Preko trnja do zvezd! O življenjskih preizkušnjah s Sašo Einsiedler in Tadejo Brankovič

Najini gostji v rubriki Osebno sta resnično Nepremagljivi. Z Rebeko sva tokrat gostili Sašo Einsiedler in Tadejo Brankovič.

Tadeje kot Saše ni potrebno posebej predstavljati. Tadeja je ena najbolj znanih slovenskih športnic, ki ji je življenje naložilo še nekaj preizkušenj, med drugim ločitev in bitko z rakom na dojkah. O tem je napisala knjigo Peta olimpijada, za katero pravi, da je bila njena terapija. Tudi Saša ima izkušnje z dvema ločitvama in rakom, spomnimo se je kot ene najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic, sedaj pa drugim pomaga s hipnotransformativnim trenerstvom. O bolezni rak pa ima veliko za povedati tudi naša Rebeka. Pogovarjale smo se o njihovih življenjskih preizkušnjah, kaj je botrovalo temu, da so zbolele za rakom, kako od takrat naprej gledajo na življenje in z Nepremagljivimi smo delile nekaj receptov za lepše življenje in pozitivno razmišljanje. Pogovor je bil zares sproščen, vmes smo zajtrkovale dobrote, ki nam jih je pripravil Vivo catering, malo bolj glasni so bili na hodniku sosedovi otroci, moja Uly je še malo zalajala. Ampak, to je življenje, ali ne? Ni nujno, da je vse popolno.

Z Rebeko sva vam pripravili tudi “cukrček”, arhivski posnetek Saše Einsiedler, ki je vodila maturantski ples Rebekinega brata.

Vabljene v našo družbo!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam