PODPEKA.SI

To je Rebekin recept, ki je v oddaji Riba Raca Rak vse navdušil

Nepremagljive ste popolnoma navdušene nad hobotnico, ki jo je naša Rebeka pripravila v oddaji Riba, raca, rak.

Ker ste tako želele, vam danes predstavljamo električno podpeko sač, ki jo uporablja Rebeka in njen vrhunski recept za slastno hobotnico.

Enostavna in hitra rešitev

Da ima naša Rebeka rada dobre rešitve, ki ji ne vzamejo preveč časa, je že stara novica. Pozna pa tudi enostavno rešitev, z zelo malo dela. Nepremagljive imamo rade praktične stvari in električna podpeka sač, to zagotovo je. Rezultat pa je hrana zelo dobrega okusa, ki je hitro pripravljena. Električna podpeka sač je izjemno praktična, saj sač lahko postavimo kamorkoli doma ali pred avtodom, počitniško prikolico, na vrtu, letni kuhinji ali terasi. V poletnih dneh pa enostavno potuje z vami.

Električno podpeko sač lahko uporabljate tudi kot običajno pečico za peko različne hrane. Dva grelca omogočata enakomerno peko, na termostatu pa lahko izbirate poljubno temperaturo za peko posameznih jedi. V njem lahko pripravljate hobotnico, teletino, piščanca, svinjska rebra, pico, zelenjavo … Gre za odličen izdelek, ki se dobro prodaja pri vseh trgovcih. Še bolj pomembno pa je, da bo vaša hrana izjemno okusna, pripravljena bo hitro in ne bo kupov umazane posode.

Hobotnica iz podpeke sač na Rebekin način

Za Rebekin recept je bilo res veliko vprašanj in želja, da ga deli. Ni nam preostalo drugega, kot da nam ga Rebeka izda. Povprašale smo jo o točnem postopku in sestavinah. Povedala nam je: »Po navadi imamo eno hobotnico za 2 osebi. Če je kakšna res velika, potem je verjetno dovolj tudi za 3 – 4 osebe, ampak po navadi imamo mi eno hobotnico na 2 osebi.«

Kako pa se lotiš hobotnice? »Hobotnica mora normalno biti očiščena, potem jo seveda malo pokuham. Jaz jo pokuham kar v ekonom loncu, ni pa treba. Ker imamo mi zelo radi mehke hobotnice, jo jaz vedno najprej malo pokuham. Potem jo vzamem iz ekonom lonca, jo odcedim in to je to. Potem pa nalupim krompir, če je mlad krompir, ga dam tudi kar z olupki. Krompir narežem, dodam šparglje, dodam tudi kakšne olive, korenček, tudi bučke. Jaz sem v oddaji Riba, raca, rak dodala še rdečo papriko, ampak se Filip Flisar s tem ni strinjal. Za papriko pravi, da k hobotnici ne paše. Nam je do zdaj vedno pasala.« 

Kaj pa sledi? »Vse to položim v malo naoljen pekač od sač podpeke. Malo vse skupaj naoljim z olivnim oljem, dodam še sol, malo popra, malo mediteranskih začimb. Na vrhu narežem hobotnico in vse skupaj porinem v sač podpeko. Potem se pa recimo pol ure ali pa 20 minut peče z zaprto loputo, nato pa še malo loputo odprem, da se še malo bolj zapeče. Z odprto loputo pečem mogoče še 15 minut. Ko se vsi okusi med sabo zmešajo, je hobotnica zelo mehka. To je en čudovit in res na hitro pripravljen obrok.«

Ne potrebujete velikega gorišča

Za odlično pečeno hrano izpod peke ne potrebujete velikega gorišča in težke železne posode. Tukaj je enostavna rešitev, z zelo malo dela in hrano zelo dobrega okusa. To je električni sač, ki ga lahko postavite kamorkoli.

Velik notranji obseg, aluminijasti pekač, vratca za prezračevanje, ročaj za zapiranje in odpiranje, termostat za poljubno nastavljanje temperature, toplotno odporno okence, varnostno zaporni sistem, toplotno odporni ročaj, nogice za postavitev pekača na pečico.

Še dodatne informacije:

Premer 53 cm ali 46 cm, 220-230 V / 50-60 hZ / 650 + 650 W

• Ø: 53 cm ali 46 cm
• Moč: 1300 W
• 50 – 320 °C nastavljiv termostat
• Aluminijast pladenj
• Držalo za kabel
• Izbirni nadzor upora
• Sprednje in zgornje vidno steklo

Garancija: 12 mesecev

Za še več informacij pa kliknite na povezavo www.podpeka.si in naročite električni sač, ki ga boste takoj vzljubili.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam