Vsebino omogoča NATURMED

To je zmagovalna kombinacija proti celulitu in odvečnim kilogramom

Mesec maj in prvi dnevi junija so tisti dnevi v letu, ko začnemo Nepremagljive razmišljati, da se bliža obdobje kratkih hlač in kopalk. 

Vse vemo, kako je pomembno, da smo zadovoljne same s seboj in da je življenje mnogo bolj prijetno, ko se enkrat sprejmemo z vsemi napakami vred. Ampak seveda, ženske moramo včasih malo komplicirati in iskati dlako v jajcu. In pred začetkom poletne sezone je visoko na lestvici vsega, kar nas na nas moti, zagotovo celulit in kakšen kilogramček preveč. Tudi Nepremagljive ne skrivamo, da smo med njimi in tudi tega ne, da nenehno brskamo za učinkovitimi rešitvami, ki nam pomagajo v boju proti pomarančni koži.

Malo za šalo, malo zares, pred poletjem nas vedno čakata vsaj dve pomembni opravili. Menjava garderobe in pa večja skrb za kožo in telo. In zelo resno takrat vse običajno napovemo tudi vojno celulitu in kilogramom, ki so se nabrali v zimskih mesecih. Zato smo Nepremagljive zavihale rokave in še pred poletjem poiskale izdelke, ki nam bodo pri tem pomagali. Zahvaljujoč letošnjemu odkritju nas sedaj vroči dnevi, ko bomo pokazale svoje telo, ne skrbijo več toliko. Našle smo kombinacijo, ki se je izkazala za odlično v boju proti celulitu in kilogramom. In o kakšni kombinaciji pravzaprav govorimo? Gre za dva izdelka, Xanadren, ki poskrbi za celulit in odvečno vodo, in Dimagro, ki pomaga, da kopalke lepše stojijo in da lažje zapnemo hlače v pasu.  

Nepremagljive smo zavihale rokave in še pred poletjem poiskale izdelke, ki nam bodo pomagali v boju proti celulitu in kilogramov.

Vabljene, da bolje spoznate vsakega posebej, skupaj pa sta nepremagljiva kombinacija. Spodaj pa boste našle tudi odgovore, kako vam lahko pravzaprav Xanadren in Dimagra pomagata in zakaj sta tako učinkovita.

Odvajanje vode je pomembno v boju proti celulitu

Celulit je sprememba maščobnega tkiva, ki se kaže z zabuhlostjo, zastajanjem odpadne vode in slabšo oskrbo tkiv s kisikom. Prav zaradi tega je odvajanje odvečne vode tako pomembno. Vodo odvajamo z drenažnimi sredstvi in z diuretiki. Drenaža je nekaj, kar naše telo izvaja za odstranjevanje odvečne tekočine in proizvedenih odpadkov. Z drenažnimi sredstvi pa si pomagamo pri odvajanju odvečne tekočine, saj delujejo na naš cirkulacijski, limfni in ledvični sistem. Diuretične snovi pa so vse tiste rastline, zelišča ali zdravila, ki pomagajo telesu naravno izločati odvečno tekočino in povečajo proces diureze, torej z urinom. Nekatere zdravilne rastline lahko aktivirajo drenažni sistem in olajšajo delo organov, ki so mu dodeljeni. Naravne diuretične snovi spodbujajo izločanje vode v ledvicah, kar pomeni, da povečajo izločanje urina.

Je uporaba drenažnih snovi in diuretikov primerna za vsakogar? 

Drenažne snovi in diuretiki so primerni za vse ljudi, ki se želijo uspešno boriti proti zastajanju vode in telo očistiti odvečne tekočine. Zelo koristne pa so tudi za vse tiste, ki si želijo prečistiti telo. Odlična rešitev bodo tudi za vse vas, ki se borite z otečenimi in težkimi nogami. Prava izbira pa vsekakor za vse, ki se borite proti celulitu ali se soočate s hujšanjem.

Spoznajte XanadrenMD

XanadrenMD.

Najbolj učinkovita so tekoča drenažna sredstva v sirupu oz. suspenziji, saj vsebujejo suhe izvlečke, ki so bolj aktivni. Poleg tega boste pili več tekočine. Takšen je XanadrenMD. Ta medicinski pripomoček je zasnovan in oblikovan za vzpostavitev pravilnega ravnovesja tekočin v tkivih. Vsebuje OsmoComplex® in je učinkovito drenažno sredstvo, ki ga lahko vključite tudi pri hujšanju. Naravno drenažo je priporočljivo uporabljati razredčeno v vsaj 500 ml vode, ki jo zjutraj pijete počasi. Seveda pa ne pozabite piti vsaj dveh litrov vode na dan. Vsebuje naravne sestavine in sicer:

 • brezo, dolgodlako škržolico, jesen, preslico in koprivo, ki delujejo drenažno in diuretično in tako zmanjšujejo zadrževanje vode. Preslica in kopriva pa imata učinek nadomestive izgubljenih mineralov.

Metoda, ki spodbuja hitro in znatno zmanjšanje obsega, zlasti okoli pasu in bokov ter na predelih zadnjice in stegen

Čas je, da spoznate še drugi nepremagljivi favorit, metodo Dimagra, ki bo poskrbela, da bomo samozavestnejše v kopalkah in je končno prisotna tudi v Sloveniji. Vsako leto ji zaupa na tisoče zadovoljnih žensk (ter moških) v tujini in smo jo težko pričakovali tudi pri nas. Ta metoda vključuje tudi načrt keto prehrane, tako da lahko hitro in varno shujšamo, zmanjšamo maščobno maso in učvrstimo telo. Vse smo neučakane in si največkrat želimo hitro izgubiti kilograme, hkrati pa vemo, da te hitre rešitve ne delujejo. Ampak nič ni nemogoče! Tudi v nekaj tednih lahko uspešno shujšamo, je pa zelo pomembno, da smo pozorne na izbiro metode. Paziti moramo, da je zasnovana glede na naše potrebe in usmerjena le v izgubo maščobne mase. Alternativa, ki je učinkovita, je načrt obrokov diete keto.

Kaj je keto dieta?

Gre za metodo hujšanja, ki je sestavljena iz uporabe beljakovin za hujšanje, pri čemer se vnos ogljikovih hidratov v prvi fazi zmanjša na največjo možno mero, a se postopoma dodajajo. Metoda omogoča hitro in varno hujšanje, namenjeno zmanjševanju maščobne mase in ohranjanju mišične mase. Gre za metodo, ki spodbuja hitro in znatno zmanjšanje obsega, zlasti okoli pasu in bokov ter na predelih zadnjice in stegen. Veliko raziskav kaže na to, da je najbolj zdrava dieta, uporabljali pa so jo že pred 100 leti. 

Ketogena dieta je dieta, ki temelji na zmanjšanju ogljikovih hidratov in povečanju uživanja večje količine beljakovin, ki v nasprotju z drugimi shujševalnimi dietami telo prisili, da s proizvodnjo ketonskih teles uporabi zaloge energije, ki jih vsebuje maščobno tkivo. Ko zmanjšamo vnos ogljikovih hidratov, postavimo telo v presnovno stanje, ki ga imenujmo ketoza. Prav ketoza je glavni razlog, da je ta dieta tako uspešna. Moramo omeniti, da so ketoni tudi bistveno gorivo za možgane, zato imajo pomembno vlogo pri delovanju možganov.

Omogoča hitrejše rezultate, osredotočenje na cilj, z odsotnostjo lakote z večjo možnostjo za uspeh.

Kako deluje metoda Dimagra?

Ta metoda deluje s trojnim učinkom:

 • izguba telesne teže – zlahka, hitro in varno zmanjša maščobe,
 • preoblikovanje – telesu daje novo obliko,
 • razstrupljanje – pomaga telesu pri odpravljanju nakopičenih toksinov.

Za razliko od nizkokaloričnih diet, Dimagra spodbuja hitro in znatno zmanjšanje obsega, zlasti okoli pasu in bokov ter na predelih zadnjice in stegen. Gre za metodo, ki izkorišča načela ketogene diete, zaradi česar je učinkovitejša in varnejša, saj je količina beljakovin nadzorovana. 

Sestavine najdete TUKAJ, za pitje pa je pripravljen v praktičnih vrečkah in je na voljo v okusu maline ali ananasa.

In pozor! Ob nakupu Dimagre prejmete dnevnik prehranjevanja, ki vključuje praktični jedilnik za 3 različne stopnje uravnavanja telesne teže.

Kakšne so prednosti metode Dimagra?

 1. Odsotnost lakote, zmanjševanje apetita
 2. Hitra izguba telesne teže, približno 8-10 % začetne teže
 3. Hitra in občutna izguba centimetrov v pasu, na bokih in zadnjici
 4. Čiščenje jeter
 5. Zmanjšanje visceralnega maščevja
 6. Izguba maščobe
 7. Ohranjanje puste telesne mase
 8. Izboljšanje zadrževanja vode
 9. Dober okus in užitek pri jemanju dodatkov

O učinkovitosti izdelkov Xanadren in Dimagra iz prve roke!

S pomočjo Dimagre je Anja Golouh Vale izgubila kar 10 kg!

»Med in po porodu so se moji kilogrami kar vrstili, v svoji koži se nisem počutila dobro. V zahvalo Dimagri tega danes ne morem več reči. V prvem tednu jemanja sem izgubila 2 kg, v naslednjih mesecih pa kar 10 kg. Ob tem naj poudarim, da nisem telovadila oziroma bila pretirano športno aktivna. NORO ZADOVOLJNA!«

Za mnenje smo vprašali tudi strokovnjakinji na področju lepote in prehranjevanja!

Kozmetični saloni prisegajo na boljše rezultate anticelulitnih terapij s pomočjo Xanadrena. Lastnica kozmetičnega in frizerskega studia Ružica, Ružica Đukić, nam je povedala: »Svojim strankam želim le najboljše. Da bi rezultate pospešili in poudarili, svetujemo Xanadren, ki smo ga tudi sami zaposleni preizkusili in bili seveda z rezultatom zelo zadovoljni. Strankam svetujemo, da Xanadren jemljejo vsaj en teden pred izvedbo shujševalne/anticelulitne terapije in potem med samo terapijo. S tem smo strankam pomagali do boljših rezultatov, saj so se znebile odvečne vode iz telesa. Stranke so tudi manj napihnjene, imajo manj zatekle noge, se bolje počutijo, imajo več energije … Menijo, da je to čudežni izdelek brez katerega ne morejo več.«

Lastnica kozmetičnega in frizerskega studia Ružica, Ružica Đukić.

Za mnenje pa smo prosile tudi specialistko klinične dietetike, Zvezdano Maurič Vražič, dipl.m.s., spec., Zdrav Pregib, ki nam je svetovala naslednje: »Vse bodoče uporabnice tega čudovitega izdelka želim navdušiti nad delovanjem v času anticelulitne terapije in tudi v času pred, med in po praznikih, kadar zaužijemo več hrane ih pijače. Zatekanje nog zaradi preslane in obilne hrane, ki povzroča zaostajanje tekočine v telesu, so z Xanadrenom preteklost. Post terapija po negi v kozmetičnem salonu je zagotovljena, saj odvaja toksine, kar se tudi začuti ob uriniranju, saj ima urin značilni vonj zaradi toksinov, ki so se izločili.

Specialistka klinične dietetike Zvezdana Maurič Vražič, dipl.m.s., spec.

Pozitivni rezultati pa so bili tudi, ko sem uporabila Xanadren pri pacientu moškega spola, z zatečenimi nogami zaradi zaostajanja vode v telesu, kot posledica slabšega delovanja ledvic. Po eni »kuri« se je obseg gležnjev zmanjšal za 3-4 cm. Torej, nadvse uporaben in po okusu super izdelek.«

Čas je za akcijo!

Drage Nepremagljive! Spoznale ste torej Xanadren in metodo Dimagra, dva nepremagljiva izdelka in za njune učinkovitosti izvedele iz prve roke. Imamo ravno še dovolj časa, da gremo v akcijo. Letos uresničite obljubo in poskrbite, da se boste dobro počutile v kopalkah in kratkih hlačah. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam