Vsebino omogoča s.Oliver

To so modni kosi znamke s.Oliver, ki so navdušili tudi Nepremagljivi Rebeko in Andrejo

Pomlad se je razcvetela v novi kolekciji s.Oliver. Poskrbela bo, da nas popelje do čudovitega občutka romantike.

Od čudovitih pastelnih odtenkov in čutnih kombinacij se vam bodo tla pod nogami zavrtela. Oblačila v kolekciji se prepletajo s tankimi, lahkotnimi materiali, ki prebudijo v nas občutke edinstvenosti in nam dajejo notranjo moč. Nepremagljivo notranjo moč, seveda.

Nežne barve za pomlad

Barve so nežne in prijetne, najdemo zemeljske odtenke s pridihom sivke. Rumena barva se poigrava s cvetličnim vzorcem, v ženski garderobi pa prevladujejo plisirana krila, ki jih boste lahko nosile vse do pozne jeseni. Pomlad je tudi čas oblek in kostimov, ki jih obožujemo. Obleke so dolge in lahkotne, kostimi pa tako klasični, kjer najdete suknjič in hlače, lahko pa izberete tudi kombinacijo kratkih hlač in suknjiča.  

V katere kose sta se zaljubili Rebeka in Andreja?

Andreja v novi kolekciji s.Oliver Black Label.

Naši Nepremagljivi imata zelo različna okusa za oblačenje, a glede nove kolekcije s.Oliver Black Label sta si bili edini, da bi obe z veseljem nosili vse! Rebeka se je zaljubila v črno bele hlače, Andreja pa v monokromatsko kombinacijo lanenih hlač z zlatimi gumbi in strukturiranim puloverčkom. Naravnost popolna kombinacija za ljubiteljice kril in pastelnih barv pa je plisirano krilo v prelivajočih se odtenkih pastelov. Zelo šik in elegantno.

Must-have kombinacija te sezone

Namesto dolgih hlač izberite za k suknjiču kratke, široke hlače, ki na hitro delujejo kakor krilo. Gre za kombinacijo, ki je letošnjo pomlad ne smete prezreti. Nepozaben kos pomladi pa je ravno tako lahkotna pletenina, v katero se boste zaljubile. Vaše oko bodo zagotovo pritegnile njihove luxure pletenine, ki so elegantno vpletene v obleke ali tope.

Poiščite kose za vroče poletje

Navdih poletja bomo našle v različnih teksturah, kjer izstopata čipka in prozorni elementi. Pred nami je dolgo toplo poletje, ki se ga zelo veselimo. Še prej pa bomo uživale v prijetni pomladi, kjer ne bodo manjkala lahkotna in elegantna oblačila s.Oliver.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam