Vsebino omogoča noprintZ

Tako praktična je ta aplikacija za račune!

Danes digitalizacija vstopa na vsa področja našega življenja in izkoristimo lahko veliko prednosti, ki jih prinaša. Ste že slišale za digitalne račune? Tudi ve vsakodnevno kopičite račune po torbicah in doma po predalih? Jih izgubite, ravno ko želite uveljaviti garancijo za nedelujoč izdelek?

Aplikacija noprintZ vam vse te nevšečnosti prihrani, hkrati pa z njo prispevate k ohranjanju okolja. V trgovinah, v katerih že podpirajo aplikacijo noprintZ, na blagajni samo pokažete kodo in račun vam bodo brezpapirno izdali neposredno v aplikacijo. Z aplikacijo noprintZ boste lahko do vseh svojih računov dostopale z enega mesta, vanjo lahko namreč s slikanjem dodajate tudi tiskane račune.

Koliko računov vsak dan prinesete iz trgovine, bencinskega servisa ali restavracije? Pravilni odgovor je veliko preveč! Ne le zaradi evrov, ki smo jih na ta račun zapravili, predvsem zaradi okolja. Naš planet zaradi smeti spravljamo v težave in najlažje je, če začnemo problem reševati vsak pri sebi. Ker smo nehali uporabljati plastične vrečke, ugašamo luči, več hodimo peš in uporabljamo kolesa, je čas tudi za digitalne račune. Papir, ki se uporablja za tiskanje računov, je specifičen in škodljiv za okolje. Z digitalizacijo računov lahko dnevno prihranimo: 

  • povprečno 40 dreves,
  • več kot 67 sodov nafte,
  • več kot 42.000 litrov vode,
  • več kot 13 ton CO2
  • povprečno 32 kg BPA (zdravju škodljiva kemijska spojina).

Kaj mislite, koliko km računov letno naredimo v Sloveniji? Naj vam pomagam, Rebeka bi se peljala iz Brežic v Ljubljano 2.500-krat in naredila vmes še kakšen ovinek. Vem, da ne boste uganile, številka je približno 250.000 km računov na leto. Ob tem pa po določenih študijah 80 odstotkov klasičnih računov konča v smeteh, ostalih 20 odstotkov pa obdržimo zaradi garancij ali za vodenje osebnih financ. 

Večplastna aplikacija

Tukaj je še nekaj prednosti digitalnih računov za nas, potrošnice, ki niso zgolj okoljevarstveni:

  • Izognete se stiku s papirnimi računi, ki so prevlečeni z zdravju škodljivo snovjo. 
  • Digitalni računi ne zbledijo. To pomeni, da bo račun enak čez leta, ko bo treba uveljavljati kakšno garancijo. Posledično je tudi postopek reklamacije in uveljavljanja garancij za nas lažji in hitrejši. 
  • V aplikaciji lahko z digitalnimi računi povsem natančno vodite pregled nad tem, za kaj ste v nekem obdobju porabile največ denarja, saj lahko posameznemu izdelku poljubno spreminjate kategorijo.

Aplikacija noprintZ je torej več kot samo aplikacija. Do računov z njo na enem mestu dostopate hitro in enostavno. S pospravljenimi računi lahko poenostavimo dnevna opravila in hkrati spremljamo svojo potrošnjo. Je odlična pomoč, ko želite svoje finance spraviti v red. Poleg tega lahko med obvestili v aplikaciji nastavite, da vas ta opominja pred izteki garancij. Povrhu je aplikacija popolnoma brezplačna.

Pri vse več trgovcih uporabljamo tudi različne kartice zvestobe, s katerimi si nabiramo pike ali unovčujemo bonuse. V noprintZ aplikacijo lahko shranite vse svoje kartice zvestobe in tako dostopate do njih z enega mesta. Pri trgovcih, ki podpirajo noprintZ, lahko obe kodi ob prvem nakupu tudi povežete, tako da je ob naslednjih nakupih dovolj, da pokažete le kodo kartice zvestobe in blagajna bo prepoznala, naj vam račun naloži digitalno v aplikacijo.

Digitalni računi so prihodnost za vse nepremagljive, trgovce in hkrati prispevajo  k zelenosti našega planeta. Tega se zaveda vse več velikih trgovskih znamk, ki so vstopile v sistem digitalizacije računov. To lahko storite tudi ve, čisto enostavno si boste olajšale življenje. Poenostavile si boste plačevanje in mimogrede prispevale k bolj čistemu okolju. Papirnati računi so preteklost. Prihodnost je v digitalnih računih!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam