To je aplikacija, ki vam bo pomagala poiskati zdravnika

Dolge čakalne vrste so nekaj, česar smo se v Sloveniji že nekako navadili, zato tisti, ki si to lahko privoščijo, ponavadi izberejo zasebnega zdravnika, saj smo tam hitro ali kar takoj na vrsti.

Pogosto pa naletimo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Pri izbiri nam ponavadi pomagajo prijatelji in znanci, ampak velikokrat nam ne preostane drugega, kot da začnemo zdravstvene storitve iskati na internetu in včasih naredimo pravo raziskavo. 

S podobnim problemom se je soočal tudi študent medicine na mariborski Medicinski fakulteti, Matej Žnidarič, ki je ustvaril slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo – Najzdravnik.si. Idejo o zdravstvenem portalu je začrtal že v tretjem letniku študija in jo začel dejansko uresničevati na začetku pandemije COVID-19. Najzdravnik.si je prvi slovenski zdravstveni portal, ki ponuja koristne informacije o zasebnih ordinacijah in medicinskih centrih po Sloveniji. Strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacij preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije. Poleg opisov ordinacij so dodane še slike, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo pri iskanju zdravstvenih storitev. Dodana vrednost portala je interaktivni zemljevid, kjer lahko poiščete ponudnike zdravstvenih storitev v svoji neposredni bližini. 

Proti koncu leta 2021 je zaživel še spletni portal Najzdravnik.net, kjer so zbrani vsi slovenski zdravniki in zobozdravniki. Obiskovalci portala lahko oddate mnenja in ocenite zdravstvene storitve. 

Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. Na prvi novoletni dan 2022 je ustanovitelj znamke Najzdravnik otvoril še spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. Pravi, da je poslanstvo njegove spletne trgovine Slovencem ponuditi inovativne in visoko kakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Znamko Najzdravnik spremlja uradni slogan: »Zdravje ljudem!«.

Storitev bo zagotovo poskrbela, da bomo prihranili svoj dragoceni čas in denar, saj imajo možnost izbirati med preverjenimi in visoko ocenjenimi ponudniki zdravstvenih storitev. 

Povezava do spletnega portala za iskanje zasebnih zdravnikov: https://najzdravnik.si/

Povezava do spletnega portala za ocenjevanje zdravstvenih storitev: https://najzdravnik.net/

Povezava do spletne trgovine z medicinskimi pripomočki: https://najzdravnik.com/ 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam