Seks simbol 90. let je danes videti povsem drugače

Je kultna ameriška igralka, Playboyeva zajčica in model. Ko je opustila videz blondinke iz Baywatcha in se odločila za bolj drzen videz ter tetovaže na rokah. 

Vendar je oboževalce osupnila nedavna fotografija seks simbola 90. let, ki je videti neprepoznavna. Najbolj znana je po svojih dneh v kopalkah, saj je skupaj s Pamelo Anderson in Davidom Hasselhoffom igrala v televizijski uspešnici Baywatch, ki se je predvajala od leta 1989 do 1999. To je Erika Eleniak.

Popolnoma spremenila videz dekleta v kopalkah

Na fotografiji, ki je osupnila oboževalce, je Erika v črni majici s kratkimi rokavi pokazala svoje tetovaže, ko je uživala v sproščujočem dnevu doma. Dolge svetle kodre je pustila razpuščene, med poziranjem pred fotoaparatom pa je nosila naravno paleto ličil. Erika je zaslovela kot Shauni McClain v dramski seriji Baywatch. Serija se je predvajala 10 let in je postala ena najbolj gledanih televizijskih oddaj na svetu, saj jo je tedensko spremljalo 1,1 milijarde gledalcev v 148 državah. Serija je bila prevedena v 44 različnih jezikov. Erika je igrala tudi v televizijskih serijah, kot sta The Librarians in CSI: Miami, ter v filmu Holiday Spin.

Baywatch jim je prinesel slavo

Zasedba nasmejanih, neverjetno privlačnih zvezdnic je čez noč postala vsem znana. Televizijska serija je bila letos poleti narejena tudi kot film z Dwaynom Johnsonom, Zacom Efronom in Kelly Rohrbach ter Priyanko Chopro. David in Pamela sta se v filmu postavila za kamero.

Foto: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam