brez obsojanja), tu ni nobene skrivnosti. Za tiste, ki nikoli ne bi pomislili na seks z več udeleženci, so lahko tovrstne sanje precej presenetljive. Kljub temu se sanje o skupinskem seksu ne razlikujejo veliko od drugih spolnih fantazij, ki jih zadržujete v domišljiji (tam, kjer se vam zdijo varne in sprejemljive). Ključna razlika je v tem, da če se fantazije dogajajo med spanjem, to lahko pomeni, da je vaše standardno ljubezensko življenje postalo nekoliko preveč rutinsko. Rešitev je morda ta, da se sami ali s partnerjem ukvarjate z nekaterimi varnimi spolnimi odnosi, da bi spremenili ritem. Izziv je sprejet. 

7. SANJE: SEKS NA PROSTEM

Javno izkazovanje čustev je v vašem sanjskem življenju pravkar doseglo nove višave in zbudili ste se med rjuhami. Sanje o seksu na prostem so način, s katerim naši možgani sporočajo željo po bolj javnem življenju. Če ste odraščali v zelo konservativnem okolju, je to lahko celo izraz vaše želje po spolnosti pred drugimi. Pomembno je upoštevati, kako ste se počutili, ko ste se zbudili, saj je način, kako ste se odzvali na sanje, ključen za razumevanje njihovega posebnega pomena za vas. V tem primeru si je treba zastaviti vprašanje, ali ste se po končanih sanjah počutili vzburjene ali osramočene. Če ste začutili sram, je vaša podzavest morda obrnila scenarij in vam skušala povedati, da je v vaše življenje vpletenih preveč ljudi. Pa ostanimo pri seksi sanjah, naj omenimo, da obstajajo erotični pripomočki, ki so diskretni. To pomeni, da niso rezervirani samo za spalnico. To so recimo vibracijske hlačke, ki vas bodo navdušile.

8. SANJE: SEKS S ŠEFOM

Te sanje so lahko preprost primer privlačnosti, kar je dokaj pogost pojav na delovnem mestu, ali pa nekaj globljega. V tem primeru bi lahko vaš um spolno zvezo nekako enačil s tem, da pridete do položaja šefa. Vaša podzavest vas poziva, da se povzpnete po korporativni lestvici. Seveda vam dejansko ni treba poti vrhu preko postelje – vsekakor pa se za napredovanje potrudite po etični poti.

9. SANJE: SEKS S SLAVNO OSEBO

Razlaga sanj o seksu s slavnimi osebami je popolnoma odvisna od tega, ali gre za nekoga, ki vam je všeč, ali za naključno osebo iz sveta slavnih. Prvi scenarij je precej preprost – vaša podzavest preprosto fantazira o nečem, za kar si želite, da bi se zgodilo v resničnem življenju. Če ne gre za tako jasen primer spolne privlačnosti, pa raziščete, ali vam zadevni zvezdnik predstavlja kaj posebnega (npr. aktivizem, fitnes, življenjski slog), in se zgledujete po tem.

10. SANJE: SEKS Z BIVŠIM

Ummm … ops! Ja, tudi to se dogaja. Sanje o seksu, ki vključujejo preteklega partnerja, so lahko milo rečeno neprijetne, vendar vam ni treba preveč brati iz njih in iskati hude razlage. Namig: podzavest vam ne govori, da bi nadaljevali nesrečno razmerje. Tovrstne sanje so namenjene temu, da vam sporočijo, da vaše običajno življenje potrebuje spremembo. Glede določanja kakšna bi lahko bila ta sprememba, pa si pomagajte tako, da se za namige ozrete na dobre čase z bivšim – ker morda ne pogrešate osebe, ampak pogrešate le povezavo, ki ste si jo nekoč delili. Če sanjate takšne sanje, ni čisto nič narobe. Tudi če ugotovite, da si želite poskusiti kaj novega, tudi to je popolnoma normalno. Najbolj pomembno je, da se s svojim partnerjem iskreno pogovorite in jasno poveste, kaj si pri spolnosti želite. Verjemite, da bosta na koncu oba zadovoljna.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam