EKO ŠKRNICL

Probiotiki, ki letos ne smejo manjkati v naši počitniški prtljagi

Čas počitnic in potovanje je tukaj, zato bomo danes govorili o tem, kako pomembno je poskrbeti za črevesno floro že pred počitnicami.

Ne samo z vidika imunskega sistema in dobre prebave, ampak beseda tekla tudi o tem, da nas na potovanjih lahko marsikaj doleti.  Zastrupitev s hrano, vodo ali kakšna druga neprijetnost, ki nam lahko pokvari najljubši čas v letu. Probiotik je ključen, tako da vam predstavljamo izdelke za brezskrben dopust. Obiskale smo Eko škrnicl, kjer smo za očka našle Unibiotik, za mamico Her biotik in za otroke Kids biotik ter Aktivno oglje s komarčkom, ki je rešitev, če pride do driske ali do zastrupitve. Tudi na dopustu bomo Nepremagljive.

Probiotike jemljite že pred odhodom na dopust

Priporočljivo je, da s probiotiki začnemo že pred odhodom na počitnice in da jih vzamemo s sabo in jih na počitnicah tudi vsak dan uporabljamo. Probiotiki bodo poskrbeli, da ne boste imeli težav z zaprtostjo in napihnjenostjo, ki je pogosto stalnica, ko zamenjamo okolje, tako nam probiotiki omogočajo zares brezskrbne počitnice, polne dobrega počutja. 

Mešanica Her Biotic je bila ustvarjena prav za žensko in upošteva potrebe, naravo in želje ženskega telesa.

Poleti pa nam jo lahko zagode tudi prehlad, saj je zunaj vroče, notranji prostori pa so ohlajeni s klimo. Če smo dobro podprti s probiotiki, klimo lažje prenašamo in je manjša verjetnost, da na počitnicah zbolimo. Klima poleti je zares zelo obremenilna za naše telo in ni prav nič zdrava, zato za boljšo zaščito poskrbite s probiotiki. Poleti je probiotike bolje hraniti v hladilniku, da se celotno obdržijo vsebnosti sevov dobrih bakterij, ki so v probiotiku prisotne.

Zdrava mami brez vnetega mehurja

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. Her Biotic je unikatna mešanica mikrobioloških kultur, fruktooligosaharidov (hrana za mikrobiološke kulture), izvlečka brusnice in D-manoze. Mešanica je bila ustvarjena prav za žensko in upošteva potrebe, naravo in želje ženskega telesa. Namenjena je tako mladim dekletom kot zrelim ženskam in vsebuje 6 skrbno izbranih sevov mikrobioloških kultur.

Odličen par

D-manoza, enostaven sladkor, ki se pojavlja v brusnicah, bo v kombinaciji s Herbioticom še bolj učinkovita. Her Biotic vsebuje 6 različnih sevov, ki so posebej prilagojeni ženskam in njihovim potrebam. Njegovo delovanje so obogatili še z D-manozo in izvlečkom brusnice. Dva odlična izdelka za ženske, v enem paketku.

Očka, ki se bo dobro počutil

Unibiotic Saccharomyces Boulardii je strokovna mešanica mikrobioloških kultur in fruktooligosaharidov FS2-60, ki zajemajo oligosaharide in rastlinski inulin. Mešanica je ustvarjena iz 4 različnih sevov, ki skupaj zagotavljajo več kot 6,5 milijarde kultur na kapsulo. Kapsule so obložene s posebno ovojnico rastlinskega izvora, ki zagotavlja, da mikrobiološke kulture preživijo želodčno kislino.

Otroci z dobrim imunskim sistemom

Staršem je zagotovo zelo pomembno, da so otroci na dopustu zdravi, da ni težav s prebavo, da ni slabosti in da imajo otroci dober imunski sistem. Kids Biotic so izbrane mikrobiološke kulture, prilagojene posebej za otroke. Mešanici je dodan tudi vitamin C, antioksidant, ki ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom, povečanju absorpcije železa in pomembno prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

Vsebujejo strokovno oblikovano formulo sevov Lactabacillus acidophilus, Lactabacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, mešanico oligosaharidov in rastlinskega inulina. Izbrani sevi so posebej prilagojeni otroškemu črevesju, ki se še razvija.

Izbrani sevi Kids Biotica so posebej prilagojeni otroškemu črevesju, ki se še razvija.

Težav s prebavili je konec

Aktivirano oglje in komarček v prahu sta prva pomoč, če se soočate z napenjanjem, bolečinami v trebuhu ali zastrupitvijo. Aktivirano oglje nase veže toksine, zato je še posebej učinkovito pri zastrupitvah, driski in vetrovih. Skupaj s komarčkom, ki je že dolgo znan kot naravna rešitev za želodčne težave, sta nepremagljivi dvojec, ko gre za težave s prebavili.

Komarček je poznan pod več imeni, med njimi je tudi koromač. Rastlina spada v skupino kobulnic in je v sorodu s kumino in janežem. V zdravilne namene so ga uporabljali že Egipčani, Grki in Rimljani. Veliko ljudi pozna komarček po tem, da se kot čaj uporablja za želodčne težave.

Koristi čudovite mešanice aktiviranega olja in ekološkega komarčka

Odpravlja bolečine v želodcu in črevesju: komarček zaradi visoke koncentracije balastnih snovi in eteričnih olj pomirja želodec in blaži bolečine. Preprečuje zastrupitev: aktivirano oglje nase veže strupene snovi in prepreči njihovo absorpcijo. Pomaga pri zaprtju: komarček in aktivirano oglje pomagata sprostiti zaprtje in blažita težave, ki ga spremljajo.

Oborožite se s probiotiki in poskrbite, da vam težko pričakovanega dopusta ne bo nič pokvarilo. Imate rešitev za vso družino, tako lahko brezskrbno uživate in imate nepremagljiv dopust.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam