Projekt, ki skrbi za bralno pismenost in pomaga socialno ogroženim

Celjski mladinski center v aprilu organizira dobrodelno akcijo Polet s knjigo, v kateri lahko sodelujete tudi vi.

V vseh knjigarnah Mladinske knjige namreč zbirajo novo kakovostno otroško literaturo za socialno šibkejše otroke in družine. Cilj je dvig bralne pismenosti (poslušanje, govorjenje, pisanje in branje) v Sloveniji. V vseh 50 knjigarnah Mladinske knjige lahko kupite knjigo, ki jo nato oddate v posebne zaboje. S knjigami želijo pričarati košček pravljičnega sveta, kjer prebivajo ljubezen, sreča in upanje.

Kako lahko pomagamo tudi Nepremagljive?

Če želite pomagati projektu, kar verjamemo, da Nepremagljive želite, sledite naslednjim korakom.

Obiščite najbližjo prodajalno Mladinska knjiga in izberite tisto knjigo, ki vas najbolj pritegne oz. je vam najljubša. Prepričani smo, da boste lahko izbrali tisto pravo, za katero menite, da bo nekomu pomenila ogromno.

Svoj nakup opravite na prodajnem pultu (lahko uporabite tudi BON21) in knjigo položite v poseben zaboj. Za vsako kupljeno knjigo, bo Mladinska knjiga podarila še eno dodatno! Tako je vaša knjiga pripravljena na polet, da ponese ljubezen, srečo in upanje do otrok in družin.

Posebna pravljična bitja bodo poskrbela, da bodo knjige prišle na prave naslove. Celjski mladinski center se je povezal s centri za socialno delo, materinskimi domovi, varnimi hišami in kriznimi centri, kar jih še posebno veseli. S tem bodo dosegli, da bodo knjige res šle v prave roke. Nepremagljive, vabljene, da se odzovete na dobrodelno akcijo in delite to novico med svoje prijatelje.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam