Slastna pavlova po receptu Alme Rekič

Vam od peke krofov ostajajo beljaki? Predlagamo, da iz njih pripravite pavlovo, izjemno slastno torto.

Torta je dobila ime po znameniti ruski primabalerini Ani Pavlovi, osnova pa je meringa, ki jo pripravimo iz beljakov. Sladica je res veličastna in z njo boste na goste naredili vtis, z veseljem pa jo boste pojedle same, brez občinstva :). Obložio jo s smetano in sadjem (običajno jagodičevjem), čeprav obstaja tudi kar nekaj drugih verzij te legendarne torte. Recept zanjo nam je zaupala naša Alma, najdete pa ga TUKAJ.

Foto: Peter Irman

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam